Wooninspiratie vloeren, sfeerfoto’s, tips en meer………….

Eindelijk is het dan zover! Gewoon omdat het kan….. Een eigen pagina van Cavallo Floors met wooninspiratie, mooie sfeerfoto’s, een nieuw product, een woontip etc.

Toen ik samen met Jan ging nadenken over de invulling van onze website stond er 1 ding voor mij vast: Het moest niet zo’n standaard webshop worden met alleen wat producten en dan klaar. Het liefst moest het een sfeervolle site zijn waar het leuk is om ook gewoon even op te kijken. En ja dat is soms even anders dan anders. Zo vroeg onze ontwerper; Weet je zeker dat de website zo’n donkere achtergrond moet hebben? Ja ik wist het zeker en ben super blij met het resultaat! Het kijkt zoveel fijner als het een beetje sfeervol is!

Wat ik toen nog niet wist dat er zoveel tijd in gaat zitten. In een webshop. Het laden van de producten, het maken van tekst en o ja het wijzigen van de series (en dat gebeurd regelmatig). We zijn er dan ook nog volop mee bezig. Nog lang niet alle producten staan op de site en aan de teksten wordt ook nog gewerkt. Wel is het ontzettend leuk om te doen. Daarom ook deze extra pagina. Net even wat meer, net even wat anders. Gewoon omdat het kan….

 

Prijsvergelijk goedkoop Quick-Step Impressive laminaat Eik grijs met zaagsnede IM1858 online in de vloerenwebshop van Cavallo Floors. Waterbestendig Quick-Step laminaat voor een scherpe prijs. Bij deze IM1858 laminaatvloer Gratis uw ondervloer! Cavallo Floors de vloerenspecialist met jarenlange vloerervaring. Ook Quick-Step Impressive laminaatvloeren voor projecten en commercieel gebruik met fabrieksgarantie.Goedkoop en voordelig uw Klik PVC-vloer online bestellen bij Cavallo Floors voor de scherpste prijs. Gratis Livyn ondervloer en Gratis uw Quick-Step PVC vloer thuisbezorgd. Betaal bij Levering. Quick-Step Livyn PVC geschikt voor vloerverwarming.

Goedkoop Quickstep Impressive laminaat zachte eik natuur IM1855 is geschikt voor vloerverwarming en voor vochtige ruimtes. Dus een mooie laminaatvloer met warme eiken uitstraling voor bv. keuken, woonkomer en badkamer. Waterbestendig. Het Impressive laminaat van Quick-Step is 8 mm dik en zeer goed zelf te leggen met het unieke kliksysteem van Quick-Step. Tevens is het mogelijk om uw laminaatvloer van Quick-Step te laten leggen met de legservice van Cavallo Floors in Wageningen. U ontvangt dan 2 jaar garantie op de legservice van Cavallo Floors. Goedkoop en vakkundig.

IM1853 Quick-Step laminaat Impressive gezandstraalde eik grijs goedkoop en afgeprijsd bestellen online op www.cavallo-floors.nl Elders goedkoper Quick-Step laminaat? Vraag offerte, prijs aan! Bij Cavallo Floors in Wageningen gratis ondervloer bij Impressive laminaat van Quick-Step. Waterbestendig laminaat en een mooi kliksysteem zoals alle Quick-Step vloeren. Waardoor de IM1853 laminaatvloer gemakkelijk te leggen is. Legservice voor Quick-Step laminaat is ook mogelijk bij Cavallo Floors in Wageningen.

 

 

 

 

 

 

Ik heb het voornemen om elke maand iets nieuws op deze pagina te laten zien. Dat kan van alles zijn zoals: Een nieuw product, een mooie sfeerfoto, verschillende woonstylen, nieuws over vloeren, woontips of een leuk idee.

Ik start deze pagina met gelijk maar een nieuw product: De Quick-Step Majestic Laminaat serie. Deze maand nieuw in de verkoop!

Met een mooie sfeervolle foto in Landelijke woonstyle.                                                                                          

Merk: Quick Step Serie: Majestic Typenummer: 3548 Pak inhoud: 2,952 m² Inclusief korting op de ondervloer. Alufom Gratis. PU rubber 85% korting. Parketman 7mm 75% korting. Heat Foil 60% korting, Selitflex zilver rol Gratis, Selitflex goud Gratis, Isotac 10dB 75% korting en op de Master Silent comfort Gratis. Lees hieronder over het ondervloeradvies wat op uw woonsituatie van toepassing is. Quick Step Majestic laminaatvloer is een sfeervolle vloer van uitstekende kwaliteit en heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding. Een laminaatvloer met V-groef die waterbestendig is en een matte uitstraling heeft. Decor naam: Bosland eik beige Lengte vloerdeel: 2,05 cm Breedte vloerdeel: 24 cm Dikte: 9,5 mm Aantal stroken op 1 plank: 1 Strook Antistatisch: Ja Voelbare structuur: Ja Elegante houtstructuur met matte afwerking V-Groef: Ja 4V Type Kliksysteem: Uniclic, Twinclic Geschikt voor vloerverwarming: Ja Garantie: 25 Jaar op woongebruik, 5 jaar commercieel gebruik Gebruiksklasse: 32 Kleurgroep: Donkerbruin Land van productie: Europa Fabrikant: Quick-Step Levertijd: 3-8 Werkdagen Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking. Ondervloer advies: Ondergrond betonvloer : Bij normale omstandigheden evt. met vloerverwarming: Pu rubber 2,8 mm dik of Heat Foil of Selitflex goud Zonder vloerverwarming: of Master Silence Comfort. Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen: Bij een vlakke ondervloer: Master Silence Comfort of de ondervloer Isotac 10dB die wat kleine oneffenheden wegwerkt. Bij vloerverwarming: Heat Foil. Op een houten ondergrond: Mits vlak en stabiel evt. met 10dB geluidsreductie Isotac 10dB. Parketman 7 mm met daaronder diffufol vochtwerende folie. Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer). Onderhoudsadvies: Deze Quick Step laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina onderhoud en laminaat. Vloerverwarming en laminaat. Quick Step Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

De planken van Majestic Laminaat zijn extra lang en breed. Mooie grijze
kleurtinten bij het laminaat met warme houtlook.

Ook op deze foto is dit goed te zien. Het geeft het uiterlijk van lange landhuisplanken!

