Logo Cavallo Floors B.V.
Voor de allerscherpste prijs

COREtec

PVC van het merk COREtec vindt u nu voordelig bij Cavallo Floors.

Bent u op zoek naar een modieuze vloer van topkwaliteit? Dan is een PVC vloer van Coretec zeker het overwegen waard. Coretec vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende collecties met elk hun eigen uitstraling. Dus voor elke woonstijl heeft Coretec wel een passende vloer. De Coretec PVC vloeren zijn mooi af te werken met bijpassende plinten en profielen. 

 

Lees meer..

COREtec vloeren zijn sterke vloeren

De COREtec PVC vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, hiermee kunnen deze vloeren tegen een stootje. Met een slijtlaag van 0,55 mm of 0,80 mm zijn de vloeren van COREtec geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik of eventueel projectmatig gebruik.

COREtec vloeren vragen weinig onderhoud

De COREtec PVC vloeren zijn schimmelwerend, antibacterieel en vragen weinig onderhoud, regelmatig stofzuigen en dweilen met gewoon water is voldoende voor een schone vloer. Mocht u toch gebruik willen maken van een schoonmaakmiddel, gebruik dan een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor PVC vloeren. Deze schoonmaakmiddelen tasten de mooie bovenlaag van de vloer niet aan.

COREtec pvc vloeren zijn 100% waterdicht

COREtec PVC vloeren kunnen goed tegen stoom, vocht en damp. Dit zorgt ervoor dat de vloeren ook zeer geschikt zijn voor de keuken, badkamer of toilet. Ook water of drinken knoeien op deze vloeren is geen probleem, het vocht trekt namelijk niet in de vloer en is eenvoudig weg te halen met een doek.

Een COREtec vloer, is een stabiele en stille vloer

De PVC vloeren van COREtec zijn heel stabiel, dit komt omdat de vloeren opgebouwd zijn uit meerdere lagen. De installatie van COREtec vloeren is mogelijk tot 400m2, zonder uitzettingsvoegen. De COREtec PVC vloeren zijn extreem stil, dit komt door de kurkonderlaag, die zorgt voor een goede geluidsdemping. Bovendien is er door de kurkonderlaag geen extra ondervloer nodig om oneffenheden op te vangen.

De Vloeren van COREtec zijn eenvoudig zelf te leggen en hoeven niet te acclimatiseren.

De Vloeren van COREtec kunnen direct geplaatst worden en zijn eenvoudig zelf te leggen met het Uniklik systeem.

Garantie

Op alle COREtec PVC vloeren krijgt u levenslange garantie bij woongebruik en 10 jaar garantie bij commercieel gebruik.

Lees meer..