Over PVC vloeren

Welke PVC vloeren heeft Cavallo Floors in de webshop?

PVC met HDF-drager

Vol/ vast verlijmd PVC

Massief PVC met clicksyteem

 • PVC met HDF-drager; deze PVC-vloer bestaat uit een toplaag van PVC en een onderlaag van HDF. Soms heeft de vloer naast de HDF onderlaag nog een onderlaag van kurk. Diktes van de vloer variëren tussen de 8 en 12 mm. Een PVC-vloer met HDF-drager heeft grotendeels dezelfde laagopbouw en legwijze als laminaat.
 • Vol verlijmd PVC; deze PVC-vloer moet worden vastgelijmd op de basisvloer. De verlijmde PVC-vloer is 2 tot 3 mm dik. Bij sommige PVC-vloeren heeft u ook nog keuze uit de zelfklevende variant. Deze kan direct op de basisvloer aangebracht worden, hier is dus geen lijm voor nodig. Wij adviseren deze vloer door een vakman te laten leggen, omdat iedere oneffenheid op de ondervloer zichtbaar wordt aan het vloeroppervlak.
 • Opbouw DD300 meister Silent Touch Massief PVC met clicksysteem; massief PVC is meestal 4 tot 5 mm dik. Deze PVC-vloer wordt meestal, net als laminaat, zwevend gelegd. Ook is het mogelijk om deze vloer vast te verlijmen aan de ondergrond. Een aandachtspunt voor deze vloer bij het zwevend leggen is: op plaatsen waar de vloer blootgesteld wordt aan temperaturen boven de 50 graden Celsius (bijvoorbeeld achter glas of dichtbij de kachel/verwarming) is de kans aanwezig dat de vloer uitzet en niet meer krimpt. Dit kan voorkomen worden door de vloer plaatselijk te verlijmen aan de ondergrond.

Welk PVC is geschikt voor welke ruimte

w-23 – Intensief woongebruik zoals bv. woonkamer, slaapkamers en zolder
w-31 – Licht commercieel gebruik zoals bv. hotelkamer, kantoor. Ook geschikt voor woonkamer, keuken, hal en appartement
w-32 – Gemiddeld commercieel gebruik zoals bv. kantoor, entree winkels. Ook geschikt voor woonkamer, keuken, hal en appartement
w-33 – Intensief commercieel gebruik zoals bv. drukke kantoren en winkels.

 

Voordelen PVC vloer:

 • Hygiënisch en goed schoon te maken
 • Geschikt voor astma- en carapatiënten
 • Makkelijk te combineren met vloerverwarming
 • Ideale warmtegeleider
 • Besparing op energiekosten bij vloerverwarming
 • Geluiddempend
 • Grote keuze uit dessins zowel houtlook als tegel/betonlook PVC
 • Waterbestendig (m.u.v. massief PVC en vol verlijmd PVC)
 • Elke ruimte mooi doorgelegd zonder drempels of profielen

Wat is PVC ?

PVC staat voor polyvinylchloride, een type kunststof dat uitstekend geschikt is als vloer. PVC-vloeren lijken qua uiterlijk veel op laminaat en zijn in verschillende specifieke uitsnijdingen beschikbaar. PVC-vloeren zijn echter in tegenstelling tot laminaat wél waterbestendig (met uitzondering van PVC-vloeren met Kliksysteem en op HDF-basis), en zijn daarom ook zelfs toepasbaar in badkamers. Ook is PVC meer geluiddempend dan hout; lawaai van tikkende hakken en schuivende meubels behoort tot het verleden. Daarnaast is een PVC-vloer hygiënisch: bacteriegroei wordt geremd en de vloer is makkelijk schoon te maken. Om die redenen liggen in veel ziekenhuizen PVC-vloeren en is de vloer ook geschikt voor astma- en carapatiënten. Nog een voordeel van een PVC-vloer is dat deze makkelijk te combineren is met vloerverwarming. PVC is een ideale warmtegeleider en krimpt niet, zoals hout, bij verschillende (kamer)temperaturen. De geleidende werking zorgt voor een efficiëntere verwarming van de vloer en dus bespaart u op uw energiekosten.