Zo zie je dat je niet alleen met een houten vloer maar ook met bv. laminaat (wat qua prijs natuurlijk goedkoper is) ook prima een mooie landelijke sfeer kunt maken

 

 

 

Typenummer: 3555 Pak inhoud: 2,952 m² Inclusief korting op de ondervloer. Alufom Gratis. PU rubber 85% korting. Parketman 7mm 75% korting. Heat Foil 60% korting, Selitflex zilver rol Gratis, Selitflex goud Gratis, Isotac 10dB 75% korting en op de Master Silent comfort Gratis. Lees hieronder over het ondervloeradvies wat op uw woonsituatie van toepassing is. Quick Step Majestic laminaatvloer is een sfeervolle vloer van uitstekende kwaliteit en heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding. Een laminaatvloer met V-groef die waterbestendig is en een matte uitstraling heeft. Decor naam: Vallei eik lichtbruin Lengte vloerdeel: 2,05 cm Breedte vloerdeel: 24 cm Dikte: 9,5 mm Aantal stroken op 1 plank: 1 Strook Antistatisch: Ja Voelbare structuur: Ja Elegante houtstructuur met matte afwerking V-Groef: Ja 4V Type Kliksysteem: Uniclic, Twinclic Geschikt voor vloerverwarming: Ja Garantie: 25 Jaar op woongebruik, 5 jaar commercieel gebruik Gebruiksklasse: 32 Kleurgroep: Middenbruin Land van productie: Europa Fabrikant: Quick Step Levertijd: 3-8 Werkdagen Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking. Ondervloer advies: Ondergrond betonvloer : Bij normale omstandigheden evt. met vloerverwarming: Pu rubber 2,8 mm dik of Heat Foil of Selitflex goud Zonder vloerverwarming: of Master Silence Comfort. Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen: Bij een vlakke ondervloer: Master Silence Comfort of de ondervloer Isotac 10dB die wat kleine oneffenheden wegwerkt. Bij vloerverwarming: Heat Foil. Op een houten ondergrond: Mits vlak en stabiel evt. met 10dB geluidsreductie Isotac 10dB. Parketman 7 mm met daaronder diffufol vochtwerende folie. Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer). Goedkoop Quick-Step Majestic laminaat bij Cavallo Floors in Wageningen!Nog een mooie sfeerfoto met weer een hele andere uitstraling. Ook erg mooi! Wat strakker maar zeker ook warm,stoer en sfeervol. Let op de materiaalkeus: Hout, staal, beton. Wanneer je deze materialen afwisseld ontstaat er een mooie mix van natuurlijke materialen die altijd match!

 

Het mooie aan dit Majestic laminaat is dat het vochtbestendig is. Het kan dus prima in vochtige ruimtes gelegd worden: zoals keuken, badkamer en toilet.

Uiteraard ontvang je jarenlang fabrieksgarantie op dit Quick-Step Laminaat!

 

Tijd voor een woontip!

Het vriest nog steeds buiten (13-2-2017) en binnen wordt het lekker warm gestookt, gezellig en behaaglijk. Heb je een houten vloer? Dan is het belangrijk om wel de luchtvochtigheid in je woonruimte in de gaten te houden. Wanneer de lucht binnen te droog wordt ( de luchtvochtigheid is dan dus laag) dan ga je dat merken. Je krijgt bv. droge lippen, je hebt sneller dorst, de grond van je plantjes voelen sneller droog aan etc.

Hoe kan je dat precies meten dan, de luchtvochtigheid? Dit kan je zien op een hygrometer. Er zijn ook digitale hygrometers op de markt.

Zie het plaatje voor een hygrometer ( niet digitaal) als voorbeeld.Belangrijk is om de luchtvochtigheid te meten in de woonruimte waar u vloer kom te liggen of waar de vloer ligt. Is de luchtvochtigheid te laag? Let op de vloer kan gaan werken, uitzetten en of krimpen. Is de luchtvochtigheid erg laag gebruik dan een luchtbevochtiger.

 

De luchtvochigheid moet normaal gesproken tussen de 45 en de 60 zitten. Is je houten vloer gelegd op vloerverwarming, houd er dan rekening mee dat de luchtvochtigheid net boven de vloer waarschijnlijk lager is dan de hygrometer aangeeft. Is de luchtvochtigheid erg laag dan zal ook de houten vloer hierop reageren. De vloer kan gaan uitzetten en of gaan krimpen. Is het echt extreem dan kunnen de planken onderling gaan werken zodat de vloer niet vlak meer ligt en er ook scheuren kunnen ontstaan. In de praktijk blijkt dat dit prima te voorkomen is. Koop in ieder geval een hygrometer zodat je weet hoe hoog/laag de luchtvochtigheid in de woonruimte is. Is de luchtvochtigheid erg laag dan adviseer ik een luchtbevochtiger aan te schaffen. Deze luchtbevochtiger vul je met water en die blaast dit water als stoom de lucht in. Hierdoor zal de luchtvochtigheid gaan stijgen!

 

Luchtbevochtiger advies van Cavallo Floors voor uw houten vloer bij een lage luchtvochtigheid!

Als voorbeeld even een plaatje van een luchtbevochtiger, maar dit is slechts een voorbeeld. Kijk even na de grote van je woonruimte welk type het beste geschikt is voor jou. Of doe net als je oma vroeger, een gevulde theepot dagelijks op je kachel!

 

Interesse in een WOONBEURS??

  • Wat voor een beurs?  Bouw en wonen
  • Waar?  – Evenementenhal Gorinchem
  • Data?  30 maart tot 1 april 2017
  • Kosten? € 15,-
  • Meer informatie? www.beursbouwenwonen.nl

Quick-Step Classic Moonlight eik licht CLM1658_01 goedkoop en in de aanbieding online bestellen bij Cavallo Floors in Wageningen met 50% korting op de ondervloer! Laat uw laminaatvloer gratis thuisbezorgen en betaal bij levering. Deze Quick-Step CLM1658 vloer is prima te combineren met veel woonstylen en heeft geen v-groef! Heeft u vragen over uw Quick-Step laminaat? Laat het ons weten wij helpen u graag. Deze Quick-Step vloer is prima en gemakkelijk zelf te leggen door het mooie uniclic systeem wat zorgt voor een gemakkelijke plaatsing van de vloer. Toch u vloer liever laten leggen? Bij Cavallo Floors is het mogelijk! Wij leggen graag uw Quick-Step laminaat , netjes, goedkoop en vakkundig!                          Speciale prijs en in de aanbieding dit prachtige Quick-Step Classic laminaat oude eik lichtgrijs CLM1405 met 50% korting op de ondervloer bij Cavallon Floors in Wageningen. Ruime keus uit Quickstep laminaat veel kleuren, series en decoren voor een super scherpe prijs! Gratis uw Quick-Step laminaatvloer thuisbezorgd en betaal bij levering. Cavallo Floors verkoopt laminaat van de betere merken voor een super scherpe, voordelige en goedkope prijs met gratis ondervloer of ondervloer met hoge korting. Deze CLM1405 laminaatvloer van Quick-Step is gemakkelijk zelf te leggen maar ook te leggen door Cavallo Floors. De legservice van Cavallo Floors heeft veel ervaring in het leggen van Quick-Step laminaat en zij doen dat vakkundig en netjes!

 

Vandaag weer een 10 ontvangen van een tevreden klant!! Daar doe je het voor!

https://www.feedbackcompany.com/…/revie…/Cavallo-Floors.html

De gratis ondervloeren bij Meister Melango LD300/20 zijn aangepast. Nu nog meer keus uit gratis ondervloeren bij deze laminaatvloer!
Gratis bezorgd. Betaal bij levering. Gratis ondervloer!

 https://www.cavallo-floors.nl/…/meister-l…/ld300-20-melango/

Goedkoop en voordelig online meister laminaat bestellen met gratis ondervloer bij Cavallo Floors in Wageningen. Cavallo Floors heeft veel ervaring in het leggen en verkopen van Meister Melango LD300/20 laminaat!

