Ambiant PVC Visgraat Spigato dryback light oak visgraat 2511

PVC visgraat vloer Ambiant

 40,45 per m²

1,90 m² per pak
 64,83 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
1,9
Uw prijs
 76,86

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Ambiant dryback

Serie: Spigato dryback

Typenummer: 2511

Pak inhoud: 1,897 m²

De Ambiant Spigato Dryback collectie bestaat uit  4 kleuren met de afmetingen 77 cm bij 15,4 cm in Light Grey visgraat, Smokey visgraat, Dark Oak visgraat, Light Oak visgraat. De Ambiant Spigato Dryback visgraat vloeren  hebben een toplaag met een dikte van 0,55 mm  en zijn de vloeren  aan alle zijde voorzien van een v-groef.

 • Decor naam: Spigato dryback light oak visgraat 2511
 • Lengte vloerdeel : 77 cm
 • Breedte vloerdeel : 15,4 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak:  16 planken
 • V-Groef : 4
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 15 jaar
 • Gebruiksklasse: 23/33/42
 • Kleurgroep : Grijsbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Ambiant PVC Visgraat Spigato dryback light oak visgraat 2511

De Ambiant Visgraat PVC vloeren zijn prachtige PVC Visgraat vloeren van uitstekende kwaliteit met een mooie uitstraling. De PVC Visgraat Spigato dryback light oak visgraat 2511 heeft aan elke zijde een v-groef en een toplaag van 0,55 mm wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw woning die niet te onderscheiden is van een echte houten vloeren. Bovendien krijgt u korting op het leggen + egaliseren van de PVC Visgraat Spigato dryback light oak visgraat 2511 Visgraat PVC vloer! Bestel deze prachtige PVC Visgraat Spigato dryback light oak visgraat 2511 Visgraat PVC vloer nu bij Cavallo Floors en pak uw legkorting hierboven.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Visgraat PVC Ambiant dryback-vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Visgraat PVC Ambiant dryback vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Visgraat PVC Ambiant dryback in combinatie met vloerverwarming

Spigato Dryback Visgraat PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een visgraat PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Visgraat PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.