Slijtvastheid

Wat grote invloed heeft op de levensduur van een PVC-vloer is de slijtlaag aan de bovenzijde. Hierin zijn verschillende slijtklassen, die kunnen variëren van 0,30 mm tot 0,70 mm dik. Voor woongebruik kan volstaan worden met een slijtlaag van 0,3 mm dikte. Hoewel wij altijd aangeven dat dit meer voor de bovenverdiepingen/slaapkamers geld. Vaak is een PVC -vloer van 0,3 mm dikte zelf ook dunner. Over het algemeen is de dikte van een PVC-vloer 2,5 mm dik. Bij 0,30mm is dit vaak een dikte van 2mm. Voor een woonkamer raden we eigenlijk altijd de 0,55 mm slijtlaag aan. Bijna alle merken PVC hebben ook een slijtlaag van 0,55 mm. Voor projectmatig gebruik raden wij een sterkere slijtlaag van 0,55 mm tot 0,70 mm dikte aan. De dikte hangt af van hoe intensief de vloer gebruikt wordt.

Goedkoop en met korting Quick-Step Livyn Balance zijde eik licht bestellen bij Cavallo Floors in Wageningen. Nergens goedkoper want hier ontvangt u bij de PVC-vloer 25% korting op de legservice. Toch elders een goedkopere Quick-Step prijs? Laat het ons weten wij maken dan een speciale aanbiedingsprijs voor u met kortingop uw Quick-Step PVC! Gratis uw PVC-vloer thuisbezorgd en betaal bij levering.  Wauw! Weer zo'n mooie sfeerfoto met de prachtige PVC-vloer van Quick-Step Balance Glue+ select eik natuur BAGP40033! Een mooie matte PVC-vloer die vochtbestendig is en uiteraard gelegd kan worden op vloerverwarming. Cavallo Floors heeft veel ervaring met het leggen van Quick-Step PVC-vloeren op vloerverwarming. Deze Plak-PVC is in de aanbieding met 25% korting op de legservice!!  Super mooi is deze Quick-Step PVC Livyn Balance Glue+ Canyon eik grijs met zaagsneden BAGP40030 vloer en ook goed te leggen in vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Mooi voor elke woonstyle deze Glue+ PVC vloer. Bij Cavallo Floors kunnen we deze Quick-Step PVC vloer goedkoop en met 25% korting op de legservice leggen. Pak uw PVC vloerenvoordeel! Gratis uw PVC vloer thuisbezorgd en betaal bij levering.

 

Wilt u direct vloeren bekijken met de bijhorende prijzen kan dat natuurlijk ook.

Merken pvc

Cavallo Floors hecht er veel waarde aan om met betrouwbare merken pvc vloeren te werken. Je weet dan precies wat je van een PVC vloer mag verwachten en welke PVC vloer waarvoor geschikt is. Daarnaast geven al onze PVC merken jarenlange fabrieksgarantie op de vloer. Wel zo prettig als je weet waar je aan toe bent!

Wij van Cavallo Floors zijn PVC- vloer specialist en verkopen de volgende merken:

Therdex  Vivafloors Gerflor   Douwes Dekker

Hebeta   mFlor   Lifestyle   Ambiant   Basic   Floorlife   Aspecta   Montinique  Tarkett   Bodiax   Belakos   Gelasta

Cavallo Floors in Wageningen verkoopt Gerflor vloeren goedkoop en voordelig en in de aanbieding! voor een scherpe prijs online Gerflor vloeren kopen en laat uw bestelling Gratis thuisbezorgen. Gerflor vloeren van uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen! Betaal pas bij levering van uw Gerflor vloer! Goedkoop en met korting. Cavallo Floors is de online vloerenspecialist in Parket, Laminaat en PVC-vloeren voor een super scherpe prijs!Douwes Dekker logoHebeta logomFLOR logoTarkett PVC logo

PVC- vloeren zowel voor in de woonkamer als voor projecten

PVC -vloeren voor in de woonkamer

PVC- vloeren zijn zeer geschikt om in de woonkamer te leggen. Dit komt omdat een PVC vloer een hele sfeervolle uitstraling heeft. Bij elke woonstyle is wel een passende PVC-vloer te vinden.  Niet alleen PVC-vloeren met een houtmotief en visgraatvloeren staan erg sfeervol maar bv. ook betonlook PVC of tegellook PVC-vloeren. Daarnaast is PVC een zeer sterke vloer en slijtvast, hierdoor staan PVC vloeren garant voor een hele lange levensduur. Naast dat het sterke vloeren zijn met een hele mooie uitstraling is de vloer ook heel gemakkelijk in onderhoud. PVC-vloeren zijn makkelijk schoon te maken. Vandaar bv. ook dat veel klanten die een huisdier hebben enthousiast zijn over PVC. We raden aan om een PVC vloer gewoon met water te reinigen. Niet met allerlei schoonmaakmiddelen die de mooie matte uitstraling van de PVC-vloer zouden kunnen aantasten. Toch graag een product gebruiken? dr. Schutz heeft vaak kwalitatief goed reinigingsmiddel voor PVC-vloeren.