 

Hier weer even een tip voor een leuke Brocante markt!!

Zie voor informatie de flyer:
Leuke tip voor een brocante markt van Cavallo Floors.

 

Vandaag ( 17-3-2017) even een klein berichtje. Het is zo druk met bestellingen  en het verwerken van orders dat ik eigenlijk niet aan de overige dingen toekom. Natuurlijk super leuk! Heerlijk lekker verkopen, en daar doe je het natuurlijk voor! Dus…… mij hoor je niet klagen. Even gewerkt aan de serie Balance van Quick-Step en ik werd gewoon weer blij van de mooie foto’s die ik weer tegen kwam bij de producten. Ik had 16 producten geladen maar er zijn er 22 dus ik zit al op de goede weg! Hier even een korte sfeerimpressie van deze serie en geniet mee van de mooie sfeerfoto’s!

De Quick-Step PVC serie Balance is bijgewerkt! Nu nog meer kleuren met gratis Livyn ondervloer t.w.v. € 5,60 per m².  www.cavallo-floors.nl

 https://www.cavallo-floors.nl/…/q…/livyn-balance-click-cl32/

 

  

Goedkoop en in de aanbieding deze mooie kwaliteitsvloer van Quick-Step de Balance CL32 Canyon eik bruin BACL40127 met GRATIS Livyn ondervloer bij Cavallo Floors in Wageningen. Cavallo Floors is de online vloerenspecialist van de regio in Parket, Laminaat en PVC-vloer en bezorgd door heel Nederland. Gratis uw bestelling bezorgd en betaal pas bij levering van het materiaal met uw mobiele pin. Cavallo Floors heeft veel ervaring in het leggen en verkopen van Quick-Step BACL40127 vloeren niet alleen voor gewoon woongebruik maar ook voor projecten en commercieel gebruik. Advies nodig? Laat het ons weten wij helpen u graag verder. U twijfeld over het gebruik van de juiste ondervloer in uw woonsituatie? Wij helpen u graag verder en geven u betrouwbaar advies. Uiteraard ontvangt u op deze vloer de jarenlange garantie van Quick-Step.  Deze prachtige en sfeervolle Quick-Step PVC vloer Canyon eik licht met zaagsneden BACL40128 is niet alleen sfeervol maar heeft ook een mooie natuurgetrouwe uitstraling. Met de uniclic kliksysteem is deze vloer ook prima en handig zelf te leggen. Bij Cavallo Floors krijt u de Livyn ondervloer bij aankoop van deze BACL40128 helemaal gratis! Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de legservice van Cavallo Floors. U heeft dan ook garantie op onze legservice. Veel tevreden klanten gingen u voor!

 

6-4-2017

Vandaag heb ik verschillende updates gemaakt. Zelfs een aantal prijzen aangepast dus nu zijn we nog goedkoper! Met name met de Meister PVC vloeren bezig geweest. Twee series de Classic DD75 en de Classic DD85 zijn in prijs verlaagd en ook heb ik daar de ondervloeren aangepast. Nu geven we bij deze series de PU rubber, Parketman 7mm ondervloerplaatjes en bij de DD85 serie ook de Heat-Foil ondervloer gratis! Best een super deal!  (Zo’n ondervloer is normaal gesproken € 5,55 per m² dus reken even uit ……….. je winst)

Ook weer leuke sfeerfoto’s tegengekomen die ik even wil delen:

Koop uw PVC vloer goedkoop en voor een scherpe prijs online bij Cavallo Floors in Wageningen. Altijd de goedkoopste! Voor een speciale aanbiedingsprijs vraag een offerte aan! Met gratis ondervloer of hoge korting op de ondervloer! Gratis uw PVC vloer thuisbezorgd en betaal bij levering. Tevens is het mogelijk uw vloer netjes en vakkundig en goedkoop te laten leggen door Cavallo Floors!   Goedkoopste prijs voor uw Classic DD75 PVC-vloer betaald u bij Cavallo Floors in Wageningen met gratis een kwaliteitsondervloer t.w.v. € 5,55 per m²!   Goedkoop online voor de scherpste prijs uw Meister DD85 PVC vloer bestellen met GRATIS ondervloer t.w.v. € 5,55 per m²!

 

9-6-2017  Deze week weer een mooie serie compleet gemaakt op de site. De Douwes Dekker Elegant serie compleet gemaakt met 4 nieuwe kleuren! Ook weer met leuke sfeerfoto’s en mooie eigentijdse interieurs. Leuk om even te bekijken om inspiratie op te doen voor je interieur. Prijs is overigens € 27,95 per m² en de ondervloer bij ons is GRATIS. Dit is dan ook echt een kwaliteitsondervloer van € 5,55 per m²! Hierbij even de link naar de Douwes Dekker pagina => Douwes Dekker Elegant

En de mooie sfeerfoto’s:

Deze Douwes Dekker Elegant smaakvol vintage grijs eiken laminaat 05082 is 9 mm dik en van uitstekende kwaliteit met 20 jaar garantie! Bij Cavallo Floors ontvangt u ook bij deze vloer de ondervloer helemaal gratis! Gratis uw vloer thuisbezorgd en betaal bij levering. Cavallo Floors heeft niet alleen ervaring voor gewoon woongebruik maar ook met zakerlijk of commercieel gebruik geven wij u goed advies! Weet u niet welke ondervloer u moet gebruiken? Laat het ons weten wij geven u graag advies!         

 

Al eens een kijkje genomen bij onze mooie Meister laminaatvloeren? Nu met GRATIS kwaliteitsondervloer t.w.v. € 5,55 per m² !!

Wat een mooie en natuurlijke uitstraling heeft deze Meister Melango LD300/25 vloer. Met mooie houtnerven en etc. En niet onbelangrijk van uitstekende kwaliteit. Mooi om te verkopen en ook goed passend bij elk interieur en woonstyle. Ook hier weer een mooie combinatie van hout, beton en groen, zo blijft het styltje leuk, fris en afwisselend!

Echt een laminaatvloer waar op geleefd kan worden!

Meister Melango LD300/25 laminaat super goedkoop bij Cavallo Floors met GRATIS kwaliteitsondervloer! Schitterende en sfeervolle vloeren met natuurlijke uitstraling!

 

Cavallo Floors maakt graag een scherpe offerte voor u voor uw laminaat, PVC en Parket vloer!

Genoten van heerlijk Zwitsterland!

En ja, zelfs tijdens de vakantie werden er nog offertes aangevraagd door klanten. Hier zit Jan op het balkon aan “zijn buro”. Even wat offertes uit te rekenen.

Maar met zo’n prachtig uitzicht is dat zeker geen straf!

 

 

 

 

 

 

 

Van onze leverancier een leuke blog over Douwes Dekker Sympathiek Royaal eiken grijs geborsteld 2V laminaat:

 

Douwes Dekker Sympathiek royaal eiken grijs geborsteld 2V

 

Richard: “Voor dit project hebben wij een complete bovenverdieping van een woonhuis in Almere voorzien van laminaatvloer Royaal eiken grijs geborsteld 2V uit de vernieuwde Sympathiek collectie van Douwes Dekker. Deze collectie bestaat uit een zestal laminaatvloeren met extra brede plank van 24,3 cm breed met 2-zijdige vellingkant. Door de natuurlijke houtstructuren die mooi meelopen met het decor zijn ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

De klant kwam bij ons terecht via haar zus, die twee weken daarvoor bij ons PVC en laminaat van Douwes Dekker had aangeschaft. Ze was op slag verliefd op de vloer. Vooral de embossed-in-register structuur en de extra brede plank waren een duidelijk pluspunt, maar de klant was voornamelijk ook gecharmeerd van het feit dat deze vloer op de kopse kanten geen v-groef heeft, wat een duidelijke wens was.

