Logo Cavallo Floors B.V.
Voor de allerscherpste prijs

Bodiax PVC Rock Hydro-core click tegel

Nu bij Cavallo Floors verkrijgbaar de Bodiax BP565 Rock 526. Deze vloer is door de register embossing niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Tevens is deze vloer  voorzien van een Hydro-core kern wat de vloer zeer stabiel maakt en 100% waterproof.

Lees meer..
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Klik PVC kortingen tot 35%
Bodiax PVC Rock Hydro-core click Rocky Mountains 528 tegel Bodiax PVC Rock Hydro-core click Rocky Mountains 528 tegel

Bodiax PVC Rock Hydro-core click Rocky Mountains 528 tegel

Kleur: 528 €56,65 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Klik PVC kortingen tot 35%
Bodiax PVC Rock Hydro-core click Sierra Nevada 527 tegel Bodiax PVC Rock Hydro-core click Sierra Nevada 527 tegel

Bodiax PVC Rock Hydro-core click Sierra Nevada 527 tegel

Kleur: 527 €56,65 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Klik PVC kortingen tot 35%
Bodiax PVC Rock Hydro-core click Andes 526 tegel Bodiax PVC Rock Hydro-core click Andes 526 tegel

Bodiax PVC Rock Hydro-core click Andes 526 tegel

Kleur: 526 €56,65 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Klik PVC kortingen tot 35%
Bodiax PVC Rock Hydro-core click Harz 525 tegel Bodiax PVC Rock Hydro-core click Harz 525 tegel

Bodiax PVC Rock Hydro-core click Harz 525 tegel

Kleur: 525 €56,65 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Klik PVC kortingen tot 35%
Bodiax PVC Rock Hydro-core click Morvan 524 tegel Bodiax PVC Rock Hydro-core click Morvan 524 tegel

Bodiax PVC Rock Hydro-core click Morvan 524 tegel

Kleur: 524 €56,65 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Klik PVC kortingen tot 35%
Bodiax PVC Rock Hydro-core click Jura 523 tegel Bodiax PVC Rock Hydro-core click Jura 523 tegel

Bodiax PVC Rock Hydro-core click Jura 523 tegel

Kleur: 523 €56,65 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Klik PVC kortingen tot 35%
Bodiax PVC Rock Hydro-core click Marmolada 522 tegel Bodiax PVC Rock Hydro-core click Marmolada 522 tegel

Bodiax PVC Rock Hydro-core click Marmolada 522 tegel

Kleur: 522 €56,65 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Klik PVC kortingen tot 35%
Bodiax PVC Rock Hydro-core click Mont Blanc 521 tegel Bodiax PVC Rock Hydro-core click Mont Blanc 521 tegel

Bodiax PVC Rock Hydro-core click Mont Blanc 521 tegel

Kleur: 521 €56,65 per m²

Bodiax PVC Rock Hydro-core click tegel zelf leggen

Als u ervoor kiest om de Bodiax PVC Rock Hydro-core click tegel zelf te leggen, nodigen we u uit om een offerte aan te vragen tegen een superscherpe prijs. Na goedkeuring van de offerte houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling en bepalen we samen een geschikte leverdatum.

Onze eigen bezorgservice levert de bestelling graag binnen in huis op de begane grond. Voor bestellingen boven de 500 euro is deze service kosteloos. Voor bestellingen onder de 500 euro rekenen we een bezorgtarief van 35 euro.

Betalen is gemakkelijk en veilig: u kunt pinnen bij de levering van het materiaal, zodat u geen enkel risico loopt. Bij Cavallo Floors is uw bestelling in betrouwbare handen en kiest u voor gemak en uitstekende service!

Rock Hydro-core click - Zelf leggen Klik PVC
Rock Hydro-core click - Vloerverwarming Klik PVC

Vloerverwarming Klik PVC vloer

De Bodiax PVC Rock Hydro-core click tegel is een goede keuze in combinatie met vloerverwarming. Het is allereerst belangrijk om na te gaan of de klik PVC vloer al een geïntegreerde ondervloer heeft en of deze geschikt is voor vloerverwarming en/of -koeling. Als een aparte ondervloer nodig is onder de klik PVC, dan moet deze zowel passend zijn voor het type klik PVC als voor de vloerverwarming. Veel klik PVC merken hebben hun eigen aanbevolen ondervloeren. Wij adviseren vaak om deze specifieke ondervloer te gebruiken, omdat u dan kunt rekenen op de garantie die de leverancier biedt.

