Logo Cavallo Floors B.V.
Voor de allerscherpste prijs

Legservice + egaliseren plak PVC vloer

 Legservice + egaliseren plak PVC vloer
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6867
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6863
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6845
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6844
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6868
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6870
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6877
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6878
 Legservice + egaliseren plak PVC vloer 6879
€ 26,75 per m² Deze prijs is inclusief BTW.
Korting tot wel 45%

In combinatie met onze PVC vloeren kunt u tot 45% korting krijgen op de legservice inclusief egaliseren.

Online bestellen
sync
Toevoegen winkelwagen Offerte aanvragen
Klanten geven ons een
9,6
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
uit 271 beoordelingen
Webshop keurmerk

Beschrijving

Het Leggen van uw plak PVC vloer is bij Cavallo Floors in goede handen. Bij ons  kunt u eenvoudig uw PVC vloer laten leggen door een ervaren PVC-legger. Deze legservice is inclusief het egaliseren van uw vloer. De lijm en de egaline (2-3mm) zitten bij de prijs inbegrepen.

Laat uw Plak-PVC vloeren goedkoop en vakkundig leggen door Cavallo Floors. Cavallo Floors heeft veel ervaring in het leggen van PVC-vloeren. Dit doen we voor een super scherpe prijs en ook nog eens vakkundig en netjes!

Wilt u een PVC vloer laten leggen waarvan de oppervlakte minder dan 35 m² is? Helaas dan leggen wij uw vloer niet. Heeft u juist veel m² ? Vraag een speciale prijs aan, wij maken graag een offerte voor u.

Cavallo Floors geeft op veel Plak PVC-vloeren korting op de legservice. Zie bij de keuze van uw vloer hoeveel korting u ontvangt op de legservice ! Alleen op die bestelpagina is de korting op de legservice geldig.

Wanneer u akkoord gegeven heeft op de offerte komen we graag 2 a 3 weken voor het leggen van uw vloer de vloer inmeten. Boven de 50 m² is dit gratis. Onder de 50 m² rekenen we hiervoor € 75,-

*Het inmeten van de vloer.

Ongeveer 3 weken voor het leggen van de vloer komen we bij u inmeten om het vocht te meten in de ondergrond en het aantal vierkante meters na te meten. De ondergrond moet dan goed zichtbaar zijn. Eventuele vloeren die er liggen moeten verwijderd zijn. En onze collega moet overal goed bij kunnen. Onze collega neemt nog even het materiaal mee die op de offerte staat aangegeven zodat alles nog even goed bekeken en gecheckt kan worden. Na het inmeten ontvangt u de definitieve orderbevestiging. Indien u akkoord gaat, bestellen wij het materiaal van de order. Ondanks dat het inmeten met grote zorgvuldigheid gebeurd kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Wat mag u van Cavallo Floors verwachten?

– 2 Jaar garantie op het leggen van uw vloer

– Het egaliseren van de vloer en het vakkundig plaatsen van uw PVC vloer.

– Heeft u bepaalde wensen? Geef het aan ons door veel is mogelijk!

Zoals u kunt zien mag u dus heel wat van ons verwachten en wij doen het dan ook graag voor u!

Betaald parkeren?

Indien er alleen een mogelijkheid tot betaald parkeren voor u woning bestaat dan dient u hiervoor zorg te dragen. De parkeerkosten kunt u zelf betalen of met de legger afrekenen bij oplevering van uw vloer.

De ondergrond:

De ondergrond moet voor het vast verlijmen van een PVC vloer aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • De ruimte waar de vloer gelegd wordt moet leeg zijn
 • De vloer moet schoon zijn
 • De vloer moet goed droog zijn
 • De oude plinten en overzetplinten moeten verwijderd te zijn.

*Het leggen van de vloer.

Wanneer de legger begint met het leggen van de vloer dan graag vooraf goed samen nog even uw wensen doorspreken. Dit om misverstanden te voorkomen.

De legger moet voldoende licht hebben om aan de slag te gaan.

Ook bij oplevering van de vloer alles goed langs lopen om te kijken of alles naar uw wens is. Zijn er dingen die u liever anders ziet, geef het dan aan de legger door. De legger is er dan nog en kan het meteen verhelpen. De lijm bij een Plak PVC vloer  is dan nog niet zo hard en het verhelpen gaat dan dus makkelijker en sneller.

Wanneer de vloer gelegd is, is de vloer gelijk beloopbaar. De volgende dag is de vloer belastbaar.

Legservice Plak PVC vloer

Laat uw  Legservice + egaliseren plak PVC vloer leggen met de legservice van Cavallo Floors. Wij werken met vaste leggers die met zorg en aandacht te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat u van tevoren helder geïnformeerd wordt over wat u kunt verwachten en hoe wij alles aanpakken.