PVC-vloeren geschikt voor projectmatig gebruik

PVC- vloeren zijn zeker ook geschikt voor projectmatig gebruikt. Dit houd in dat PVC- vloeren zeer geschikt zijn voor intensief gebruik. Zo kan een PVC vloer zeer goed in een winkel, huisartsenpraktijk, fysiopraktijk, tandartsenpraktijk, of in commerciële ruimten waar veel gelopen wordt toegepast worden. Ook is het goed geschikt voor bv. een school, kapperszaak en kantoor maar ook in een verzorgingstehuizen of in ziekenhuizen word PVC gelegd. Zie ook het kopje voordelen van een PVC-vloer. PVC vloeren kunnen overal en op alle projecten gelegd worden wel is dit afhankelijk van de slijtlaag van de PVC-vloer. Houd er wel rekening mee dat de slijtlaag van een PVC vloer geschikt moet zijn voor het gebruik waar men voor kiest.

Uw PVC vloer laten leggen door Cavallo Floors

Voor het leggen van een PVC- vloer bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres. Cavallo Floors streeft er naar bij het leggen van iedere PVC vloer zichzelf te over treffen voor wat betreft het leggen en afleveren van een PVC-vloer, ondanks onze jarenlange ervaring. Op deze manier is het leggen van iedere PVC- vloer weer een uitdaging. We komen graag persoonlijk bij u langs voor het leggen van de vloer om de situatie van de dekvloer bij u thuis te bekijken. We meten dan het aantal m² van de vloer na en meten daarbij ook het vocht in de ondergrond. Iedereen en ook elke vloer/woning is uniek! Daar zijn wij ons ook terdege van bewust en willen dan ook graag het juiste en passende advies geven. Zodat zowel wij als verkoper en u als klant en koper de juiste verwachting heeft.  Het resultaat van deze manier van werken mag er gelukkig wezen. De klanten met een PVC- vloer gelegd door Cavallo Floors zijn heel tevreden. Gezien onze hoge score met een 9,6  van klanttevredenheid bij The Feedback Company. Wij zijn hier erg blij mee en merken dat dit onze naamsbekendheid in heel Nederland ten goede komt. Is er onverhoopt toch wat met uw PVC -vloer? Laat het ons weten we denken graag mee voor een oplossing.

Egaliseren een vak apart

Het egaliseren voor het leggen van pvc vloer is een heel precies karwei. Er zijn nog wel eens misverstanden over het egaliseren van PVC vloeren. Veel mensen denken bv. dat door het egaliseren de ondergrond waterpas gemaakt word. Dit is niet het geval. Egaliseren is bedoeld om de ondergrond glad te maken om de PVC -vloer netjes te kunnen leggen. Bij 1 egaline laag spreek je over een dikte van 2-3 mm egaline. Dat is natuurlijk niet een hele dikke laag. Het egaliseren zal wanneer er glooiing of hoogteverschil in de dekvloer zit geen hoogteverschil  opvangen maar de egaline zal de bestaande dekvloer volgen. Belangrijk is dus dat de dekvloer zo glad, schoon, droog en zo vlak als mogelijk is bij het starten van het egaliseren van de vloer. Belangrijk is dat eventuele scheuren, stukjes die eruit zijn of juist uitsteeksels op en in de dekvloer verwijderd worden. Uiteraard zullen we met het inmeten van de vloer, wanneer u de vloer door ons laat leggen, dit bespreken en ook aangeven. Ook staat dit beschreven in onze aandachtspunten voor onze legservice zodat u hiervan op de hoogte bent. Verder is voor het egaliseren altijd belangrijk voor ons te weten welke ondergrond u heeft. Zo kunnen we bepalen welke egaline laag of behandeling van de dekvloer voor u het beste is.

