Sale!

Ambiant PVC Visgraat Spigato visgraat natural 3503

 44,95 per m²

1,13 m² per pak
 66,08 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
1,13
Uw prijs
 50,79

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Ambiant dryback

Serie: Spigato visgraat

Typenummer: 3503

Pak inhoud: 1,132 m²

Ambiant Spigato PVC is een nieuwe collectie van Ambiant die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen.  De Ambiant Spigato PVC collectie bestaat uit 6 kleuren die 50,5 cm lang, 11,9cm breed en 2,5mm dik zijn. Daarnaast hebben de vloeren aan elke zijde een v-groef en is de structuur van de vloeren voelbaar. De vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming en ook is er LEGSERVICE VOOR VISGRAAT PVC! mogelijk.

 • Decor naam: Spigato visgraat natural 3503
 • Lengte vloerdeel : 59,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 11,9 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak:  16 planken
 • V-Groef : 4
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 15 jaar
 • Gebruiksklasse: 23/33/42
 • Kleurgroep : Middenbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Ambiant PVC Visgraat Spigato visgraat natural 3503

De PVC Visgraat Spigato visgraat natural 3503 is een mooie, duurzame Visgraat PVC vloer van hoge kwaliteit voordelig bij Cavallo Floors online te bestellen. Cavallo Floors heeft veel ervaring, dus vakkundigheid is gegarandeerd bij het bezorgen en leggen van de PVC Visgraat Spigato visgraat natural 3503. Bovendien krijgt u korting op de legservice in combinatie met de PVC Visgraat Spigato visgraat natural 3503. De v-groef en toplaag van de PVC Visgraat Spigato visgraat natural 3503 brengt een natuurlijke en sfeervolle uitstraling in uw woning die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Daarmee is de Ambiant Visgraat PVC een van de bestverkopende PVC Visgraat collecties van het moment. Bestel de PVC Visgraat Spigato visgraat natural 3503 hierboven in combinatie met de Visgraat PVC leggen + egaliseren service en doe er uw voordeel mee!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Visgraat PVC Ambiant dryback-vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Visgraat PVC Ambiant dryback vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Visgraat PVC Ambiant dryback in combinatie met vloerverwarming

Spigato Visgraat PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een visgraat PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Visgraat PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.