Bodiax Visgraat PVC BP380 Aringa 205 Brasil Oak

 35,06 per m²

1,858 m² per pak
 59,43 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
1,86
Uw prijs
 65,13

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Bodiax

Serie: BP380 Aringa

Typenummer: 205

Pak inhoud: 1,858 

Deze Bodiax PVC BP380 Aringa is een mooie Visgraat PVC vloer met een natuurgetrouwe design, een voelbare houtstructuur en een microveiling om de rand.  De vloer is gemakkelijk in onderhoud en heeft een hoge slijtvastheid zodat deze ook geschikt is voor veel belopen ruimtes. De vloer is daarnaast geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling.

 • Decor naam: 205 Brasil Oak
 • Lengte vloerdeel : 60,96 cm
 • Breedte vloerdeel : 15,24 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,5 mm
 • Aantal panelen per pak: 20 panelen
 • V-Groef : Microvoeg 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar bij woongebruik, 10 jaar bij projectgebruik 
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Beige
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Bodiax Visgraat PVC BP380 Aringa 205 Brasil Oak

De Bodiax Visgraat PVC BP380 Aringa 205 Brasil Oak is een prachtige PVC Visgraat vloer van Bodiax nu voordelig bij Cavallo Floors te bestellen. De Bodiax Visgraat PVC BP380 Aringa 205 Brasil Oak is van uitstekende kwaliteit en heeft een houtstructuur die reëel aanvoelt en niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De v-groef rondom de PVC Visgraat Bodiax vloer en de toplaag van 0,55 mm versterken dit effect. De hoge slijtvastheid zorgt ervoor dat de Bodiax Visgraat PVC BP380 Aringa 205 Brasil Oak tevens voor projectgebruik geschikt is.

Cavallo Floors heeft veel ervaring met de verkoop van Bodiax Visgraat PVC, dus vakkundigheid is gegarandeerd bij het verkopen, bezorgen en leggen van Bodiax Visgraat PVC.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Bodiax Visgraat PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Bodiax Visgraat PVC vloer raden we aan om met Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Bodiax Visgraat PVC in combinatie met vloerverwarming

Bodiax Visgraat PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.