Logo Cavallo Floors B.V.
Voor de allerscherpste prijs

Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434

Nu met gratis ondervloer
Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434
Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 2793
€ 38,50 € 32,75 per m² 2,03 m² per pak Deze prijs is inclusief BTW. Nu met gratis ondervloer
Online bestellen
sync
sync
Nodig: 1 pak, totaal 2,03 m², totaal 66,48
Ondervloer:
Ondervloerplaat 7 mm
Ondervloerplaat 7 mm Oneffen ondergrond € 3,25 per m², Nu met gratis ondervloer
Toevoegen winkelwagen Offerte aanvragen
Een offerte met scherpste prijs?

Binnen 1 werkdag de scherpste prijs voor uw vloer inclusief gratis levering achter de voordeur (vanaf 35 m²).

Klanten geven ons een
9,6
  • star
  • star
  • star
  • star
  • star
uit 271 beoordelingen
Webshop keurmerk

Laminaat zelf leggen

Als u ervoor kiest om de Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 zelf te leggen, nodigen we u uit om een offerte aan te vragen tegen een superscherpe prijs. Na goedkeuring van de offerte houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling en bepalen we samen een geschikte leverdatum.

Bezorgen met eigen bezorgservice
Onze eigen bezorgservice levert de bestelling graag binnen in huis op de begane grond. Voor bestellingen boven de 500 euro is deze service kosteloos. Voor bestellingen onder de 500 euro rekenen we een bezorgtarief van 35 euro.

Betalen pas bij levering
Betalen is gemakkelijk en veilig: u kunt pinnen bij de levering van het materiaal, zodat u geen enkel risico loopt. Bij Cavallo Floors is uw bestelling in betrouwbare handen en kiest u voor gemak en uitstekende service!

Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 - Zelf leggen Laminaat
Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 - Vloerverwarming en laminaat

Vloerverwarming en laminaat

Het plaatsen van de Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 in combinatie met vloerverwarming is zeker mogelijk. Het kiezen van de juiste ondervloer, die geschikt is met vloerverwarming, is hierbij belangrijk. Dit geldt ongeacht of uw vloerverwarming al tijdens de bouw is aangelegd of dat u later voor een vloerverwarmingssysteem heeft gekozen door het in uw ondergrond in te frezen. Bij Cavallo Floors bieden we verschillende ondervloeren aan die perfect zijn voor gebruik met vloerverwarming. Vindt u het lastig om de juiste ondervloer te kiezen en heeft u behoefte aan advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze, en dat ook nog eens tegen een superscherpe prijs!

Ondervloeren laminaat

Voor laminaatvloeren zijn er diverse ondervloeren beschikbaar. Ook bij Cavallo Floors bieden we meerdere opties aan. Afhankelijk van uw situatie kunt u wellicht kiezen uit meerdere geschikte ondervloeren. Wij adviseren om de ondervloer te kiezen die het beste aansluit bij uw wensen, rekening houdend met aspecten als prijs, dikte, warmtedoorlatendheid voor de vloerverwarming, installatiemethode, en geluidsdemping.

Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 - Ondervloeren Laminaat
Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 - Maak de laminaatvloer compleet

Maak uw laminaatvloer compleet

Bij Cavallo Floors kunt u alles vinden wat nodig is voor het leggen van een laminaatvloer. Het is belangrijk om een passende ondervloer te kiezen. Wij adviseren u om ons assortiment ondervloeren goed te bekijken, rekening houdend met uw ondergrond, woonsituatie en persoonlijke wensen.

Voor de afwerking van uw laminaatvloer zijn plakplinten noodzakelijk. Deze zijn ideaal voor rondom de kozijnen en worden door sommige klanten ook gebruikt als randafwerking in plaats van een plint. Wij leveren plakplinten in de best bijpassende kleur, die door de leverancier kan worden aangeboden.

Heeft u liever opstaande MDF plinten? Ook daarin bieden we een ruime keuze. U kunt bij ons verschillende uitvoeringen vinden, beschikbaar in meerdere hoogtes en diktes. Voor laminaatvloeren raden we aan om plinten van minimaal 15 mm dik te kiezen, omdat de vloer ruimte nodig heeft om te werken. De hoogte en kleur van de plinten kunt u zelf bepalen. Onze moderne plinten zijn verkrijgbaar in diverse raltinten: ral9010, ral9016, ral9001, ral9005 en ral7016. De andere plinten zijn leverbaar in ral9010.

Tot slot kunt u bij ons ook een hoeklijn of dilatatieprofiel bestellen, perfect voor een nette afwerking bij de overgang tussen twee vloeren of als randafwerking bij een trap of mat.

Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 - Scherpste prijs bij Cavallo Floors

Scherpste prijs bij Cavallo Floors

Bij Cavallo Floors bieden wij onze klanten de scherpste prijzen. We krijgen vaak de vraag hoe het mogelijk is dat onze offertes zo concurrerend zijn. Het antwoord ligt in een vijftal punten die ons onderscheiden van andere bedrijven en ons helpen de kosten laag te houden:

  1. Grote inkoop: onze grote inkoopvolumes stellen ons in staat scherpe inkoopprijzen te bedingen.
  2. Specialisatie in grote vloeren: we zijn gespecialiseerd in grotere vloeren, wat ons de kennis geeft om efficiënt te schakelen.
  3. Lage kosten door eigen beheer: we beheren veel processen zelf, zoals eigen bezorgers, inmeters en vaste leggers. Jan en Corine verzorgen zelf de verkoop en offertes, wat leidt tot lagere personeelskosten.
  4. Duidelijke communicatie: dit voorkomt klachten en bespaart tijd en kosten. Problemen worden voorkomen en de communicatielijnen blijven kort.
  5. Geen groot eigen pand: Hierdoor hoeven we deze kosten niet door te berekenen aan onze klanten.

Kortom, onze persoonlijke benadering, met de focus op de klant en het eindresultaat van de vloer, stelt ons in staat om in combinatie met onze uitstekende service een aantrekkelijke en scherpe offerte aan te bieden.

Werkwijze van Cavallo Floors

Bestelling via de webshop of een offerte voor een vloer zónder legservice
Wanneer u een offerte aanvraagt voor alleen de levering van een vloer, of direct een bestelling plaatst in onze webshop, kunt u bij akkoord op de offerte of tijdens de webshopbestelling een gewenste leverdatum aangeven.

Na ontvangst van uw bestelling en de gewenste leverdatum, sturen wij u een bevestigingsmail waarin staat of de door u gekozen leverdatum haalbaar is

Vervolgens ontvangt u van ons een laatste mail met de bezorgtijden van uw bestelling. De betalingsmogelijkheden voor uw bestelling vindt u onder het kopje ‘Betaling’.

Bestelling van een offerte mét legservice
Voor het aanvragen van een offerte met legservice kunt u terecht op onze website of via e-mail. Na goedkeuring van uw kant, plannen we in overleg de legdatum in. Ook als de legdatum nog niet bekend is, kunt u akkoord gaan met de offerte; we plannen de datum in zodra deze bekend zijn. Hoe eerder u de datum doorgeeft, hoe meer keuzemogelijkheid er is in onze planning.

Ongeveer twee weken voor aanvang van de werkzaamheden komen we op locatie inmeten. Dit doen we om goed voorbereid te zijn en om zeker te zijn dat beide partijen dezelfde verwachtingen hebben. Tijdens dit bezoek bespreken we de offerte, onze inmeter heeft alles bij zich om de vloerinstallatie af te ronden. Het is belangrijk dat u bij dit bezoek aanwezig bent, zodat we alles ter plekke kunnen bespreken en eventuele laatste wijzigingen kunnen doorvoeren.

Na het inmeten ontvangt u van ons de orderbevestiging. Na uw akkoord hierop volgt een laatste e-mail met de tijden voor levering en leggen van de vloer, zodat u precies weet wanneer u onze bezorger en legger kunt verwachten.

 

Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 - Werkwijze van Cavallo Floors
Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 - Onderhoud Laminaatvloer

Onderhoud laminaatvloer

Laminaatvloeren staan bekend om hun onderhoudsvriendelijkheid en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt door te stofzuigen en te dweilen met een goed uitgewrongen doek en warm water. Het toevoegen van schoonmaakmiddelen is mogelijk, maar zorg ervoor dat u een reiniger gebruikt die geen vaste stoffen bevat. Goede opties zijn bijvoorbeeld Dr. Schutz reiniger of Douwes Dekker laminaatreiniger. Veel laminaatmerken hebben hun eigen gespecialiseerde schoonmaakproducten ontwikkeld. Heeft u hier vragen over? Wij staan klaar om u te adviseren.

Voor het behoud van uw Parador Trendtime 1 Shufflewood harmony 1601434 is het belangrijk om deze te beschermen tegen krassen. Dit kan eenvoudig door het plaatsen van viltjes onder uw meubels. Ook een goede schoonloopmat draagt bij aan de bescherming van uw vloer, door vuil en vocht bij de deur te houden.