Ambiant Venera Dryback Dark Oak 8511

 29,95 per m²

4,10 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
4,1
Uw prijs
 122,80

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

  Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
  Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

  Beschrijving

  Merk: Ambiant

  Serie: Venera

  Pak inhoud: 4,10 m²

  Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en veelzijdige vloer? Dan zijn de Ambiant Venera PVC vloeren zeker het overwegen waardDankzij de toplaag van 0,30 mm is deze vloer een uitstekende keuze voor gebruik op de bovenverdieping van uw woning.

  • Decor naam: Dark Oak
  • Typenummer:  8511
  • Lengte vloerdeel : 122,9 cm
  • Breedte vloerdeel : 23,8 cm
  • Dikte: 2,0 mm
  • Toplaag: 0,30 mm
  • Aantal stroken per pak: 14
  • V-Groef : 4v
  • Structuur: Allover structuur
  • Geschikt voor vloerverwarming: ja
  • Garantie: 10 jaar bij wonen, 5 jaar bij project
  • Gebruiksklasse: 23, 34
  • Kleurgroep : Middenbruin
  • Levertijd: 3-8 Werkdagen

  Ambiant Venera Dryback Dark Oak 8511

  De vloerdelen van de Ambiant Venera Dryback Dark Oak 8511 hebben een afmeting van 122,9 cm lang en 23,8 cm breed. De totale dikte bedraagt 2 mm inclusief een toplaag van 0,3 mm. Dit maakt deze vloer een uitstekende keuze voor op de bovenverdieping. Tevens kan de Ambaint Venera Dryback Dark Oak 8511 PVC vloer goed tegen vocht wat het reinigen eenvoudig maakt. Dweilen met gewoon water is voldoende. Gebruik geen andere schoonmaakmiddelen die zouden de mooie matte uitstraling van de PVC vloer kunnen aantasten.

  Bent u opzoek naar een mooie vloer die bij u past, dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie vloeren door de jaren heen opgebouwd. Ook staan wij garant voor vakkundigheid, dit is bijvoorbeeld goed te merken bij de legservice die wij leveren. Hier kunt u gebruik van maken als u niet in staat bent om de vloer zelf te leggen. Ook bieden wij de mogelijkheid tot gratis bezorging van de vloer. Deze mogelijkheid ontstaat binnen ons werkgebied bij een aankoop vanaf € 500,- en buiten ons werkgebied bij een aankoop vanaf € 1000,-.

  Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

  Ondergrondadvies:

  De ondergrond waar de Ambiant PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

  Onderhoudsadvies:

  Deze Ambiant PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

  Ambiant PVC  in combinatie met vloerverwarming

  Ambiant PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

  Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

  Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

  Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Ambiant PVC vloer de volgende mogelijkheden:

  • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
  • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

  Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

   

   

  Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.