Ambiant Elite XXL Amarillo 5260871919

 21,95 per m²

2,11 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,11
Uw prijs
 46,31

Klik op de onderstaande ondervloer en pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Ambiant

Serie: Elite XXL

Typenummer: 5260871919

Pak inhoud: 2,11 m²

Inclusief  korting op de ondervloer. Blue Floor 60% korting. PU rubber gratis, Heat Foil 75% korting. Parketman 7mm gratis. Selitflex zilver rol gratis ook Selitflex goud gratis. Isotac 10db 75% korting. Mac Lean Iso Cell 10db 75% korting. Lees hieronder over het ondervloeradvies wat op uw woonsituatie van toepassing is

De Ambiant Elite XXL is een mooie collectie laminaatvloeren die extra lang en breed zijn, geschikt voor iedere woonruimte. De vloer heeft een sfeervolle uitstraling, aan iedere zijde een v-groef en voelt natuurlijke aan.

 • Decor naam: Amarillo
 • Lengte vloerdeel : 217,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 24,3 cm
 • Dikte: 8 mm
 • V-Groef : 4
 • Type Kliksysteem: Megaloc
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 20 jaar
 • Gebruiksklasse: 23/32
 • Kleurgroep : Middenbruin
 • Fabrikant: Ambiant
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Ambiant Elite XXL Amarillo 5260871919

Cavallo Floors heeft veel ervaring met het verkopen, bezorgen en leggen van laminaat. Daarom bieden wij ook een diverse aanbod aan laminaatcollecties aan waardoor onder Ambiant Elite XXL vloeren. Deze collectie bestaat uit laminaatvloeren die extra lang en breed zijn zoals de Ambiant Elite XXL Amarillo 5260871919. Een prachtige laminaatvloer met een natuurlijke uitstraling die wordt mogelijk gemaakt door de v-groef rondom de zijden. De lengte en breedte van de Ambiant Elite XXL Amarillo 5260871919 maken uw ruimte groter in aanblik wat rustige sfeer creëert. De Ambiant Elite XXL Amarillo 5260871919 is gemakkelijk zelf te leggen dankzij het Megaloc kliksysteem van de vloer.

Op de bijbehorende ondervloeren krijgt u in combinatie met de Ambiant Elite XXL Amarillo 5260871919 korting tot wel 75%! Hierbij zijn de Selitflex zilver en goud ondervloeren zelfs gratis. Combineer de Ambiant Elite XXL Amarillo 5260871919 hierboven met een van de ondervloeren en doe er uw voordeel mee.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Ambiant Elite XXL laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina  onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Ambiant Elite XXL Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw laminaatvloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de legservice van Cavallo Floors. Bestel eenvoudig en snel bij legservice.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald  bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Meer informatie over het merk Ambiant kijk dan even op de website van Ambiant laminaat.

Waarom Cavallo Floors?

Houd u rekening met:

 • Ca. 5% zaagverlies
 • Ondervloer
 • Onderhoud
 • Randafwerking
 • Evt. eind- en overgangsprofielen
Webshop Keurmerk