Over ons

U bent het vast met ons eens: vloeren moet je halen bij de specialist. Daarvoor bent u bij ons, Jan en Corine Breunissen, aan het juiste adres! Met ons bedrijf Cavallo Floors richten wij ons op de online verkoop van Laminaat, PVC-en Houten vloeren van superieure kwaliteit. Ook verkopen wij plinten, afdeklatjes en onderhoudsproducten. Ondervloeren worden bij ons gratis of met korting geleverd bij aankoop van uw vloer!

Al deze topproducten kunnen wij u aanbieden omdat wij al sinds 2000 ervaring hebben opgedaan binnen de parketbranche. In ons ruime assortiment treft u vloeren aan van de merken Quick Step, Douwes Dekker, Parador, Meister, Berry Alloc, GerflorEgger en Ambiant. Ook andere merken kunnen op aanvraag geleverd worden.

Daarnaast staan service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. U kunt van ons een veilige en betrouwbare levering verwachten. Orders vanaf € 500,- euro worden in ons werkgebied zelfs gratis bij u thuisbezorgd. Ook bieden wij u de mogelijkheid de vloer af te rekenen  bij levering. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw vloer? Wij horen dit graag en geven u advies op maat.

Vooral bieden wij u voordelige prijzen, zodat u geen onnodige kosten maakt. Ook onze site is duidelijk: de productaanbiedingen zijn helder en bij onze producten vindt u gedetailleerde informatie. Zo maken wij het zoeken naar de juiste vloer voor u nog gemakkelijker!

 

WiJan en Corine Breunissen Cavallo Floors PVC en Laminaat uit Wageningenj, Jan en Corine Breunissen en het team van Cavallo Floors staan voor u klaar!

 

Garantie

Omdat wij vloeren van excellente kwaliteit leveren, kunnen wij u volledige fabrieksgarantie geven. Deze garantie varieert van 10 tot 25 jaar en bij sommige merken kan de garantie zelfs van levenslange duur zijn.

Betaling

Bij de online betaling van uw vloer is er de mogelijkheid om de keuze te maken om het bedrag in zijn geheel te betalen of te betalen bij levering. U kunt betalen met iDeal via de webshop, met creditcard via de webshop (hiervoor geldt een toeslag van 3% op het totale orderbedrag), overschrijving per bank of pinnen bij levering.

Waarom Cavallo Floors?

 • Topmerken met volledige fabrieksgarantie
 • Bezorging bij u binnen in huis.
 • Betaling bij levering. (mobiele pin)
 • Tijdens levering van vloeren gratis legadvies.
 • Een duidelijke en complete offerte.
 • Ruime ervaring en specialisme.
 • Alle materialen voldoen aan de E1-normering.
 • Gratis levering vanaf € 500,- euro.
 • Intensieve kwaliteitscontrole bij binnenkomst en uitgaan vloeren.
 • Alle prijzen incl. BTW.
 • Gemotiveerd en vakkundig personeel. Kwaliteit gegarandeerd.

Neem contact op voor meer informatie

Levering

Bij een bestelwaarde van € 500,- of meer is de bezorging van uw bestelling in ons werkgebied gratis. Onder een bestelwaarde van € 500,- brengen wij € 35,-  bezorgkosten in rekening. Buiten ons werkgebied is de bezorging gratis vanaf € 1000,- en onder de € 1000,- brengen we € 35,- bezorgkosten in rekening.

Levertijden

Alle leveringen worden ca. 3 tot 8 werkdagen bij u afgeleverd door onze eigen transportservice. Bij houten vloeren die naar wens gemaakt worden, dient u rekening te houden met een levertijd van 2 tot 3 weken. Dit in verband met de productie van uw vloer.

Uw bestelde producten zullen op de begane grond van het afleveradres bezorgd worden.

Spoedlevering

Als u uw vloer met spoed wilt laten leveren dan kunt u kiezen voor onze spoedlevering. Bij een spoedlevering is de kans aanwezig dat wij uw order door een externe vervoerder laten bezorgen. De externe vervoerder zal het materiaal niet bij u binnen in huis afleveren en het is niet mogelijk met de vervoerder af te rekenen. Wordt uw bestelling door een externe vervoerder bezorgd, houdt u er  dan rekening mee dat uw order de dag voor levering door u betaald moet zijn. Wanneer de betaling niet op tijd binnen is kan de levering niet plaatsvinden.