Logo Cavallo Floors B.V.
Voor de allerscherpste prijs

Durofloor Supernature visgraat

De Durofloor Supernature Visgraat XXL 0.7mm 803 Limeseed nu bij Cavallo Floors. Vloeren voorzien van extra bescherming dankzij beschermlaag en daarbij geschikt voor op een heleboel plekken!

Lees meer..
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Nu 34% legkorting!
Durofloor Supernature Sparrow 808 visgraat Durofloor Supernature Sparrow 808 visgraat

Durofloor Supernature Sparrow 808 visgraat

Kleur: 808 €45,86 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Nu 34% legkorting!
Durofloor Supernature Swallow 807 visgraat Durofloor Supernature Swallow 807 visgraat

Durofloor Supernature Swallow 807 visgraat

Kleur: 807 €45,86 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Nu 34% legkorting!
Durofloor Supernature Everglade 806 visgraat Durofloor Supernature Everglade 806 visgraat

Durofloor Supernature Everglade 806 visgraat

Kleur: 806 €45,86 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Nu 34% legkorting!
Durofloor Supernature Buzzard 802 visgraat Durofloor Supernature Buzzard 802 visgraat

Durofloor Supernature Buzzard 802 visgraat

Kleur: 802 €45,86 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Nu 34% legkorting!
Durofloor Supernature Yosemite 801 visgraat Durofloor Supernature Yosemite 801 visgraat

Durofloor Supernature Yosemite 801 visgraat

Kleur: 801 €45,86 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Nu 34% legkorting!
Durofloor Supernature Morning Fog 805 visgraat Durofloor Supernature Morning Fog 805 visgraat

Durofloor Supernature Morning Fog 805 visgraat

Kleur: 805 €45,86 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Nu 34% legkorting!
Durofloor Supernature Reed 804 visgraat Durofloor Supernature Reed 804 visgraat

Durofloor Supernature Reed 804 visgraat

Kleur: 804 €45,86 per m²
Wees slim!! Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs
Nu 34% legkorting!
Durofloor Supernature Limeseed 803 visgraat Durofloor Supernature Limeseed 803 visgraat

Durofloor Supernature Limeseed 803 visgraat

Kleur: 803 €45,86 per m²

Durofloor Supernature Visgraat XXL 0.7mm

Cavallo Floors levert nu ook de vloeren uit de Durofloor Supernature Visgraat XXL 0.7mm collectie. De vloerdelen hebben een lengte van 60 cm en een breedte van 15 cm. De dikte bedraagt 2,5 mm inclusief de slijtlaag van 0,7 mm. Deze slijtlaag is handig voor iedere vloergebruiker, aangezien deze de vloer extra tegen schade beschermt. Ook zijn de vloeren handig voor op veel soorten terreinen. Zo kunnen de vloeren in de woonkamer gelegd worden, maar ook op de trap, bij industrieel gebruik of bij projectmatig gebruik. Indien de vloer toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u gebruik maken van de 10 jaar durende garantie.

Supernature - Supernature visgraat Blok 1

Legservice Durofloor Supernature visgraat

Laat uw Durofloor Supernature visgraat leggen met de legservice van Cavallo Floors. Wij werken met vaste leggers die met zorg en aandacht te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat u van tevoren helder geïnformeerd wordt over wat u kunt verwachten en hoe wij alles aanpakken.

Ongeveer twee weken voordat we beginnen, bezoeken wij u op locatie voor een zorgvuldige inmeting door onze ervaren vaste collega’s. Tijdens dit bezoek inspecteren we de ondergrond en bespreken we samen de offerte nogmaals in detail. Onze inmeter heeft alles bij zich om uw vloerinstallatie compleet af te maken, inclusief het controleren van het aantal vierkante meters en het meten van het vochtgehalte in een nieuwe dekvloer. Kortom, u kunt rekenen op onze uitgebreide service, allemaal gericht op een mooi en goed resultaat!