Verder was het voor ons geen ingewikkeld project. Er was geen vloerverwarming aanwezig waar we rekening mee moesten houden. De ondervloer was een normale cementdekvloer waar we het laminaat, dat gemakkelijk legt, zo overheen konden leggen. Er is gekozen om de vloer over de gehele verdieping drempelloos door te leggen, zodat alle ruimten naadloos op elkaar aansluiten en je een mooi ruimtelijk effect creëert. Dit is onder andere goed te zien in de slaapkamer, waar de vloer mooi door loopt in de ingebouwde inloopkast. Al met al een fijn project waarbij we weer een mooie Douwes Dekker vloer achtergelaten hebben bij een tevreden klant!”

 

Douwes Dekker Sympathiek

 

Weer een nieuw merk in onze webshop. Balterio Laminaat! Prachtige laminaatvloeren van uitstekende kwaliteit! Ik ben er trots op dat we ook dit merk mogen gaan verkopen.

Hou de webshop de komende weken in de gaten.                      Balterio logo Cavallo Floors

Elke keer worden er nieuwe series geplaatst. Er zitten ook echt hele bijzondere laminaatvloeren bij. Laminaatvloeren waaarbij je een beetje lef moet hebben, maar wat een prachtig resultaat geeft.

Ik zal hierbij een voorbeeldje laten zien: Hoe bijzonder is dit?!?

Goedkoop en voordelig online uw Balterio laminaat kopen met hoge korting! Deze balterio laminaatvloer is van uitstekende kwaliteit en van bijzondere uitstraling! Zwart wit visgraatlook laminaatvloer en dat voor een aantrekkelijke Balterio prijs! Gratis bezorgd en betaal bij levering.

 

Verder zijn er ook veel vloeren met de bekende houtlook. De houtlook is wel bijzonder levensecht en hebben een mooie levendige uitstraling! Daarin komt de kwaliteit van Balterio zeker tot uitdrukking. Hier wat mooie sfeerfoto’s:

 

De Balterio Tradition Quattro Simba eik 60926 is een prachtige laminaatvloer die gemaakt is van hoogwaardige materialen. De vloer is gemakkelijk zelf te leggen dankzij het ClickXpress kliksysteem van Balterio en dankzij het gratis legadvies wat u van Cavallo Floors krijgt bij de bezorging van de vloer. Bovendien krijgt u bij Cavallo Floors hoge kortingen op de ondervloer tot wel 75% korting! Bestel daarom nu bij Cavallo Floors. Altijd de voordeligste.   De Balterio Tradition Quattro Lounge eik 60433 is een mooie laminaatvloer met aan elke zijde een v-groef, een true to touch nature toplaag wat een natuurlijke en stijlvolle uitstraling geeft die niet is te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarmee is de vloer uitermate geschikt voor iedere woon- en kantoorruimte. De vloer kan overigens mooi worden afgemaakt bij Cavallo Floors met een mooie MDF-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.   Balterio Grande Wide Klassieke eik 64095 is een mooie laminaatvloer met extra brede planken die aan elke zijde een v-groef heeft wat een realistische uitstraling geeft die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Inclusief gratis ondervloer of hoge kortingen op de ondervloer zoals PU rubber 60% en Heat foil 50% korting. Af te maken met MFD-plint en afdeklatten. Waterafstotend dus perfect voor in de badkamer. Legservice mogelijk wat inhoudt dat wij de vloer vakkundig en netjes bij u komen leggen. Nergens zo goedkoop. Slechts 26,96 per m²! Doe er uw voordeel mee en bestel bij Cavallo Floors Wageningen.   Nu in de aanbieding bij Cavallo Floors: De Balterio Grande Wide Venn eik 64093 voor slechts €26,96 per m²! Inclusief hoge kortingen op de ondervloer zoals 60% korting op PU rubber ondervloer, 50% korting op Heat Foil ondervloer en de Alu Foam ondervloer is zelfs GRATIS om maar enkele voorbeelden te noemen. Waar wacht u nog op? Bestel nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee! Nergens zo goedkoop.  De Balterio Grande Wide Heldere eik 64090 is een mooie laminaatvloer gemaakt door Balterio met aan elke zijde een v-groef die zo natuurlijk en realistisch oogt dat deze niet is te onderscheiden van een echte houten vloer. Bovendien is deze vloer bij Cavallo Floors in de aanbieding en krijgt u de Alu Foam ondervloer gratis. Daarnaast is het mogelijk dat de vloer gratis bij u wordt bezorgt dankzij de bezorgservice van Cavallo Floors inclusief GRATIS legadvies. De vloer is mooi af te maken met een MFD-plint en bijpassende afdeklatten. Genoeg redenen om bij Cavallo Floors te bestellen. Dus waar wacht u nog op? Bestel de Balterio Grande Wide Heldere eik 64090 nu online bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee!

 

Prachtige serie van Balterio laminaat nu ook te koop in de webshop. Bekijk deze mooie sfeervolle laminaatserie en geniet van de prachtige decors!

Balterio Xpressions laminaat:

 

Opzoek naar een opvallende gedurfde laminaatvloer? Dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres! De Balterio Xpressions Coffee Shake 64101 is namelijk in de aanbieding met hoge kortingen op de ondervloeren tot wel 75% korting op de Alu Foam ondervloer. Bovendien heeft Cavallo Floors veel ervaring met het goedkoop en netjes verkopen, bezorgen en leveren van vloeren, dus vakkundigheid is gegarandeerd. Daarnaast is de vloer gemakkelijk zelf te leggen dankzij het ClickXpress kliksyteem van Balterio en kan de vloer mooi worden afgemaakt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Tevens is het mogelijk dat de vloer gratis bij u wordt bezorgt dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors! Hierbij krijgt u gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kunt leggen. Overigens is het mogelijk om de vloer bij de levering te betalen.   Opzoek naar een opvallende gedurfde laminaatvloer? Dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres! De Balterio Xpressions Blocks 64102 is namelijk in de aanbieding met hoge kortingen op de ondervloeren tot wel 75% korting op de Alu Foam ondervloer. Bovendien heeft Cavallo Floors veel ervaring met het goedkoop en netjes verkopen, bezorgen en leveren van vloeren, dus vakkundigheid is gegarandeerd. Daarnaast is de vloer gemakkelijk zelf te leggen dankzij het ClickXpress kliksyteem van Balterio en kan de vloer mooi worden afgemaakt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Tevens is het mogelijk dat de vloer gratis bij u wordt bezorgt dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors! Hierbij krijgt u gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kunt leggen. Overigens is het mogelijk om de vloer bij de levering te betalen. Nergens zo goedkoop als bij Cavallo Floors!  Balterio Xpressions Aged 64103 is een prachtige laminaatvloer nu in de aanbieding bij Cavallo Floors met hoge kortingen op de ondervloer tot wel 75% korting. Gemakkelijk zelf te leggen dankzij het ClickXpress kliksysteem van Balterio en dankzij het gratis legadvies wat u van Cavallo Floors krijgt bij de bezorging van de vloer. Toch liever de vloer laten leggen? Dat is ook mogelijk door de legservice te bestellen van Cavallo Floors waardoor wij de vloer vakkundig en netjes bij u komen leggen. De vloer is goed te combineren met vloerverwarming en kan mooi worden afgewerkt met een hoge MDF-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking. Nergens zo goedkoop als bij Cavallo Floors. Bestel daarom nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee!   De Balterio Xpressions Milk Shake 64100 is een mooi opvallende laminaatvloer zonder v-groeven nu in de aanbieding bij Cavallo Floors voor slechts €20,65 per m²! Hoge kortingen op de ondervloeren zoals 75% korting op de Alu Foam ondervloer en 40% korting op de Heat Foil en PU rubber ondervloer. 25% korting op de Parketman 7mm ondervloer. Nergens zo goedkoop als bij Cavallo Floors. Gratis bezorging mogelijk dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors. Gratis legadvies zodat u zelf u uw vloer kunt leggen. Ook is het mogelijk dat wij de vloer bij u komen leggen door onze legservice te bestellen!

