Ambiant Expression Faro 5199639419

 26,95 per m²

2,03 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,03
Uw prijs
 54,71

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Ambiant

Serie: Expression

Typenummer: 5199639419

Pak inhoud: 2,047 m²

Bij aankoop van de Ambiant Expression 5199639419 krijgt u een gratis ondervloer of hoge korting op de ondervloer. Lees hieronder over het ondervloeradvies wat op uw woonsituatie van toepassing is

De Ambiant Expression collectie bestaat uit mooie laminaatvloeren die er uitzien als echte natuurstenen vloer dankzij het reliëf , de kleurnuances en de perfect uitgewerkte structuur van de vloer. Daarnaast hebben de vloeren het gebruikersgemak van alle Ambiant vloeren namelijk weinig onderhoud en gemakkelijk te leggen.

 • Decor naam: Faro
 • Lengte vloerdeel : 60,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 28,2 cm
 • Dikte: 8 mm
 • V-Groef : 4
 • Type Kliksysteem: Megaloc
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 20 jaar
 • Gebruiksklasse: 23/32
 • Kleurgroep : Donker / Zwart
 • Fabrikant: Ambiant
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Ambiant Expression Faro 5199639419

De Ambiant Expression Faro 5199639419 is een prachtige laminaatvloer van hoogwaardige kwaliteit, nu ook bij Cavallo Floors online te bestellen. De Ambiant Expression Faro 5199639419 is 60,5 cm bij 28,2 cm en heeft een dikte van 8 mm. Ook heeft de Ambiant Expression Faro 5199639419 een v-groef rondom de zijden wat samen met het reliëf en de kleurnuances van de vloer zorgt voor een uitstraling die niet te onderscheiden is van een echte natuurstenen vloer. Het Megaloc kliksysteem van Ambiant zorgt ervoor dat u de Ambiant Expression Faro 5199639419 gemakkelijk zelf kunt leggen.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Ambiant Expression  laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina  onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Ambiant Expression Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt  bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Meer informatie over het merk Ambiant kijk dan even op de website van Ambiant laminaat.