PVC- vloeren op een anhydriet gietvloer ondervloer

Een Anhydrietvloer als ondervloer heeft hele goede eigenschappen. Zo is het heel mooi vormvast. Een anhydrietvloer krimpt minder dan een gewone cementdekvloer. Verder is een anhydrietvloer zeer geschikt voor vloerverwarming doordat een anhydrietvloer een zeer goede warmte afgifte heeft. Met het egaliseren houden we er rekening mee dat deze ondergrond anders is dan een cementdekvloer. Hiervoor is dus ook een andere egaline nodig. Voor een anhydrietvloer is een egaline nodig op gipsbasis. Deze egaline is duurder dan een egaline op cementbasis. Daarom rekenen we voor het leggen op een anhydrietvloer een extra toeslag. Voor het egaliseren primeren we de anhydrietvloer voor een extra goede hechting. Daarna kunnen we de egaline aanbrengen en vervolgens de PVC-vloer leggen.

Een Anhydrietvloer of cementdekvloer moet eerst droog genoeg zijn om een PVC-vloer op te kunnen leggen.

Voordat PVC vloeren gelegd kunnen worden op de ondergrond moet de ondergrond goed droog zijn. Dit zorg voor een goede hechting van de lijm en egaline. De droogtijd van een cementdekvloer of anhydrietvloer hangt af van de totale dikte van de vloer. Deze vloeren drogen ca. 1 cm per week. Dus een cementdekvloer of anhydrietvloer van 6 cm dik heeft een droogtijd nodig van 6 weken.

Welke vochtpercentage moet er dan aangehouden worden? Wij komen graag 2 a 3 weken voor het leggen van de vloer de vloer inmeten. We meten dan het aantal m² na en inspecteren de staat van de dekvloer. Ook meten we dan het vocht in de ondergrond. Bij een cementdekvloer moet het vocht 2% zijn of lager. Bij een anhydrietvloer is dit 0,5% of lager. Dit is erg belangrijk i.v.m. de hechting van de egaline en van de lijm. Is het restvocht nog te hoog in uw ondergrond/dekvloer? We zullen de vloer dan niet gaan egaliseren en leggen. Eerst moet het vocht teruggebracht worden. Dit kan door goed te stoken maar ook goed te ventileren zodat het vocht ook weg kan. Soms is het vocht erg hardnekkig en gaat het terugbrengen van het vocht niet snel genoeg. We raden dan soms aan om een bouwdroger te plaatsen zodat dit proces versneld word. Uiteraard altijd in overleg.

Uw PVC vloer zelf leggen

Cavollo Floors is specialist in het leggen van PVC vloeren. Maar u mag natuurlijk ook uw PVC vloer zelf leggen. We geven u graag advies bij de aankoop van uw pvc vloer bv. welke PVC vloer geschikt voor u zou zijn en waar u op moet letten.

Wel zult u dan zelf uw m² moeten berekenen en aan ons doorgeven. Vaak geven wij op PVC-vloeren zowel visgraat PVC als rechte delen PVC korting op onze legservice. Wilt u zelf uw PVC vloer leggen? Vraag een scherpe prijs aan. Wij komen dan de PVC vloer leveren en tevens  kunt u betalen bij levering van uw PVC- vloer per pin en loopt u dus geen risico.

Wat is een PVC-vloer?

Eigenlijk is een PVC- vloer een hele harde laag kunststof.  Met de volgende opbouw: Laten we als uitgangspunt een PVC- vloer van 2,5 mm dik nemen. Een zogenoemde Plak PVC-vloer.  Onder deze PVC-vloer zit dus een PVC-laag van ca. 2 mm dik. Over deze laag is een foto of een bijna echte tekening van hout geplakt. Over deze foto of tekening is weer een hele harde transparante slijtlaag aangebracht deze slijtlaag kan variëren van 0,2 mm tot zelfs 0,7 mm. Over het algemeen zijn de meeste slijtlagen van PVC 0,55 mm dit is dan ook een slijtlaag voor gewoon woongebruik. Bij een PVC-vloer van ca. 5 mm dik is de onderlaag geen 2 mm  dik maar ongeveer 4 tot 5 mm dik.

