Ambiant Sentima Dryback Beige 8311

 29,95 per m²

5,02 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
5,02
Uw prijs
 150,35

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

  Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
  Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

  Beschrijving

  Merk: Ambiant

  Serie: Sentima

  Pak inhoud: 5,02 m²

  De Ambiant Sentima is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Deze vloeren van Ambiant hebben een natuurlijke allover houtstructuur en een matte afwerking. Dit zorgt ervoor dat deze PVC vloer zeer natuurlijk oogt.

  • Decor naam: Beige
  • Typenummer:  8311
  • Lengte vloerdeel : 121,9 cm
  • Breedte vloerdeel : 22,9 cm
  • Dikte: 2 mm
  • Toplaag: 0,30 mm
  • Aantal planken per pak: 18
  • V-Groef : 4v
  • Structuur: Allover structuur
  • Geschikt voor vloerverwarming: ja
  • Garantie: 10 jaar bij wonen, 5 jaar bij project
  • Gebruiksklasse: 23, 34
  • Kleurgroep : Beige
  • Levertijd: 3-8 Werkdagen

  Ambiant Sentima Dryback Beige 8311

  De uitstraling van de Ambiant Sentima Beige 8311 PVC vloer is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De allover structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling door zichtbare en voelbare noesten en houtstructuren. De V-groef rondom de vloerdelen creëert een extra dimensie, doordat het lijkt of er echte planken zichtbaar zijn. Dit geeft een specifieke warmte aan uw ruimte. De vloerdelen van deze Ambiant PVC vloer hebben een afmeting van 121,9 cm lang en 22,9 cm breed. De totale dikte bedraagt 2 mm inclusief een toplaag van 0,30 mm. Deze toplaag maakt de vloer geschikt voor gebruik op de bovenverdieping van uw woning.  Wilt u de scherpste prijs voor de Ambiant Sentima Dryback Beige 8311 weten? Vraag dan nu een offerte aan bij Cavallo Floors!

  Cavallo Floors Verkoopt diverse vloeren van uitstekende Kwaliteit. Wij onderscheiden ons door: prijs, kwaliteit en vaardigheid. Die vaardigheid is goed te merken bij de legservice die wij leveren. Dus mocht u niet in staat zijn om de vloer zelf te leggen dan kunt u daar altijd gebruik van maken. Op deze vloer krijgt u bij Cavallo Floors korting op de legservice. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot gratis levering. Deze mogelijkheid ontstaat binnen ons werkgebied bij een bestelling vanaf €500,- en buiten ons werkgebied vanaf €1000,-. Wij begrijpen dat de aanschaf van een vloer niet eenvoudig is, daarom staan wij altijd voor u klaar met een eerlijk en betrouwbaar advies.

  Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

  Ondergrondadvies:

  De ondergrond waar de Ambiant PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

  Onderhoudsadvies:

  Deze Ambiant PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

  Ambiant PVC  in combinatie met vloerverwarming

  Ambiant PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

  Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

  Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

  Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Ambiant PVC vloer de volgende mogelijkheden:

  • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
  • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

  Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

   

   

  Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.