Logo Cavallo Floors B.V.
Voor de allerscherpste prijs

Materialen voor uw laminaat of PVC vloer

Ook voor materialen voor uw laminaat of PVC vloer kunt u bij ons terecht. Cavallo Floors verkoopt namelijk niet alleen laminaat en PVC vloeren, maar ook diverse soorten randafwerking, onderhoudsmiddelen en materialen om uw vloer op de juiste manier te leggen. Wel zijn deze artikelen alleen te bestellen in combinatie met de aankoop van uw vloer. Wilt u graag het juiste middel om uw mooie nieuwe PVC of laminaat vloer te onderhouden? Hier vindt u exact wat u nodig heeft. Ook voor het verlijmen van uw vloer, het egaliseren van de ondergrond of het primen van uw ondergrond kunt u bij ons terecht. Bekijk snel de mogelijkheden en maak direct een keuze die past bij uw behoefte.

Lees meer..
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Vochtwerende folie voor onder vloerplaten Vochtwerende folie voor onder vloerplaten

Vochtwerende folie voor onder vloerplaten

€0,99 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Lijmkam 25 cm breed A2 voor PVC Lijmkam 25 cm breed A2 voor PVC

Lijmkam 25 cm breed A2 voor PVC

€8,25 per st
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Lecol OH-70 Laminaatrefresher 1L Lecol OH-70 Laminaatrefresher 1L

Lecol OH-70 Laminaatrefresher 1L

€8,25 per st
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Plinten & Profielen kit WIT Plinten & Profielen kit WIT

Plinten & Profielen kit WIT

€10,75 per st

Onderhoud van uw PVC vloer

Zoekt u een uitstekend middel voor het onderhouden van uw PVC vloer of laminaat vloer? Op deze pagina vindt u uitstekende onderhoudsmiddelen om uw vloer dagelijks, wekelijks of wanneer dat nodig is te behandelen. Hoewel een laminaatvloer in principe onderhoudsvrij is, kunt u natuurlijk altijd vastzittend vuil aantreffen dat u graag wilt verwijderen. Daarvoor kunt u het best de laminaat refresher van Lecol gebruiken. Die laat geen strepen achter op de vloer en beschermt uw mooie laminaatvloer met een antistatische beschermingsfilm. Wilt u uw PVC vloer reinigen, gebruikt u dan een neutraal reinigingsmiddel zoals de vinylreiniger van het merk Fris uit onze collectie.

Het verlijmen van uw laminaat of PVC vloer

Ook als u uw vloer wilt verlijmen vindt u op deze pagina diverse materialen die eenvoudig zijn in gebruik. Zo kunt u hier een lijmkam bestellen voor het verlijmen van uw PVC vloer, maar ook parketlijm en PVC lijm. De parketlijm uit ons assortiment is te gebruiken voor massieve en samengestelde houten vloerdelen, en geschikt voor vloerverwarming en een ondergrond van hout, spaanplaat, tegels of een anhydriet- of cementvloer. De PVC lijm uit onze collectie is geschikt voor alle soorten PVC vloeren, en voor dichte ondergronden. Zoekt u een lijm om plinten en profielen te lijmen? Kies dan voor de plinten en profielen kit uit onze collectie, die heeft een hoge aanvangskleefkracht en is uitermate geschikt voor een langdurige verkleving. 

Overige materialen voor uw laminaat of PVC vloer

Voor andere materialen die nodig zijn voor het op een juiste manier aanbrengen van een nieuwe PVC of laminaat vloer kunt u ook terecht in onze webshop. Zo vindt u hier alutape voor het bevestigen van folie, maar ook een egaliseermiddel en primer voor uw ondergrond. Het door ons aangeboden middel is ideaal voor het egaliseren van de ondergrond van uw vloer, zodat daarna de nieuwe vloer kan worden aangebracht. De primer uit onze collectie is bedoeld om aan te brengen voor het egaliseren van de ondergrond en werkt op zowel zuigende als niet zuigende ondergronden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze collectie materialen of heeft u vragen over uw specifieke persoonlijke situatie? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag met een professioneel advies.