 

4-12-2017

De Quick-Step serie Eligna is helemaal vernieuwd!  De serie bestaat uit 21 mooie nieuwe kleuren. Elke kleur heeft weer zijn eigen unieke beleving en uitstralling.

De Eligna serie is een laminaatvloer die waterafstotend is zonder v-groef zodat er een rustig geheel ontstaat. Een waterafstotende laminaatvloer is natuurlijk ontzettend pratisch en makkelijk in onderhoud. Terwijl het uiterlijk daar zeker niet voor onder doet. Zie de sfeervolle afbeeldingen van deze ELIGNA QUICK-STEP serie hieronder:

De Quick Step Eligna Venetiaanse eik licht EL3990 is een mooie laminaatvloer met een sfeervolle uitstraling nu in de aanbieding bij Cavallo Floors met 60% korting op de ondervloer. De vloer is bovendien gemakkelijk zelf te leggen dankzij het uniclicysteem van Quick-Step en dankzij het gratis legadvies wat u van Cavallo Floors krijgt bij de bezorging van de vloer. De vloer is daarnaast goed te combineren met vloerverwarming. Ook is het mogelijk om de vloer door ons te laten leggen door onze legservice te bestellen. Bestel daarom nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee. Veel ervaring.       De Quick Step Eligna Newcastle eik donker EL3581 is een mooie goedkope laminaatvloer met een mooi sfeervolle uitstraling geschikt voor ieder interieur. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. De vloer heeft geen v-groeven. Nergens zo goedkoop als bij Cavallo Floors. Bovendien krijgt u bij Cavallo Floors hoge kortingen op de ondervloeren die wel oploopt tot 60% korting. De vloer zelf is ook in de aanbieding! Gratis bezorging mogelijk met gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kunt leggen. Het is tevens mogelijk dat u de vloer bij levering betaalt. Ook is het mogelijk om de vloer te combineren met vloerverwarming.   

De Quick Step Eligna Venetiaanse eik naturel EL3908 is nu voordelig en online te bestellen bij Cavallo Floors met hoge kortingen op de ondervloer. Bovendien kunt u bij Cavallo Floors de vloer mooi afmaken met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking. Bovendien is de vloer gemakkelijk zelf te leggen dankzij de uniclicsysteem van Quick-Step en dankzij het gratis legadvies wat u van Cavallo Floors krijgt bij de bezorging van de vloer. Toch liever de vloer laten leggen? Dat is ook mogelijk door onze legservice te bestellen wat inhoudt dat wij de vloer vakkundig en netjes bij u komen leggen! Genoeg redenen om de Quick Step Eligna Venetiaanse eik naturel EL3908 bij Cavallo Floors te bestellen!   De Quick Step Eligna Newcastle eik bruin EL3582 is een prachtige donkere laminaatvloer met een sfeervolle uitstraling nu voordelig en goedkoop online te bestellen bij Cavallo Floors. Bovendien krijgt u bij Cavallo Floors hoge kortingen op de ondervloeren zoals: PU rubber 60% korting. Parketman 7mm 50% korting. Heat Foil 40% korting, Selitflex zilver rol 30% korting, Selitflex goud 30% korting, Isotac 10dB 30% korting en op de Mac Clean Isocell 10dB ook 30% korting. Daarnaast kan de vloer mooi worden afgemaakt met een MDF-plint en afdeklatten voor de randafwerking De vloer is goed te combineren met vloerverwarming en kan gratis bij u worden bezorgt dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors. De vloer is eenvoudig zelf te leggen dankzij het Uniclicsysteem van Quick Step. Toch liever de vloer laten leggen? Dat is ook mogelijk door onze legservice te bestellen wat inhoudt dat wij de vloer vakkundig en netjes bij u komen leggen. Bestel nu de PU rubber 60% korting. Parketman 7mm 50% korting. Heat Foil 40% korting, Selitflex zilver rol 30% korting, Selitflex goud 30% korting, Isotac 10dB 30% korting en op de Mac Clean Isocell 10dB ook 30% korting bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee. Nergens zo goedkoop.

 

Het is mooi om te zien wat de vloer doet met de sfeerbeleving van je woonruimte. Juist ook de wat donkere tinten

geven een warme en sfeervolle uitstraling. Ook is de structuur van de laminaatvloer van belang. Wil je graag noesten of nerven in de vloer?

Over het algemeen geeft dat aan een laminaatvloer juist een natuurlijke uitstraling. Soms willen klanten dit juist niet. Zij willen graag een 

laminaatvloer die rustig oogt en een strakke en egale indruk geeft. Gelukkig zitten in deze ELIGNA serie van Quick-Step veel verschillende decoren en kan iedereen iets vinden wat hen zal aanspreken!

De Quick Step Eligna Riva eik naturel EL3578 is een mooie sfeervolle vloer van uitstekende kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitsverhouding nu in de aanbieding bij Cavallo Floors met hoge kortingen op de ondervloeren tot wel 60% korting. Bovendien kan de vloer gratis bij u worden bezorgt dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors. Hierbij krijgt u gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kunt leggen. Liever de vloer laten leggen? Dat is ook mogelijk door de legservice van Cavallo Floors te bestellen wat inhoudt dat wij de vloer vakkundig en netjes bij u komen leggen. Ook is het mogelijk dat u de vloer bij de levering betaalt.

 

Weer een prachtige sfeerfoto mogen ontvangen van een tevreden klant uit Maastricht. We hebben daar de mooie Quick-Step Impressive Zacht eik licht IM1854 mogen leggen.

Deze laminaatvloer is de best verkochte Quick-Step vloer uit de Impressive serie! Een mooie lichte en warme vloer met natuurlijke uitstraling en uiteraard net als de andere vloeren uit de Impressive serie waterbestendig.