Maak uw klik PVC vloer compleet

Bij Cavallo Floors kunt u alles bestellen wat nodig is voor het leggen van een klik PVC vloer. Het is belangrijk om te controleren of een ondervloer nodig is voor uw specifieke klik PVC vloer. Sommige klik PVC vloeren hebben namelijk al een geïntegreerde ondervloer. Bekijk daarom ons aanbod van ondervloeren en houd rekening met de ondergrond van uw woning, uw woonsituatie en persoonlijke wensen.

Daarnaast zijn plakplinten nodig voor de afwerking rondom de kozijnen, en sommige klanten kiezen ervoor deze ook te gebruiken als randafwerking in plaats van traditionele plinten. Wij voorzien u van plakplinten in de best bijpassende kleur die de leverancier aanbiedt.

Heeft u liever opstaande MDF plinten? Ook daarvoor bieden wij veel verschillende opties. U kunt bij ons terecht voor diverse stijlen, hoogtes en diktes van plinten. Voor een klik PVC vloer is het raadzaam om plinten van minimaal 15 mm dik te kiezen, aangezien de vloer enige ruimte nodig heeft om te kunnen werken. De hoogte en kleur van de plinten kunt u zelf bepalen. Onze moderne plinten zijn verkrijgbaar in de raltinten ral9010, ral9016, ral9001, ral9005 en ral7016, de overige plinten zijn beschikbaar in ral9010.

Tot slot kunt u bij ons een hoeklijn of dilatatieprofiel bestellen, ideaal voor een nette afwerking bij overgangen tussen twee vloeren of als randafwerking bij een trap of mat. Voor klik PVC vloeren is het belangrijk om in elke afzonderlijke ruimte dilatatie toe te passen, zodat de vloer niet onder spanning komt te staan en de klikverbindingen intact blijven. Deze dilatatieprofielen zijn ook te bestellen. Heeft u advies nodig? Ons team staat klaar om u te helpen!

Rock Hydro-core click - Maak de klik PVC vloer compleet
Rock Hydro-core click - Scherpste prijs bij Cavallo Floors

Scherpste prijs bij Cavallo Floors

Bij Cavallo Floors bieden wij onze klanten de scherpste prijzen. We krijgen vaak de vraag hoe het mogelijk is dat onze offertes zo concurrerend zijn. Het antwoord ligt in een vijftal punten die ons onderscheiden van andere bedrijven en ons helpen de kosten laag te houden:

  1. Grote inkoop: onze grote inkoopvolumes stellen ons in staat scherpe inkoopprijzen te bedingen.
  2. Specialisatie in grote vloeren: we zijn gespecialiseerd in grotere vloeren, wat ons de kennis geeft om efficiënt te schakelen.
  3. Lage kosten door eigen beheer: we beheren veel processen zelf, zoals eigen bezorgers, inmeters en vaste leggers. Jan en Corine verzorgen zelf de verkoop en offertes, wat leidt tot lagere personeelskosten.
  4. Duidelijke communicatie: dit voorkomt klachten en bespaart tijd en kosten. Problemen worden voorkomen en de communicatielijnen blijven kort.
  5. Geen groot eigen pand: Hierdoor hoeven we deze kosten niet door te berekenen aan onze klanten.

Kortom, onze persoonlijke benadering, met de focus op de klant en het eindresultaat van de vloer, stelt ons in staat om in combinatie met onze uitstekende service een aantrekkelijke en scherpe offerte aan te bieden.

Ondervloer Klik PVC

Voor een optimale installatie van een klik PVC vloer is een zo vlak mogelijke ondergrond belangrijk. De klikverbindingen van klik PVC vloeren zijn minder sterk dan die van laminaatvloeren. Een vlakke ondergrond zorgt ervoor dat deze verbindingen niet uit elkaar getrokken worden. Hoe beter de klik PVC vloer op de ondergrond aansluit, des te beter het eindresultaat. Een dunnere ondervloer resulteert in minder druk op de klikverbindingen, wat goed is voor de duurzaamheid van de vloer.

Bij veel klik PVC vloeren zit de ondervloer al in het product zelf geïntegreerd, waardoor het leggen van een aparte ondervloer overbodig is. Het is dan wel belangrijk dat de ondergrond erg vlak is. Op vochtgevoelige locaties, zoals begane grondvloeren met een kruipruimte, kan het leggen van de vloer op vochtwerend folie aangeraden worden om opstijgend vocht te voorkomen.

