Over ons

U bent het vast met ons eens: vloeren moet je halen bij de specialist. Daarvoor bent u bij ons, Jan en Corine Breunissen, aan het juiste adres! Met ons bedrijf Cavallo Floors richten wij ons op de online verkoop van PVC , PVC visgraatvloeren, PVC tegel , Pvc Hongaarse Punt en Laminaat van uitstekende kwaliteit. Hierbij vinden wij het belangrijk om u het juiste advies te geven. Persoonlijke aandacht zetten wij voorop terwijl de prijs scherp blijft.

Cavallo Floors is speciaal gericht op het egaliseren en leggen van verlijmde PVC vloeren. Of het hierbij nou gaat om rechte stroken, visgraatvloeren, tegel of hongaarse punt PVC vloeren maakt niet uit, veel is mogelijk! Bij ons op de website vraagt u eenvoudig en snel een offerte aan voor een scherpe prijs! Verder is dit ook altijd mogelijk via watsapp of via de mail:  info@cavallo-floors.nl

Vind u het lastig kiezen online? Dan bent u uiteraard van harte welkom op afspraak voor een adviesgesprek. Wij nemen dan graag de tijd voor u om alles rustig door te nemen. We bekijken de stalen maar geven ook advies wat betreft de planning, vloerverwarming en andere zaken waar u op moet letten om een PVC vloer aan te schaffen.

Bij akkoord op de offerte en het vastzetten van de legdata komen we graag 2/3 weken voor het egaliseren en leggen van uw PVC vloer de situatie bij u thuis bekijken. Persoonlijke aandacht vinden we hierbij belangrijk want iedere klant,woning en situatie is uniek! We meten bij nieuwe dekvloeren het vocht in de ondergrond en meten ook het aantal m² nog even na. We bekijken de dekvloer wat betreft scheuren, inkepingen en juist uitstulpingen. Hoe gladder en vlakker de dekvloer zal zijn hoe mooier het resultaat. Met een lange rij/waterpas kijkt onze collega of er kieren onder de rij/waterpas aanwezig zijn. Wanneer dit het geval is , is er sprake van glooiing in de ondergrond. Dat er een verloop in zit. Het kan dan zijn dat we aangeven dat er meer egaline aangebracht moet worden dan de standaard laag van 2/3 mm. Verder neemt onze collega bij het inmeten alles even mee wat op uw offerte staat en neemt dit allemaal even door zodat alles goed doorgesproken is.

Alle topproducten kunnen wij u aanbieden omdat wij al sinds 2000 ervaring hebben opgedaan binnen de vloerenbranche. In ons ruime assortiment PVC vloeren treft u vloeren aan van de merken: Therdex, Ambiant, Hebeta, Gelasta, Tarkett, mFlor, Floorlife, Lifestyle, Basic, Vivafloors, Montinique, Bodiax, Douwes Dekker, Hoomline, Sense, Saffier. Van de Laminaatvloeren voeren wij de bekende merken als Douwes Dekker, Parador, Meister, Egger en Ambiant. Bij de laminaatvloeren verkopen wij geen legservice. Wel kunnen we deze vloeren leveren voor een scherpe prijs met hoge korting op de ondervloer. Ook andere merken kunnen op aanvraag geleverd worden. Ook verkopen wij plinten, afdeklatjes en onderhoudsproducten. Ondervloeren worden bij ons gratis of met korting geleverd bij aankoop van uw vloer!

Daarnaast staan service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. U kunt van ons een veilige en betrouwbare levering verwachten. Orders vanaf € 500,- euro worden in ons werkgebied zelfs gratis bij u thuisbezorgd. Ook bieden wij u de mogelijkheid de vloer af te rekenen  bij levering. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw vloer? Wij horen dit graag en geven u advies op maat.

Vooral bieden wij u voordelige prijzen, zodat u geen onnodige kosten maakt. Ook onze site is duidelijk: de productaanbiedingen zijn helder en bij onze producten vindt u gedetailleerde informatie. Zo maken wij het zoeken naar de juiste vloer voor u nog gemakkelijker!

 

WiJan en Corine Breunissen Cavallo Floors PVC en Laminaat uit Wageningenj, Jan en Corine Breunissen en het team van Cavallo Floors staan voor u klaar!

 

Garantie

Omdat wij vloeren van excellente kwaliteit leveren, kunnen wij u volledige fabrieksgarantie geven. Deze garantie varieert van 10 tot 25 jaar en bij sommige merken kan de garantie zelfs van levenslange duur zijn. Op onze legservice geven wij 2 jaar garantie.

Betaling

Bij de online betaling van uw vloer is er de mogelijkheid om de keuze te maken om het bedrag in zijn geheel te betalen of te betalen bij levering. U kunt betalen met iDeal via de webshop, met creditcard via de webshop (hiervoor geldt een toeslag van 3% op het totale orderbedrag), overschrijving per bank of pinnen bij levering.

Waarom Cavallo Floors?

 • Topmerken met volledige fabrieksgarantie
 • Bezorging bij u binnen in huis.
 • Betaling bij levering. (mobiele pin)
 • Egaliseren en leggen van uw PVC vloer mogelijk.
 • Een duidelijke en complete offerte met scherpe prijzen.
 • Ruime ervaring en specialisme.
 • Alle materialen voldoen aan de E1-normering.
 • Gratis levering vanaf € 500,- euro.
 • Intensieve kwaliteitscontrole bij binnenkomst en uitgaan vloeren.
 • Alle prijzen incl. BTW.
 • Gemotiveerd en vakkundig personeel. Kwaliteit gegarandeerd.

Neem contact op voor meer informatie

Levering

Bij een bestelwaarde van € 500,- of meer is de bezorging van uw bestelling in ons werkgebied gratis. Onder een bestelwaarde van € 500,- brengen wij € 35,-  bezorgkosten in rekening. Buiten ons werkgebied is de bezorging gratis vanaf € 1000,- en onder de € 1000,- brengen we € 35,- bezorgkosten in rekening.

Levertijden

Alle leveringen  via de website worden ca. 3 tot 8 werkdagen bij u afgeleverd, mits op voorraad bij de leverancier en door onze eigen transportservice geleverd. Wanneer u een vloer koopt met onze legservice dan zullen we net voor het egaliseren of net na het egaliseren de materialen komen afleveren. Uiteraard word u hiervan vooraf van op de hoogte gesteld.

Uw bestelde producten zullen op de begane grond van het afleveradres bezorgd worden. Heeft u bij ons ook de legservice afgenomen? Dan leggen wij het materiaal waar u wenst. Belangrijk bij PVC is dat de omgevingstemperatuur 20 graden is waar het materiaal komt te liggen.

Spoedlevering

Als u uw vloer met spoed wilt laten leveren dan kunt u kiezen voor onze spoedlevering. Bij een spoedlevering is de kans aanwezig dat wij uw order door een externe vervoerder laten bezorgen. De externe vervoerder zal het materiaal niet bij u binnen in huis afleveren en het is niet mogelijk met de vervoerder af te rekenen. Wordt uw bestelling door een externe vervoerder bezorgd, houdt u er  dan rekening mee dat uw order de dag voor levering door u betaald moet zijn. Wanneer de betaling niet op tijd binnen is kan de levering niet plaatsvinden.