Ik vind het een mooi en sfeervol geheel geworden. De woning wordt gebruikt voor de verhuur dus heeft ook een mooie tijdloze uitstraling die bij veel woonstylen past!

Quick-Step Impressive zacht eik licht laminaat IM1854 voor een super scherpe en voordelige prijs met HOGE korting op de ondervloer!Quick-Step Impressive zachte eik licht IM184

 

Sale Quick-Step Impressive zachte eik licht IM1854 de best verkochte vloer van Cavallo Floors voor een super scherpe aanbiedingsprijs. Veel meters nodig? Laat het ons weten wij maken graag een super scherpe offerte voot u. Gratis uw IM1854 laminaatvloer thuisbezorgd en btaal pas bij levering.   Cavallo Floors heeft veel ervaring in het goedkoop leggen en verkopen van Quick-Step Impressive laminaat IM1854. Hoge korting op de ondervloer bij Quick-Step Impressive laminaat, gratis thuisbezorgd en betaal pas bij levering.

 

30-12-2017

Wat fijn om aan het eind van het jaar al die positieve beoordelingen te lezen van onze tevreden klanten. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen wat u ons gaf! Cavallo Floors wenst iedereen een Sfeervol en Voorspoedig 2018!

Goedkoop Meister laminaat online bij Cavallo Floors in Wageningen. Super scherpe prjzen en uitstekend advies! Geen klachten of problemen met uw Meister laminaat bij Cavallo Floors

 

Ik kan weer wat moois laten zien! De laatste weken hard gewerkt om ons te richten op PVC visgraat! Al jaren verkopen we Houten Visgraatvloeren en het is leuk om te zien dat de vraag hierna steeds meer toeneemt. Ook andere vloeren spelen hierop in en op dit moment worden er steeds meer nieuwe series bijgevoegd nu ook van PVC-vloeren,

We hebben nu verschillende series online in de webshop geplaatst. Daarnaast hebben we nog meer series maar helaas hebben we daarvan nog geen foto’s die echt bruikbaar zijn. Ook sfeerfoto’s moet we nog maken, er is dus nog werk genoeg!

Belangrijk bij een visgraatvloer is het leggen. Dit is echt vakmanschap! Gelukkig hebben we vakkundige en goede leggers voor onze visgraatvloeren die uiterst precies te werk gaan.

Aandachtspunt voor een Visgraat PVC is het snijverlies. Er moet meer snijverlies gerekend worden dan bij een rechte PVC vloer. Normaal is dat ongeveer 5% en voor een visgraat is dat 10% snijverlies.

Hier wat mooie sfeerfoto’s en geniet met mij mee:

Prachtig en sfeervol deze visgraat PVC Lifestyle visgraat PVC klein 7496 vloer. En niet onbelangrijk zeer sterk en van uitstekende kwaliteit met een m² prijs van € 27,95! Nu bij Cavallo Floors in Wageningen met 25% korting op de legservice normaal € 32,50 per m² nu € 24,38 per m²!           

De PVC Visgraat Spigato dryback dark oak visgraat 2504 is een mooi PVC vloer met aan toplaag van 0,55mm en met planken die aan elke zijde een v-groef hebben. Mooi af te maken met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking. Bestel daarom nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee. Nergens zo goedkoop als bij Cavallo Floors.

 

Voordelig online te bestellen bij Cavallo Floors: De PVC Visgraat Spigato visgraat dark grey 3506, een mooie PVC vloer met een sfeervolle uitstraling 50,5 cm lang, 11,9cm breed en 2,5mm dik. Mooi af te maken met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Gratis bezorging mogelijk inclusief gratis legaadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kunt leggen.   De PVC Visgraat Spigato visgraat beige 3504 is een mooie sfeervolle vloer die natuurlijk aanvoelt nu online te bestellen bij Cavallo Floors voor een scherpe prijs. Mooi af te werken met MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Gratis bezorging mogelijk inclusief gratis legadvies. Nergens zo goedkoop als bij Cavallo Floors. Doe er uw voordeel mee en bestel de PVC Visgraat Spigato visgraat beige 3504 nu online. Betalen bij levering mogelijk   Opzoek naar een vloer die vakkundig wordt geleverd? Dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres. Cavallo Floors heeft namelijk veel ervaring met het goedkoop en vakkundig leggen van vloeren en kan advies geven over welke vloer het beste bij u past. Bestel daarom nu de PVC Visgraat Spigato visgraat light brown 3501 bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee. Nergens zo goedkoop een PVC visgraat vloer.   Deze prachtige visgraat PVC-vloer van Lifestyle heeft een natuurgetrouwe uitstraling. Mooie decoren en veel kleuren zowel in klein visgraat als in groot visgraat te bestellen. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Laat het ons weten wij helpen u graag! Gratis uw visgraat PVC lifesteil visgraat klein thuisbezorgd en betaal pas bij levering.   

 

Al op de hoogte van onze nieuwe kleuren Quick-Step Ambient PVC?
Geniet van de mooie sfeerimpressies!
Quick-Step Livyn Ambient PVC is een pvc vloer met tegeluitstraling. Zowel in een Klik als Plak variant te verkrijgen.
Prachtige sfeerfoto van Quick-Step PVC Ambient nu in de aanbieding op www.cavallo-floors.nl met hoge korting op de Quick-Step Livyn ondervloer of op de legservice!   Goedkoop uw Quick-Step Livyn Ambient online bestellen bij Cavallo Floors met hoge korting! Gratis thuisbezorgd en betaal pas bij levering van het materiaal!   Interesse in een PVC vloer met tegeluitstraling? Dan is deze Quick-Step Livyn Ambient vloer wat voor u. Mooie betonlook uitstraling en geweldig practisch in gebruik. Uiteraard van geweldige Quick-Step kwaliteit!
Geen klachten of problemen met uw Quick-Step PVC vloer bij Cavallo Floors. Jarenlange ervaring in het goedkoop leggen en verkopen van Quick-Step PVC. Heeft u vragen? Wij helpen u graag!   Voor een super scherpe en goedkope Quick-Step Livyn Ambient offerte moet u bij Cavallo Floors in Wageningen zijn! Cavallo Floors heeft veel ervaring in het goedkoop leggen en verkopen van Livyn Ambient PVC! Hoge korting op de legservice!   Livyn Quick-Step Ambient in de aanbieding! Pak uw Quick-Step voordeel online bij Cavallo Floors. De scherpste prijs voor uw Quick-Step PVC? Vraag vrijblijvend een offerte aan, veel tevreden klanten gingen u voor!
2-3-2018

Tipje:

Het is koud….heel koud, de verwarming staat overal lekker aan. Denk je aan de luchtvochtigheid in je woning? Houten vloeren kunnen gaan uitzetten en krimpen wanneer de luchtvochtigheid te laag is.

2-6-2018

Wat is het alweer een tijd geleden dat ik hier wat geplaats heb! Ik zie nu opeens de laatste datum hierboven 2-3-2018, dit is dus al 3 maanden geleden. En dat terwijl ik in het begin beloofde om elke maand een berichtje te plaatsen. Dit betekend niet dat ik in deze 3 maanden niet met Cavallo Floors ben bezig geweest, of dat er niks gebeurde wat het vermelden waard is. In tegendeel zelfs. Wat is en was het druk!

