Betalen bij Cavallo Floors

Algemeen

Bij het plaatsen van uw bestelling wordt u de keuze gelaten of u het gehele bedrag wilt afrekenen of dat u het bedrag wilt betalen bij levering van het materiaal. Wanneer u de keuze maakt om het bedrag af te rekenen in 1 keer heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. Betaling via Ideal
  2. Betaling via bankoverschrijving
  3. Betaling via creditcard( 3% kosten komen er dan over het totaalbedrag)
  4. Betaling met een mobiele pinapparaat bij levering van het materiaal. ( Deze keuze is niet mogelijk wanneer uw bestelling geleverd word via pakketpost. U dient dan te betalen vooraf via Ideal.)

Voor 90% van ons assortiment geldt dat u dit kan betalen bij levering van het materiaal. Hieronder vallen de standaard producten zoals laminaat, PVC-vloeren, randafwerking, ondervloeren en een groot gedeelte van het parket assortiment. Uitzondering hierop zijn de houten vloeren die voor u naar wens zijn samengesteld. Voordelen van het betalen bij leveren zijn: U heeft zo de mogelijkheid om eerst te kijken of het materiaal onbeschadigd en volgens bestelling geleverd wordt. Wel dient u te betalen voordat het materiaal uitgeladen word. Let op: voor betalingen boven de € 2500,- dient uw betalingslimiet bij de bank verhoogd te worden. Dit kunt u aanvragen bij uw bank.

Uitzondering op de regel

Het betreft een spoedorder waarbij de vloer niet door ons wordt geleverd maar door een externe vervoerder. Dan dient het gehele aankoopbedrag vooruit te worden betaald.

De vloer wordt voor u op maat gemaakt

Indien de vloer voor u op maat gemaakt wordt dient u 15% aan te betalen. Dit kan per bankoverschrijving.

Betalen met iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw bank? Dan kunt u betalen middels iDEAL, een makkelijke en veilige manier van betalen op internet. Rekeninghouders van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunnen met iDEAL betalen.

De voordelen op een rij:
– Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
– iDEAL is bij Cavallo Floors volledig gratis.
– iDEAL laat ons gelijk weten of uw betaling is goedgekeurd. Wij kunnen uw bestelling dan gelijk in behandeling nemen.

Betalen met creditcard

Ook kunt u bij Cavallo Floors betalen met een creditcard. Indien u van deze betaalwijze gebruik maakt zijn wij genoodzaakt een toeslag te rekenen van 3% op het orderbedrag.

Betalen per bank

Wenst u het bedrag per bank over te maken, dan ontvangt u van ons een email met daarin de orderbevestiging en daarbij onze bankgegevens.

Bestelling annuleren

Heeft u net betaald en u wilt uw bestelling annuleren, neem dan tijdens kantooruren contact op met onze helpdesk. Na opgave van uw rekeningnummer kunnen wij uw betaling gelijk retourneren.

Betalen op rekening

Zakelijke klanten kunnen bij Cavallo Floors op rekening bestellen. U hoeft dan pas na 14 dagen te betalen. Hiervoor hebben wij enkele voorwaarden opgesteld:

  • U bent al klant bij Cavallo Floors;
  • U heeft bij ons al twee orders geplaatst en in totaal € 1500,- of meer besteed:
  • U kunt ons een gewaarborgd uittreksel van de KvK voorleggen, niet ouder dan 6 maanden;

Verder ontvangen wij per bestelling graag een ondertekende inkoopopdracht (door een bevoegd persoon) op officieel briefpapier. Vermeldt u hierbij duidelijk:

  • Het offertenummer (online samengesteld);
  • Het factuur- en afleveradres.

Bij aanmelding voor een zakelijke account voeren wij standaard een kredietcheck uit.