PVC- vloeren zijn er in verschillen de varianten

PVC-vloeren  met Kliksysteem massief

Massieve PVC- vloeren zijn eigenlijk altijd  4-5 mm dik en bestaan uit massief PVC. Dit is een klik PVC-vloer en gemaakt om zwevend te leggen. Het is vergelijkbaar met laminaat, laminaat is een rechte plank en deze PVC-vloerplank is vrij stug. Nog belangrijker dan bij laminaat  is bij massieve PVC-vloeren  de ondervloer. Dit moet een ondervloer zijn met een hoge drukweerstand. Dit houd in dat het een hele harde ondervloer moet zijn, die bijna niet in te drukken is. Neem je een ondervloer met een lage drukweestand dan is de kans aanwezig dat het kliksysteem uit elkaar gelopen wordt. Ook is het belangrijk dat er geen oneffenheden in de ondergrond zijn. Dit kan na verloop van tijd gaan doortekenen in de PVC-vloer.

PVC- vloeren  met Kliksysteem en HDF-tussenlaag

PVC-vloeren met een HDF tussen laag zijn vaak wat dikker ca 9-12 mm dik. De bovenlaag bestaat uit een PVC-laag met daaronder een HDF laag van ongeveer 8 mm dik. Deze HDF-laag zorgt ervoor dat de plank stijf aan voelt. Aan deze HDF laag zit rondom een kliksysteem. Aan de onderzijde van deze PVC-vloeren met een HDF tussenlaag zit vaak een kurk laag van ca. 1 mm dik. Deze zorgt hoofdzakelijk voor de stabiliteit in de pvc plank. Afhankelijk van wat de leverancier aangeeft is hier wel of geen ondervloer nodig. Dit heeft te maken met de garantie die de leverancier er dan op geeft. Ook is dit altijd weer afhankelijk van de ondergrond van uw woning.

Vast verlijmde of geplakte PVC vloer

De vaste verlijmde PVC-vloer of wel geplakte PVC-vloer word zoals de naam zich doet vermoeden aan de ondergrond vast verlijmd. Dit zijn vaak PVC-vloeren  van 2 – 3 mm dik en worden aan de ondergrond vast verlijmd. Deze ondergrond bestaat eigenlijk altijd uit een cementdekvloer, Anhydriet gietvloer of betonvloer. Maar ook het leggen van PVC op een tegelvloer is mogelijk en met de juiste aanpassingen ook op een houten ondergrond. Voordat men een PVC-vloer gaat leggen wordt de ondergrond eerst geëgaliseerd. Dit is zeer belangrijk want veel ondergronden zijn te zanderig en anders krijgt men niet genoeg hechting met de ondergrond. Ook ziet men als men niet egaliseert oneffenheden door de PVC-vloer heen die in de ondergrond zitten. Als de PVC-vloer nog niet is gelegd ziet men weinig oneffenheden  in een anhydriet giet vloer of cementdekvloer. Maar als de PVCvloer is gelegd ziet men alles en drukt dit later door. Het is dus niet verstandig om een PVC-vloer te leggen zonder de ondergrond eerst te egaliseren. 

Cavallo Floors zal ten alle tijde de ondergrond eerst egaliseren voordat de verlijmde PVC vloer gelegd gaat worden. Dit omdat we willen gaan voor het mooiste resultaat!

Dikte van de slijtlaag bij PVC-vloeren

De dikte van de slijtlaag van PVC-vloeren varieert van 0,2 mm tot 0,7 mm. Een dunne slijtlaag bij pvc vloeren houd in dat deze geschikt is voor licht woongebruik. Een slijtlaag van 0,3 mm is geschikt voor woongebruik maar wij geven meestal wel aan dat dit eerder voor bv. de bovenverdieping dan gebruikt kan worden. Een slijtlaag van 0,55 mm of meer is geschikt voor gewoon woongebruik en projectmatig gebruik. Voor een slijtlaag van 0,70 mm staat projectmatig gebruik maar kan natuurlijk ook gelegd worden in woonhuizen, dan heb je een vloer die slijtvaster is.

Echtheid van de print en uiterlijk

Bij de aanschaf van een PVC vloer kan men op de volgende punten letten:

 • Welke uitstraling moet de PVC vloer krijgen?  Wil ik houtlook, tegel, beton?
 • Op welke manier moet de PVC-vloer gelegd worden? Recht gelegd of in visgraatpatroon?
 • Welk formaat moet de plank hebben?
 • Is de PVC vloer mat?
 • Heeft de PVC vloer embossing?
 • Bij een visgraatvloer wil ik dan een band en bies? Of alleen een band zonder bies? Of gewoon doorgelegd hebben?
 • Mag de PVC vloer noesten hebben?