Allereerst met onze klanten, mails beantwoorden en natuurlijk de vele offertes maken die aangevraagd worden! Maar ook met de wijzigingen omtrent bestaande series en het plaatsen van nieuwe merken. En natuurlijk met de inmiddels overbekende privacy wetgeving wijziging. Allemaal dingen die toch even moeten gebeuren.

Hieronder volgt in het kort even een update welke wijzigingen er hebben plaatsgevonden en zijn gewijzigd:

Er is een nieuwe Meister serie geplaatst de Meister Classic LD80. Meister is zoals vele van jullie wel zullen weten een Duits merk. Speciaal voor Nederland is Meister begonnen met het multiclic systeem. Nederlanders vinden dit een fijn clicsysteem en nu hebben ze bij Meister naar deze vraag van de consument geluisterd. Deze Classic LD80 laminaatvloer met v-voeg is een laminaatvloer met natuurgetrouwe uitstraling. Prijs € 21,56 per m² en bij ons met GRATIS ondervloer! KLIK HIER VOOR DE MEISTER CLASSIC LD80!    Zie hieronder wat sfeerfoto’s van deze mooie Meister serie:

 Prachtige sfeerfoto van de Meister Classic LD80 Eik Nova 6413. Mooie stijlvolle laminaatvloer met de uitstraling van een massief houten vloer nu online te bestellen bij Cavallo Floors. Goed te combineren met vloerverwarming. Mooi af te werken met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Inclusief GRATIS ondervloer. Gemakkelijk zelf te leggen dankzij het Multiclic systeem van Meister en het GRATIS legadvies van Cavallo Floors. Liever de vloer laten leggen? Dat is ook mogelijk door onze legservice te bestellen. Bestel nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee. Nergens zo goedkoop!         Mooie sfeerfoto van de Meister Classic LD80 Eik Aspen 6427. Laminaatvloer van hoge kwaliteit met een 2 v-groef. De vloer heeft een sfeervolle en natuurlijke uitstraling waardoor de vloer niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Bovendien krijgt u bij Cavallo Floors hoge kortingen op de ondervloeren zoals 60% KORTING op de PU Rubber ondervloer en 40% KORTING op de Heat Foil ondervloer. De Alu Foam ondervloer krijgt u zelfs GRATIS bij Cavallo Floors. Bestel dus nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee. Betalen bij levering mogelijk.Prachtige sfeerfoto van de Meister Classic LD80 Eik Boothuis Licht 6259. Mooie stijlvolle laminaatvloer met de uitstraling van een massief houten vloer nu online te bestellen bij Cavallo Floors. Goed te combineren met vloerverwarming. Mooi af te werken met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Inclusief GRATIS ondervloer. Gemakkelijk zelf te leggen dankzij het Multiclic systeem van Meister en het GRATIS legadvies van Cavallo Floors. Liever de vloer laten leggen? Dat is ook mogelijk door onze legservice te bestellen. Bestel nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee. Nergens zo goedkoop!

 

 

 

 

 

Er zijn 5 nieuwe kleuren Quick-Step Balance PVC bijgekomen. Deze kleuren komen bij alle series van de Balance terug. Dus zowel in de klik als plak versie. Wanneer je op onderstaande foto klikt kom je gelijk bij de Quick-Step vloer op de site:

Prachtige sfeerfoto van de Quick Step Livyn Balance Click Fluweel eik bruin. Mooie PVC vloer van hoge kwaliteit. De vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is geschikt voor ieder modern interieur. De vloer kan bij Cavallo Floors mooi worden afgewerkt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Op de bijbehorende ondervloer krijgt u 60% KORTING bij deze vloer. Gratis bezorging mogelijk. Bestel nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee! Nergens zo veel voordeel   De Quick Step Livyn Balance Click Fluweel eik licht is een mooie PVC vloer met een v-groef rondom de zijden wat voor een authentiek plankeneffect zorgt nu voordelig te bestellen bij Cavallo Floors. Veel ervaring met PVC, dus vakkundigheid is gegarandeerd. Bovendien krijgt u bij Cavallo Floors 60% KORTING op de bijbehorende ondervloeren. De vloer kan mooi worden afgewerkt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Gratis bezorging mogelijk bij een bestelling vanaf €500 binnen ons werkgebied en bij een bestelling vanaf €1000 buiten ons werkgebied. De plaatsing van de vloer verloopt gemakkelijk en snel dankzij het Uniclic Multifit for Livyn clicsysteem. Bestel dus nu bij Cavallo Floors en doe er uw VOORDEEL mee!      Prachtige sfeerfoto van de Quick Step Livyn Balance Click Fluweel eik beige. Mooie PVC vloer van hoge kwaliteit. De vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is geschikt voor ieder modern interieur. De vloer kan bij Cavallo Floors mooi worden afgewerkt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Op de bijbehorende ondervloer krijgt u 60% KORTING bij deze vloer. Gratis bezorging mogelijk. Bestel nu bij Cavallo Floors en doe er uw voordeel mee! Nergens zo veel voordeel   De Quick Step Livyn Balance Click Fluweel eik zand is een mooie PVC vloer met een v-groef rondom de zijden wat voor een authentiek plankeneffect zorgt nu voordelig te bestellen bij Cavallo Floors. Veel ervaring met PVC, dus vakkundigheid is gegarandeerd. Bovendien krijgt u bij Cavallo Floors 60% KORTING op de bijbehorende ondervloeren. De vloer kan mooi worden afgewerkt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Gratis bezorging mogelijk bij een bestelling vanaf €500 binnen ons werkgebied en bij een bestelling vanaf €1000 buiten ons werkgebied. De plaatsing van de vloer verloopt gemakkelijk en snel dankzij het Uniclic Multifit for Livyn clicsysteem. Bestel dus nu bij Cavallo Floors en doe er uw VOORDEEL mee!   De Quick Step Livyn Balance Click Victoriaans eik natuur is een prachtige PVC vloer met een mooie natuurlijke uitstraling dankzij de v-groef wat een authentiek plankeneffect verstrekt. Mooi af te werken met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten bij Cavallo Floors. Bovendien krijgt u bij Cavallo Floors 60% KORTING op de bijbehorende ondervloeren. Cavallo Floors heeft veel ervaring met Quick-Step PVC, dus vakkundigheid is gegarandeerd. Gratis bezorging mogelijk + legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kunt leggen. Liever de vloer laten leggen? Dat is ook mogelijk door onze legservice te bestellen!

 

We hebben genoten van een fijne vakantie in Oostenrijk. Het was prachtig weer en we hebben veel kunnen zien en ontdekken. Natuurlijk is het ook gewoon fijn om lekker even tijd voor elkaar en de kinderen te hebben. Vandaag 20 augustus gaan we er weer fris tegen aan. Er liggen van deze  weken veel offerteaanvragen te wachten om verwerkt te worden. Normaal gesproken zeggen we altijd dat je de offerte binnen 4 werkdagen per mail kan verwachten. Of we dit nu gaan redden is de vraag maar we gaan zeker ons best doen. Alvast bedankt voor je begrip!

