Ambiant Expression Cordoba 5199640319

 23,95 per m²

2,047 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,05
Uw prijs
 49,03

Klik op de onderstaande ondervloer en pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Ambiant

Serie: Expression

Typenummer: 5199640319

Pak inhoud: 2,047 m²

Inclusief  korting op de ondervloer. Blue Floor 60% korting. PU rubber gratis, Heat Foil 75% korting. Parketman 7mm gratis. Selitflex zilver rol gratis ook Selitflex goud gratis. Isotac 10db 75% korting. Mac Lean Iso Cell 10db 75% korting. Lees hieronder over het ondervloeradvies wat op uw woonsituatie van toepassing is

De Ambiant Expression collectie bestaat uit mooie laminaatvloeren die er uitzien als echte natuurstenen vloer dankzij het reliëf , de kleurnuances en de perfect uitgewerkte structuur van de vloer. Daarnaast hebben de vloeren het gebruikersgemak van alle Ambiant vloeren namelijk weinig onderhoud en gemakkelijk te leggen.

 • Decor naam: Cordoba
 • Lengte vloerdeel : 60,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 28,2 cm
 • Dikte: 8 mm
 • V-Groef : 4
 • Type Kliksysteem: Megaloc
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 20 jaar
 • Gebruiksklasse: 23/32
 • Kleurgroep : Grijs
 • Fabrikant: Ambiant
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Ambiant Expression Cordoba 5199640319

Opzoek naar een Ambiant Expression Cordoba 5199640319 laminaatvloer? Dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres! Cavallo Floors heeft veel ervaring met het verkopen, bezorgen en leggen van laminaatvloeren, dus vakkundigheid is gegarandeerd. Zo bieden wij binnen de Ambiant Elite laminaat serie de Ambiant Expression Cordoba 5199640319 aan. Een prachtige laminaatvloer die gemakkelijk is te leggen dankzij het Megaloc kliksysteem van de vloer. De v-groef van de Ambiant Expression Cordoba 5199640319 geeft vloer een natuurlijke en sfeervolle uitstraling die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De Ambiant Expression Cordoba 5199640319 is hiermee een gewilde keuze onder de laminaatvloeren. De Ambiant Expression Cordoba 5199640319 is hierboven voordelig bij ons te bestellen inclusief GRATIS ondervloer!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Ambiant Expression  laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina  onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Ambiant Expression Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw laminaatvloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de legservice van Cavallo Floors. Bestel eenvoudig en snel bij legservice.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald  bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Meer informatie over het merk Ambiant kijk dan even op de website van Ambiant laminaat.

Waarom Cavallo Floors?

Houd u rekening met:

 • Ca. 5% zaagverlies
 • Ondervloer
 • Onderhoud
 • Randafwerking
 • Evt. eind- en overgangsprofielen
Webshop Keurmerk