Logo Cavallo Floors B.V.
Voor de allerscherpste prijs

Legservice PVC vloeren

De legservice van Cavallo Floors is ideaal als u een PVC vloer aanschaft. Laat daarom uw vloer vakkundig leggen. Wat houdt deze legservice precies in en wat mag u van ons verwachten?

  • Gratis opmeten van uw vloer boven 50m2
  • Twee jaar garantie op het leggen van uw vloer
  • Vakkundige plaatsing van uw vloer en plinten, mat en profielen
  • Egaliseren en leggen van uw PVC vloeren, zowel visgraat en hongaarse punt PVC als rechte delen of Tegel PVC

Heeft u bepaalde wensen? Geef het ons door, er is veel mogelijk en wij doen het graag voor u.

Wilt u een vloer laten leggen met veel vierkante meters? Vraag dan een speciale prijs aan.

Let op: Wij leggen en plaatsen alleen vloeren en plinten die bij ons gekocht zijn. Plinten plaatsen wij alleen op een vloer die door ons is gelegd en altijd in combinatie met het leggen van de vloer. Wij leggen helaas geen vloeren met een kleiner oppervlak dan 35 m2.

Lees meer..
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Legservice opstaande plint PVC-vloer Legservice opstaande plint PVC-vloer

Legservice opstaande plint PVC-vloer

€5,50 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Egaliseren inclusief egaline Egaliseren inclusief egaline

Egaliseren inclusief egaline

€13,25 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Legservice + egaliseren plak PVC vloer Legservice + egaliseren plak PVC vloer

Legservice + egaliseren plak PVC vloer

€26,75 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Legservice + egaliseren Visgraat Plak PVC vloer Legservice + egaliseren Visgraat Plak PVC vloer

Legservice + egaliseren Visgraat Plak PVC vloer

€32,50 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Hongaarse punt inclusief egaliseren en leggen Hongaarse punt inclusief egaliseren en leggen

Hongaarse punt inclusief egaliseren en leggen

€34,75 per m²

Legservice Cavallo Floors

De legservice van Cavallo Floors is ideaal als u een PVC vloer of laminaat vloer aanschaft. Laat daarom uw vloer vakkundig leggen. Wat houdt deze legservice precies in en wat mag u van ons verwachten?

  • Gratis opmeten van uw vloer boven 50m2
  • Twee jaar garantie op het leggen van uw vloer
  • Vakkundige plaatsing van uw vloer en ondervloer, afwerklijsten en plinten
  • Egaliseren en leggen van uw PVC vloeren, zowel visgraat PVC als rechte delen of Tegel PVC

Heeft u bepaalde wensen? Geef het ons door, er is veel mogelijk en wij doen het graag voor u.

Wilt u een vloer laten leggen met veel vierkante meters? Vraag dan een speciale prijs aan.

Let op: wij leggen en plaatsen alleen vloeren en plinten die bij ons gekocht zijn. Plinten plaatsen wij alleen op een vloer die door ons is gelegd, en altijd in combinatie met het leggen van de vloer. Wij leggen helaas geen vloeren met een kleiner oppervlak dan 35 m2.

Het inmeten van de vloer

Heeft u bij ons een laminaatvloer of PVC vloer besteld en wilt u deze door ons laten leggen? Dan komen we ongeveer twee/drie weken voor het leggen van de vloer bij u langs om in te meten. Tijdens deze afspraak meten wij het vocht in de ondergrond en meten we het aantal vierkante meters na. Het is uiteraard van belang dat de ondergrond dan goed zichtbaar dient te zijn. Dat betekent dat eventuele vloeren die er liggen verwijderd dienen te zijn, zodat onze collega overal goed bij kan. Gedurende dit inmeet-moment nemen wij tevens het materiaal mee dat op de offerte staat aangegeven. Zo kan alles nog even goed bekeken en gecheckt worden. Na het inmeten ontvangt u de definitieve orderbevestiging. Gaat u daarmee akkoord, dan bestellen wij het materiaal van uw order. Ondanks dat wij met grote zorgvuldigheid inmeten kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Het egaliseren van de ondergrond

De avond voor de legger komt egaliseren dient u de vloerverwarming uit te zetten. De omgevingstemperatuur in de woning dient dan bovendien rond de twintig graden te zijn. Is de vloerverwarming in de te egaliseren ruimte de hoofdverwarming, plaatst u dan extra kacheltjes. Dit is met name in de winter belangrijk, zeker als het vriest. Een PVC vloer kan namelijk bij lage temperaturen stug worden, waardoor hij niet te leggen is. Verder dient de ondergrond schoon, leeg, vlak en droog te zijn. Bij de orderbevestiging gaan wij altijd uit van een vlakke ondergrond. Zijn er oneffenheden zoals scheuren, uitsteeksels of putjes in de ondergrond, dan moeten wij deze worden verwijderd of bijgevuld. Indien onze legger dat dient te doen zullen wij daarvoor extra kosten in rekening brengen.

Voordat de legger begint met egaliseren is het goed vooraf samen even uw wensen door te spreken. Zo voorkomen we misverstanden. U kunt op dat moment tevens met de legger overleggen op welk tijdstip hij de vloer zal leggen.

Let op: bij het egaliseren wordt de vloer vlak gemaakt voor het leggen van de PVC vloer. Eventuele hoogteverschillen of glooiingen in de ondergrond kunnen wij niet verhelpen, ook niet bij een dikkere laag egaline.

Het leggen van de vloer

Komt de legger uw vloer leggen? Spreek dan vooraf samen goed uw wensen door om misverstanden te voorkomen.

De legger dient over voldoende licht te beschikken om aan de slag te kunnen gaan.

Bij het opleveren van de vloer is het tevens van belang dat u alles goed langs loopt om te bekijken of het resultaat naar uw zin is. Zijn er dingen die u liever anders ziet, geef dat dan direct door aan de legger, zodat hij het direct kan verhelpen. De lijm van de PVC is dan namelijk nog niet zo hard, zodat eventuele problemen verhelpen eenvoudiger en sneller verloopt.

Is de vloer gelegd, dan is die direct beloopbaar. De dag daarop volgend is de vloer tevens te belasten.

Het plaatsen van plinten

Indien de legger plinten plaatst worden deze vastgekit aan de wand. Heeft u er voor gekozen de plinten te laten afkitten, dan staat dit op de orderbevestiging. De plinten worden dan aan de bovenzijde en de verstelzijde afgekit. Heeft u niet gekozen voor deze optie, dan zijn er aan de bovenzijde en verstekzijde kieren zichtbaar. Zitten er kieren aan de onderzijde van de plint, dan heeft dat te maken met de ondergrond. Deze heeft dan hoogteverschillen of glooiingen. Daar kan niets aan gedaan worden. De binnenhoeken van de plinten worden recht geplaatst. De buitenhoeken worden verstek gezaagd.

Heeft u vragen over onze legservice? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij adviseren u graag en hebben een duidelijk antwoord op al uw vragen.