Ongeveer twee weken voordat we beginnen, bezoeken wij u op locatie voor een zorgvuldige inmeting door onze ervaren vaste collega’s. Tijdens dit bezoek inspecteren we de ondergrond en bespreken we samen de offerte nogmaals in detail. Onze inmeter heeft alles bij zich om uw vloerinstallatie compleet af te maken, inclusief het controleren van het aantal vierkante meters en het meten van het vochtgehalte in een nieuwe dekvloer. Kortom, u kunt rekenen op onze uitgebreide service, allemaal gericht op een mooi en goed resultaat!

Bij onze legservice kunt u het volgende bestellen: het egaliseren en leggen van uw plak PVC vloer. Optioneel bieden wij ook het plaatsen van plinten, een schoonloopmat en eventuele profielen aan, mocht dit nodig zijn. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om, in combinatie met uw nieuwe vloer, uw trap te bekleden met PVC.

Legservice + egaliseren plak PVC vloer - Legservice Plak PVC vloeren (product)
Legservice + egaliseren plak PVC vloer - Vloerverwarming Plak PVC

Vloerverwarming Plak PVC vloer

Wilt u de Legservice + egaliseren plak PVC vloer op de vloerverwarming of vloerkoeling leggen? Een uitstekende keuze. Een vast verlijmde PVC vloer biedt een hoog rendement bij vloerverwarming, dit is dankzij de directe verlijming op de egaline laag van 2/3 mm. Deze methode zorgt ervoor dat de vloer dicht bij de ondergrond blijft, wat de warmtegeleiding optimaliseert.

Het volgen van het opstookprotocol vóór het egaliseren van de vloer is essentieel, zeker bij nieuwe dekvloeren die moeten wennen aan variërende temperaturen. Door dit protocol te volgen, voorkomt u scheurvorming door temperatuurschommelingen. Het is beter dat eventuele scheuren vóór het egaliseren verschijnen, aangezien scheuren die nadien ontstaan ook door de egaline laag en zelfs door uw PVC vloer heen kunnen lopen, wat u uiteraard niet wilt. Bij Cavallo Floors staan we garant voor kwaliteit en zorgen we ervoor dat uw vloer perfect gelegd wordt. Kies daarom voor Cavallo Floors. Het opstookprotocol is te vinden op onze website. We wijzen u hier bovendien altijd op tijdens ons adviesgesprek en in onze e-mails.

Wilt u een verlijmde PVC vloer leggen op vloerverwarming die in een bestaande dekvloer is ingefreesd? Ook dat is mogelijk. Het is belangrijk om dan aan bepaalde voorwaarden te voldoen, Cavallo Floors geeft u graag advies en denkt hierin met u mee.

 • De bovenkant van de leidingen moeten 3 mm onder de dekvloer komen te liggen.
 • De sleuven die ingefreesd zijn moeten dichtgezet worden met een geschikte mortel, dit kan op op cement- of gipsbasis.
 • Voordat de sleuven gedicht worden is het aan te raden om de leidingen te primeren en te vullen met water.

Dit zorgt voor het beste resultaat en behoud van kwaliteit.

Werkwijze van Cavallo Floors

Bestelling via de webshop of een offerte voor een vloer zónder legservice
Wanneer u een offerte aanvraagt voor alleen de levering van een vloer, of direct een bestelling plaatst in onze webshop, kunt u bij akkoord op de offerte of tijdens de webshopbestelling een gewenste leverdatum aangeven.

Na ontvangst van uw bestelling en de gewenste leverdatum, sturen wij u een bevestigingsmail waarin staat of de door u gekozen leverdatum haalbaar is

Vervolgens ontvangt u van ons een laatste mail met de bezorgtijden van uw bestelling. De betalingsmogelijkheden voor uw bestelling vindt u onder het kopje ‘Betaling’.

Bestelling van een offerte mét legservice
Voor het aanvragen van een offerte met legservice kunt u terecht op onze website of via e-mail. Na goedkeuring van uw kant, plannen we in overleg de legdatum in. Ook als de legdatum nog niet bekend is, kunt u akkoord gaan met de offerte; we plannen de datum in zodra deze bekend zijn. Hoe eerder u de datum doorgeeft, hoe meer keuzemogelijkheid er is in onze planning.

Ongeveer twee weken voor aanvang van de werkzaamheden komen we op locatie inmeten. Dit doen we om goed voorbereid te zijn en om zeker te zijn dat beide partijen dezelfde verwachtingen hebben. Tijdens dit bezoek bespreken we de offerte, onze inmeter heeft alles bij zich om de vloerinstallatie af te ronden. Het is belangrijk dat u bij dit bezoek aanwezig bent, zodat we alles ter plekke kunnen bespreken en eventuele laatste wijzigingen kunnen doorvoeren.

Na het inmeten ontvangt u van ons de orderbevestiging. Na uw akkoord hierop volgt een laatste e-mail met de tijden voor levering en leggen van de vloer, zodat u precies weet wanneer u onze bezorger en legger kunt verwachten.

 

Legservice + egaliseren plak PVC vloer - Werkwijze van Cavallo Floors