PVC-vloeren met hoge kwaliteit en een lage prijs

De prijs van een PVC vloer hangt af van meerder factoren. Uiteraard kan men de prijs van een vloer net zo duur maken als men zelf wilt. Maar over het algemeen heeft een PVC-vloer met een hogere prijs een dikkere slijtlaag. Ook heeft een PVC-vloer met een hogere prijs vaak een mooiere uitstraling. Dit ziet men dan terug in de foto of print van de PVC-vloer. Dit is bij PVC-vloeren met een hogere prijs vaak veel mooier en echter. Verder heeft een PVCvloer die hoger is in prijs een mattere en hierdoor een minder kunststof uitstraling. Het is natuurlijk prima mogelijk dat PVC-vloeren met een lagere prijs ook een mooie uitstraling hebben en dat verder ook de kwaliteit goed is. Uiteindelijk bepaald ook de leverancier welke prijs de PVC vloer heeft en  ook kan de PVC-vloer laag in prijs zijn omdat de leverancier tevreden is met een lagere marge. Dit kan bijvoorbeeld omdat de winkel lage overhead kosten heeft. Dan kan men gewoon scherper zijn met de prijs van een PVC-vloer net zoals bij Cavallo Floors.

De prijzen van PVC- vloeren ten aanzien van andere producten zijn erg laag. Dit komt omdat de prijzen van de grondstof producten voor het maken van een PVC-vloer goedkoop zijn. Hierdoor kan men goedkoop een PVC-vloer maken tegen lage prijzen.

Ook Cavallo Floors werkt met scherpe prijzen. Dit komt doordat we weinig overhead kosten hebben. Toch blijft de kwaliteit die we afleveren het belangrijkst. Dit heeft ervoor gezorgd dat we al veel tevreden klanten hebben met een mooie PVC-vloer voor een lage prijzen.

Wij van Cavallo Floors streven er naar PVC-vloeren van zeer hoge kwaliteit te leggen of af te leveren voor klanten die liever zelf hun PVC-vloer leggen.  Ondanks deze hoge kwaliteit zijn we erg goedkoop en houden we de prijs van onze PVC-vloeren laag. Dit komt mede omdat we weinig overhead kosten hebben. Zo hoeft u bij ons niet  de kosten van een dure showroom en de daarbij behorende verkopers te betalen. Dit ziet u niet terug in de vloer maar wel in de prijs die u voor de PVC vloer betaald. Zo weten wij van Cavallo Floors de prijzen laag te houden zodat u als klant erg goedkoop uit bent voor uw PVC-vloer! Elders uw PVC-vloer toch goedkoper? Laat het ons weten wij maken dan een mooie aanbieding voor uw PVC-vloer!

Quick Step Livyn in combinatie met vloerverwarming Quick Step Livyn kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet. Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten? Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Bij aankoop van een Quick-Step Glue+ vloer korting op de legservice! Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Quick Step Livyn vloer de volgende mogelijkheden: U betaald het gehele bedrag in 1 keer. U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra) of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat. Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!     Gratis bezorgd vanaf € 500,-. pvc vloer gerflor topsilence legend pecan 1431 cr,996,554-cb5158Gerflor met korting bij Cavallo Floors!     PVC vloeren cavallo Floors     Cavallo Floors in Wageningen is de vloerenspecialist in Parket, Laminaat en PVC vloeren. Ook met de Quick-Step PVC Balnce Glue+ zijde eik licht hebben we veel ervaring en geven u graag advies over deze vloer. Deze Quick-Step PVC met v-groef heeft eeb mooie matte uitstraling en u ontvangt ook jarenlange fabrieksgarantie op de vloer. Bij Cavallo Floors ontvangt u eerlijk advies over uw vloer!     Goedkoop en voordelig uw Klik PVC-vloer online bestellen bij Cavallo Floors voor de scherpste prijs. Gratis Livyn ondervloer en Gratis uw Quick-Step PVC vloer thuisbezorgd. Betaal bij Levering. Quick-Step Livyn PVC geschikt voor vloerverwarming.  Callisto visgraat pvc 4202 Cavallo Floors