Belakos Attico Visgraat XL 82

 34,81 per m²

1,87 m² per pak
 60,81 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
1,87
Uw prijs
 65,09

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Belakos

Serie: Attico Visgraat XL

Typenummer: 82

Pak inhoud: 1,87

De Belakos Attico Visgraat PVC vloer geeft uw vertrek een gezellige en sfeervolle uitstraling. De unieke houtdessins op de planken, in super scherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De Belakos Attico PVC vloer is tevens verkrijgbaar in rechte planken.

 • Lengte vloerdeel : 76,5 cm
 • Breedte vloerdeel :  15,3 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 16
 • V-Groef : 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Licht Eiken
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Belakos Attico Visgraat XL 82

De Belakos Attico Visgraat XL 82 PVC vloer is makkelijk in het onderhoud, deze vloer is voorzien van een toplaag waardoor vuil en vocht er niet direct intrekken. De vloer is 2,5mm dik heeft een 0,55 mm dikke slijtlaag en is dus geschikt voor zwaar intensief woongebruik. Tevens  voldoet deze vloer aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

Bent u opzoek naar een mooie vloer die bij u past, dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres. Wij staan  garant voor vakkundigheid en kwaliteit, dit is bijvoorbeeld goed te merken bij de legservice die wij leveren. Hier kunt u gebruik van maken als u niet in staat bent om de vloer zelf te leggen. Ook bieden wij de mogelijkheid tot gratis bezorging van de vloer. Deze mogelijkheid ontstaat binnen ons werkgebied bij een aankoop van € 500, en daarbuiten bij een aankoop van € 1000,-. Vanaf 2000 zijn wij dagelijks actief met het leggen en leveren van laminaat en PVC vloeren. Zo  hebben wij een uitgebreide collectie vloeren opgebouwd. Wij hebben een hoge klant tevredenheid score. Er is bij ons heel wat te kiezen uit de verschillende vloeren zowel duur als goedkoop.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Belakos Attico Visgraat XL vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

De Belakos Attico Visgraat XL PVC vloer raden we aan om met gewoon water te reinigen. Wilt u toch graag een schoonmaakmiddel of reiniger gebruiken? Graag dan een kwaliteitsreiniger of product gebruiken zoals bv. Van Dr Schutz.

Belakos Attico Visgraat XL vloer in combinatie met vloerverwarming

Belakos Attico Visgraat XL vloer kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.