Sale!

Belakos Rustico Visgraat 50

 32,50 per m²

1,13 m² per pak
 60,13 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
1,13
Uw prijs
 36,73

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Belakos

Serie: Rustico Visgraat

Typenummer: 50

Pak inhoud: 1,13 

De Belakos Rustico Visgraat collectie is nu ook verkrijgbaar bij Cavallo Floors. Mooie vloeren met een toplaag van 0,55 mm en combineerbaar met vloerverwarming!

 • Decor naam: Rustico Visgraat
 • Lengte vloerdeel : 59,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 11,9 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 10
 • V-Groef : 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Beige
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Belakos Rustico Visgraat 50

Cavallo Floors heeft een uitgebreid aanbod aan vloeren en we weten als geen ander hoe we u kunnen helpen op het gebied van vloeren. Zo kunnen we de  vloer vakkundig voor u leggen. De vakkundigheid hierbij is gegarandeerd door de jarenlange ervaring die we hebben in het vak. Ook kunt u rekenen op onze bezorgdienst, waarmee we een mogelijkheid bieden tot gratis bezorging van de vloer. Deze gratis bezorging is binnen ons werkgebied mogelijk bij een aankoop vanaf €500,- en erbuiten vanaf €1000,-. We hebben een uitgebreid assortiment en alleen maar positieve reviews, dus voor iedereen hebben we wel een vloer waarbij we vakkundig service leveren.

Maak gebruik van deze vakkundigheid en service bij de Belakos Rustico Visgraat 50. Een mooie vloer die niet van echt hout te onderscheiden is dankzij de v-groef rondom de zijden. De vloerdelen zijn 59,5 cm lang en 11,9 cm breed. De dikte bedraagt 2,5 mm inclusief slijtlaag van 0,55 mm dik. Deze laag maakt de vloer uitermate geschikt voor gewoon woongebruik. De vloer is ook goed te combineren met vloerverwarming.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Belakos Rustico Visgraat vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Belakos Rustico Visgraat vloer raden we aan om met Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Belakos Rustico Visgraat in combinatie met vloerverwarming

Belakos Rustico Visgraat kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.