Bij onze legservice kunt u het volgende bestellen: het egaliseren en leggen van uw plak PVC vloer. Optioneel bieden wij ook het plaatsen van plinten, een schoonloopmat en eventuele profielen aan, mocht dit nodig zijn. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om, in combinatie met uw nieuwe vloer, uw trap te bekleden met PVC.

Supernature - Legservice Plak PVC vloeren (product)
Supernature - Vloerverwarming Plak PVC

Vloerverwarming Visgraat PVC

Wilt u de Durofloor Supernature visgraat op de vloerverwarming of vloerkoeling leggen? Een uitstekende keuze. Een vast verlijmde PVC vloer biedt een hoog rendement bij vloerverwarming, dit is dankzij de directe verlijming op de egaline laag van 2/3 mm. Deze methode zorgt ervoor dat de vloer dicht bij de ondergrond blijft, wat de warmtegeleiding optimaliseert.

Het volgen van het opstookprotocol vóór het egaliseren van de vloer is essentieel, zeker bij nieuwe dekvloeren die moeten wennen aan variërende temperaturen. Door dit protocol te volgen, voorkomt u scheurvorming door temperatuurschommelingen. Het is beter dat eventuele scheuren vóór het egaliseren verschijnen, aangezien scheuren die nadien ontstaan ook door de egaline laag en zelfs door uw PVC vloer heen kunnen lopen, wat u uiteraard niet wilt. Bij Cavallo Floors staan we garant voor kwaliteit en zorgen we ervoor dat uw vloer perfect gelegd wordt. Kies daarom voor Cavallo Floors. Het opstookprotocol is te vinden op onze website. We wijzen u hier bovendien altijd op tijdens ons adviesgesprek en in onze e-mails.

Wilt u een verlijmde PVC vloer leggen op vloerverwarming die in een bestaande dekvloer is ingefreesd? Ook dat is mogelijk. Het is belangrijk om dan aan bepaalde voorwaarden te voldoen, Cavallo Floors geeft u graag advies en denkt hierin met u mee.

  • De bovenkant van de leidingen moeten 3 mm onder de dekvloer komen te liggen.
  • De sleuven die ingefreesd zijn moeten dichtgezet worden met een geschikte mortel, dit kan op op cement- of gipsbasis.
  • Voordat de sleuven gedicht worden is het aan te raden om de leidingen te primeren en te vullen met water.

Dit zorgt voor het beste resultaat en behoud van kwaliteit.

Durofloor Supernature visgraat zelf leggen

De Durofloor Supernature visgraat zelf leggen? Vraag een offerte aan en we maken en superscherpe prijs voor u. Na goedkeuring van de offerte houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling en bepalen we samen een geschikte leverdatum.

Onze eigen bezorgservice levert de bestelling graag binnen in huis op de begane grond. Voor bestellingen boven de 500 euro is deze service kosteloos. Voor bestellingen onder de 500 euro rekenen we een bezorgtarief van 35 euro.

Betalen is gemakkelijk en veilig: u kunt pinnen bij de levering van het materiaal, zodat u geen enkel risico loopt. Bij Cavallo Floors is uw bestelling in betrouwbare handen en kiest u voor gemak en uitstekende service!

Supernature - Zelf leggen Plak PVC
Supernature - Maak uw vloer compleet Plak PVC

Maak uw Visgraat PVC vloer compleet

Bij Cavallo Floors staan we klaar om u te adviseren over alles wat komt kijken bij de aankoop van een plak PVC vloer. U bent van harte welkom om dit op afspraak in onze showroom of op ons kantoor te bespreken. Tijdens het inmeten van uw vloer nemen we ook de offerte door op locatie.

Belangrijke aandachtspunten zijn onder andere plinten en een deurmat voor een nette afwerking van uw vloer. Mocht er een trap in uw woning zijn waar we de vloer gaan leggen, kan het zijn dat er een hoeklijn nodig is voor een strakke afwerking. Onze deskundige inmeter heeft alle benodigdheden bij zich om uw vloer tot in de puntjes te verzorgen.

