Belakos Castello XL 0.55 400

 30,95 per m²

4,14 m² per pak
 54,46 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
4,14
Uw prijs
 128,13

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Belakos

Serie: Castello XL 0.55

Typenummer: 400

Pak inhoud: 4,14 

Cavallo Floors biedt nu ook de Belakos Castello XL 0.55 aan. Ook nog eens inclusief legservice, voor als u niet in staat bent de vloer zelf te leggen.

 • Decor naam: Castello XL 0.55
 • Lengte vloerdeel : 150 cm
 • Breedte vloerdeel : 22,9 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 12
 • V-Groef : 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Geelbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Belakos Castello XL 0.55 400

De Belakos Castello XL 0.55 400 is een mooie vloer die niet van echt hout te onderscheiden is. De vloerdelen zijn 150 cm lang en 22,9 cm breed. De dikte bedraagt 2,5 mm inclusief slijtlaag van 0,55 mm die de vloer extra tegen schade beschermt. Dit is handig voor iedere vloergebruiker aangezien een schadelijk ongelukje in een klein hoekje kan zitten. De vloer is ook combineerbaar met vloerverwarming. Dat niet alleen, ook is de vloer geschikt voor zowel zwaar huiselijk als zwaar commercieel gebruik. Daarbij is de vloer geschikt voor middelmatig projectmatig gebruik.

Cavallo Floors staat voor u klaar bij deze vloer. We kunnen de vloer vakkundig voor u leggen, waarbij de vakkundigheid gegarandeerd is door de jarenlange ervaring die we leveren in het vak. Ook bieden we de mogelijkheid tot gratis bezorging. Deze mogelijkheid ontstaat binnen ons werkgebied bij een aankoop vanaf €500,-. Erbuiten wordt deze eis opgehoogd naar €1000,-. We hebben alleen maar positieve reviews, dus u kunt op ons rekenen.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Belakos Castello XL vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Belakos Castello XL vloer raden we aan om met Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Belakos Castello XL in combinatie met vloerverwarming

Belakos Castello XL kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.