Dilatatieprofiel zelfklevend 37 mm alu zilver

 27,95

Beschrijving

Het zelfklevende dilatatieprofiel is door de plakstrip aan de onderzijde eenvoudig te monteren. Het profiel wordt gebruikt bij de overgang van twee vloeren van gelijke dikte.

Dit dilatatieprofiel bij de kleur van uw vloer? Geef ons de naam en productnummer door bij bestelnotities en wij zoeken de juiste kleur van uw plinten en eindstukjes bij uw vloer!

Bij iedere laminaatvloer of PVC-vloer op onze site kunt u deze plinten en afwerklijstjes in de kleur van de vloer bestellen. Dit kan op de bestelpagina van de vloer van uw keuze. Vink aan ik wil graag bijpassende randafwerking/ en of toebehoren. Nu vouwt er een schema open waaronder ook de vraag ik wil graag een opstaande plint in de kleur van de afwerklijst. Wanneer u deze aanvinkt kunt u kiezen uit deze Dilatatieprofiel in de kleur van de vloer.

Wilt u deze plint bestellen maar niet de bijpassende vloer? Bestel het aantal plinten wat u nodig heeft op deze pagina. Druk op bestellen.  Druk daarna op bestelling afronden als uw bestelling juist is. Op de bestelpagina waar u uw persoonlijke gegevens invult is er ook een vak voor bestelnotities. Hierin kunt u invullen bij welke vloer en in welke kleur u de plinten wilt hebben.

Met deze plint kun je creatief uit de hoek komen en de vloer net dat tikkeltje meer persoonlijkheid geven.