Heeft uw woning een kruipluik en wilt u daar ook een PVC vloer laten leggen? Wij helpen u graag met de juiste oplossingen voor deze specifieke situatie.

 

Werkwijze van Cavallo Floors

Bestelling via de webshop of een offerte voor een vloer zónder legservice
Wanneer u een offerte aanvraagt voor alleen de levering van een vloer, of direct een bestelling plaatst in onze webshop, kunt u bij akkoord op de offerte of tijdens de webshopbestelling een gewenste leverdatum aangeven.

Na ontvangst van uw bestelling en de gewenste leverdatum, sturen wij u een bevestigingsmail waarin staat of de door u gekozen leverdatum haalbaar is

Vervolgens ontvangt u van ons een laatste mail met de bezorgtijden van uw bestelling. De betalingsmogelijkheden voor uw bestelling vindt u onder het kopje ‘Betaling’.

Bestelling van een offerte mét legservice
Voor het aanvragen van een offerte met legservice kunt u terecht op onze website of via e-mail. Na goedkeuring van uw kant, plannen we in overleg de legdatum in. Ook als de legdatum nog niet bekend is, kunt u akkoord gaan met de offerte; we plannen de datum in zodra deze bekend zijn. Hoe eerder u de datum doorgeeft, hoe meer keuzemogelijkheid er is in onze planning.

Ongeveer twee weken voor aanvang van de werkzaamheden komen we op locatie inmeten. Dit doen we om goed voorbereid te zijn en om zeker te zijn dat beide partijen dezelfde verwachtingen hebben. Tijdens dit bezoek bespreken we de offerte, onze inmeter heeft alles bij zich om de vloerinstallatie af te ronden. Het is belangrijk dat u bij dit bezoek aanwezig bent, zodat we alles ter plekke kunnen bespreken en eventuele laatste wijzigingen kunnen doorvoeren.

Na het inmeten ontvangt u van ons de orderbevestiging. Na uw akkoord hierop volgt een laatste e-mail met de tijden voor levering en leggen van de vloer, zodat u precies weet wanneer u onze bezorger en legger kunt verwachten.

 

Supernature - Werkwijze van Cavallo Floors
Supernature - Onderhoud PVC Vloeren

Onderhoud Durofloor Supernature visgraat

Het reinigen van de Durofloor Supernature visgraat doet u het best met water en een goed uitgewrongen doek. Het gebruik van schoonmaakmiddelen zoals groene zeep, allesreiniger of HG voor PVC vloeren wordt afgeraden. Deze producten kunnen residuen achterlaten op de vloer, wat kan leiden tot een vlekkerig uiterlijk dat moeilijk te verwijderen is en de matte uitstraling van de vloer kan aantasten. Mocht u toch behoefte hebben aan een grondigere schoonmaak met een schoonmaakmiddel af en toe, dan adviseren wij de producten van Dr. Schutz. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en is geschikt voor PVC vloeren.

Hoe kan ik krassen in een PVC vloer voorkomen?
Zoals bij veel vloeren moet u ook met een PVC vloer oppassen voor krassen. Gebruik viltjes onder de poten van stoelen en tafels en pas op met zand, steentjes of harde voorwerpen die krassen veroorzaken. Helaas is er tegen krassen niet veel te doen. Bij oppervlakkige krassen kan een reiniger van Dr. Schutz soms helpen, maar bij diepe krassen zit er niks anders op dan het deel van de PVC vloer te vervangen. Krassen vallen onder gebruikerssporen, niet onder materiaalschade of garantie.

Het is belangrijk om te weten dat PVC vloeren niet goed samengaan met rubber. Dit komt doordat de weekmakers in rubber kunnen reageren met de PVC vloer, wat kan leiden tot verkleuringen. Zo kan er een donkere plek ontstaan of juist een lichte plek waar de kleur van de vloer vervaagt. Daarom adviseren we om geen matten met een rubberen onderkant of vloerkleden met een antislipmat die weekmakers bevat, op uw PVC vloer te leggen.