Heeft u vragen over uw klik PVC vloer en de beste bijpassende ondervloer? Neem dan gerust contact met ons op. Veel merken bieden een speciaal door hen aanbevolen ondervloer aan voor hun klik PVC producten, waarbij de garantievoorwaarden hier vaak aan gekoppeld zijn. Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies, zodat u zelf eenvoudig en snel uw klik PVC vloer kunt leggen.

Werkwijze van Cavallo Floors

Bestelling via de webshop of een offerte voor een vloer zónder legservice
Wanneer u een offerte aanvraagt voor alleen de levering van een vloer, of direct een bestelling plaatst in onze webshop, kunt u bij akkoord op de offerte of tijdens de webshopbestelling een gewenste leverdatum aangeven.

Na ontvangst van uw bestelling en de gewenste leverdatum, sturen wij u een bevestigingsmail waarin staat of de door u gekozen leverdatum haalbaar is

Vervolgens ontvangt u van ons een laatste mail met de bezorgtijden van uw bestelling. De betalingsmogelijkheden voor uw bestelling vindt u onder het kopje ‘Betaling’.

Bestelling van een offerte mét legservice
Voor het aanvragen van een offerte met legservice kunt u terecht op onze website of via e-mail. Na goedkeuring van uw kant, plannen we in overleg de legdatum in. Ook als de legdatum nog niet bekend is, kunt u akkoord gaan met de offerte; we plannen de datum in zodra deze bekend zijn. Hoe eerder u de datum doorgeeft, hoe meer keuzemogelijkheid er is in onze planning.

Ongeveer twee weken voor aanvang van de werkzaamheden komen we op locatie inmeten. Dit doen we om goed voorbereid te zijn en om zeker te zijn dat beide partijen dezelfde verwachtingen hebben. Tijdens dit bezoek bespreken we de offerte, onze inmeter heeft alles bij zich om de vloerinstallatie af te ronden. Het is belangrijk dat u bij dit bezoek aanwezig bent, zodat we alles ter plekke kunnen bespreken en eventuele laatste wijzigingen kunnen doorvoeren.

Na het inmeten ontvangt u van ons de orderbevestiging. Na uw akkoord hierop volgt een laatste e-mail met de tijden voor levering en leggen van de vloer, zodat u precies weet wanneer u onze bezorger en legger kunt verwachten.

 

Rock Hydro-core click - Werkwijze van Cavallo Floors
Rock Hydro-core click - Onderhoud klik PVC Vloeren

Onderhoud Bodiax PVC Rock Hydro-core click tegel

Het reinigen van de Bodiax PVC Rock Hydro-core click tegel doet u het best met water en een goed uitgewrongen doek. Het gebruik van schoonmaakmiddelen zoals groene zeep, allesreiniger of HG voor PVC vloeren wordt afgeraden. Deze producten kunnen residuen achterlaten op de vloer, wat kan leiden tot een vlekkerig uiterlijk dat moeilijk te verwijderen is en de matte uitstraling van de vloer kan aantasten. Mocht u toch behoefte hebben aan een grondigere schoonmaak met een schoonmaakmiddel af en toe, dan adviseren wij de producten van Dr. Schutz. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en is geschikt voor PVC vloeren.

Hoe kan ik krassen in een PVC vloer voorkomen?

Zoals bij veel vloeren moet u ook met een PVC vloer oppassen voor krassen. Gebruik viltjes onder de poten van stoelen en tafels en pas op met zand, steentjes of harde voorwerpen die krassen veroorzaken. Helaas is er tegen krassen niet veel te doen. Bij oppervlakkige krassen kan een reiniger van Dr. Schutz soms helpen, maar bij diepe krassen zit er niks anders op dan het deel van de PVC vloer te vervangen. Krassen vallen onder gebruikerssporen, niet onder materiaalschade of garantie.

Het is belangrijk om te weten dat PVC vloeren niet goed samengaan met rubber. Dit komt doordat de weekmakers in rubber kunnen reageren met de PVC vloer, wat kan leiden tot verkleuringen. Zo kan er een donkere plek ontstaan of juist een lichte plek waar de kleur van de vloer vervaagt. Daarom adviseren we om geen matten met een rubberen onderkant of vloerkleden met een antislipmat die weekmakers bevat, op uw PVC vloer te leggen.

Bescherm uw klik pvc vloer voor vuil door een goede schoonloopmat te gebruiken. Deze is te bestellen tijdens het inmeten van uw vloer. Onze collega heeft de staaltjes van de mat mee en de maat wordt bij het inmeten opgenomen.