   

 

30-4-2019

De serie Douwes Dekker Avontuurlijk is recent gewijzigd. Er zijn een aantal nieuwe kleuren en de serie heeft ook een nieuwe klikverbinding. Binnenkort aangepast in onze webshop!

 

Levendige plank sesam    Extra lange plank cashew

AVONTUURLIJK

Een allerlei verschillende vloeren tellende collectie zonder v-groef, die trendbewuste decors verbindt met een uitstekende kwaliteit. Sommige vloeren hebben planken van 220 cm lang, dat is bijna twee keer zo lang als de meeste PVC-vloeren! Hierdoor wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt. De 9,4 mm dikke vloerdelen bestaan uit een PVC-toplaag op een HDF-drager met kliksysteem. Met Safe-Lock® PRO heeft Douwes Dekker HDF-PVC een verbeterde klikverbinding aan de kopse kanten. Deze houdt de naden altijd gesloten, zónder storende hoogteverschillen. Onder de drager zit een kurklaag, waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Bovendien zorgt het kurk voor prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. Deze vloeren zijn afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag van 0,3 mm dik.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mooie nieuwe sfeerfoto’s gezien bij de Douwes Dekker spontaan laminaat. Deze laminaatserie is prettig geprijsd en heeft een mooi levendig decor. Geniet mee van de mooie afbeeldingen! Interesse?  Laat het maar weten, leuk voor elke style en woninginrichting.
               
10-12-2109
De prachtige collectie van Vivafloors is uitgebreid met 2 nieuwe kleuren. Dit zijn de kleuren die ook in de rechte delen hard lopen en nu dus dan ook in de visgraatformaat te bestellen zijn.
De vivafloors visgraatvloeren kenmerken zich door de mooie robuuste uitstraling van noesten en slagsnedes waardoor het landelijke karakter van deze visgraatvloeren goed uitkomt.
Hieronder de foto’s van de 2 nieuwe tinten de 6810 Vivafloors en de 8140 Vivafloors. Neem ook een kijkje in de webshop
Ook de Vivafloors Visgraat 8140V nu bij Cavallo Floors te bestellen. Prachtige Visgraat PVC vloer met natuurgetrouwe look en feel, net een echte houten vloer. Bovendien kan de vloer bij ons goed worden gecombineerd met vloerverwarming. Daarnaast kan de Vivafloors Visgraat 8140V ook worden afgewerkt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Cavallo Floors heeft veel ervaring met Visgraat PVC, dus vakkundigheid is gegarandeerd. Geen klachten of problemen met Visgraat PVC bij ons, alleen maar positieve reviews. Ook Visgraat PVC legservice is mogelijk waarbij wij de Vivafloors Visgraat 8140V bij u komen leggen en egaliseren. Bestel dus nu en doe er uw VOORDEEL mee. Bovendien krijgt u legkorting bij de Vivafloors Visgraat 8140V!     De Vivafloors Visgraat 6810V is een prachtige PVC vloer met visgraatpatroon nu ook bij Cavallo Floors. De Visgraat PVC vloer heeft een mooie natuurgetrouw uitstraling die het visgraat patroon benadrukt, net een echte houten vloer. Hiermee is de Vivafloors Visgraat 6810V een aanrader voor iedereen die opzoek is naar de sfeer van een houten vloer met de voordelen van PVC. Bij Cavallo Floors kan de Vivafloors Visgraat 6810V mooi worden afgewerkt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Ook kan deze Visgraat PVC vloer gratis bij u worden bezorgd bij een bestelling vanaf €500 binnen ons werkgebied en bij een bestelling vanaf €1000 buiten ons werkgebied. Visgraat PVC legservice is mogelijk waarbij wij de vloer bij u komen leggen en egaliseren. Vakkundigheid hierbij is gegarandeerd dankzij onze jarenlange ervaring met Visgraat PVC vloeren. Bovendien krijgt u bij deze vloer 25% KORTING op de Visgraat PVC legservice. Bestel nu bij Cavallo Floors en doe er uw VOORDEEL mee!

 

Wat mooi dat Douwes Dekker vloeren nu ook met Plak pvc komt! De serie ambitieus voldoet zeker aan de nieuwe woonwensen.  4 mooie kleuren visgraatvloeren en 2 kleuren tegels in betonlook. Uiteraard ontbreekt ook de lange planken serie niet met 6 mooie eigentijdse kleuren. Geschikt voor een mooi en sfeervol en eigentijds interieur. Bekijk de sfeerfoto’s maar eens en je zal zeker mijn mening delen!

Ook met de kwaliteit van de Douwes Dekker pvc is uiteraard niets mis. Zoals we gewend zijn de 0,55 slijtlaag en 2,5 mm dikte. Bijzonder aan de lange planken is dat er wel 16 verschillende planken per decor zijn dus een mooie variatie met kleurschakeringen. Het pvc heeft een kleine velling en mooie voelbare structuur. Van harte welkom om de mooie visgraatvloeren te komen bekijken!

 

Prachtige sfeerfoto van de Douwes Dekker Ambitieus Klik Trendy visgraat kaneel 04858. Mooie Visgraat PVC vloer met een voelbare structuur, net een echte houten vloer. Hiermee is de Douwes Dekker Ambitieus Klik Trendy visgraat kaneel 04858 een aanrader voor iedereen die opzoek is naar de sfeer van een houten vloer met de voordelen van PVC. Bovendien kan de Douwes Dekker Ambitieus Klik Trendy visgraat kaneel 04858 bij ons mooi worden afgewerkt met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Ook is de Visgraat PVC vloer goed te combineren met vloerverwarming. Gratis bezorging mogelijk. Betalen bij levering tevens mogelijk. Bestel nu de Douwes Dekker Ambitieus Klik Trendy visgraat kaneel 04858 bij ons inclusief GRATIS ondervloer!   Prachtige sfeerfoto van de Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Pepermunt 04744. Mooie PVC vloer met natuurgetrouwe look en feel, net een echte houten vloer. Dit wordt mogelijk gemaakt door de embossed in register structuur van de Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Pepermunt 04744 PVC vloer. Hiermee is de vloer een aanrader voor iedereen die opzoek is naar de sfeer van een houten vloer met de voordelen van PVC. Bovendien kunt u bij Cavallo Floors de Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Pepermunt 04744 mooi afwerken met een MDF-plint en bijpassende afdeklatten. Ook kan de vloer goed worden gecombineerd met vloerverwarming. Gratis bezorging van de Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Pepermunt 04744 vloer is mogelijk dankzij onze eigen bezorgservice bij een bestelling vanaf €500 binnen ons werkgebied en bij een bestelling vanaf €1000 buiten ons werkgebied. Hierbij krijgt u gratis legadvies zodat u zelf uw PVC vloer vakkundig kunt leggen. Wilt u liever de Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Pepermunt 04744 laten leggen? Ook dat is mogelijk door onze PVC legservice te bestellen waarbij wij de vloer bij u komen leggen en egaliseren. Vakkundigheid hierbij is gegarandeerd dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen, bezorgen en leggen van PVC vloeren. Bovendien krijgt u KORTING op deze legservice bij de Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Pepermunt 04744!