Sale!

Douwes Dekker Ambitieus Plak Trendy Visgraat gemberkoek 04731

PVC visgraat vloer Douwes Dekker

 42,26 per m²

2,79 m² per pak
 63,38 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,79
Uw prijs
 117,89

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Douwes Dekker

Serie:  Ambitieus Plak Visgraat

Typenummer: 04731

Pak inhoud: 2,79 m²

Douwes Dekker Ambitieus Plak Visgraat is een unieke collectie Visgraat PVC vloeren allemaal watervast, dus ook geschikt voor uw badkamer of keuken. Prachtig visgraatpatroon dat echt aanvoelt dankzij de embossed in register structuur. Bij Cavallo Floors krijgt u KORTING op de Visgraat PVC legservice bij Douwes Dekker Ambitieus Plak Visgraat collectie!

 • Decor naam: Trendy visgraat gemberkoek
 • Lengte vloerdeel : 76,2 cm
 • Breedte vloerdeel : 15,24 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Voelbare structuur: Embossed in register
 • Aantal stuks per pak: 24
 • V-Groef : Micro 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie huishoudelijk: 15 jaar
 • Garantie commercieel: 10 jaar
 • Gebruiksklasse: 23, 33
 • Kleurgroep : Middenbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

 

Douwes Dekker Ambitieus Plak Trendy visgraat gemberkoek 04731

De Douwes Dekker Ambitieus Plak Trendy visgraat gemberkoek 04731 is een mooie visgraat PVC vloer en is nu ook bij Cavallo Floors te bestellen. Voor een scherpe prijs en goede kwaliteit! De Douwes Dekker Ambitieus Plak Trendy Visgraat gemberkoek 04731 heeft een lichtbruine kleur en zorgt daarom ook voor een rustgevende uitstraling in uw woning. De Douwes Dekker Ambitieus Plak Trendy Visgraat gemberkoek 04731 heeft een lengte van 76,2 cm, een breedte 15,24 cm van en een dikte van 2,5 mm. De Douwes Dekker Ambitieus Plak Trendy Visgraat gemberkoek 04731 heeft een micro 4v-groef, wat een mooie en luxe look geeft. De Douwes Dekker Ambitieus Plak Trendy Visgraat gemberkoek 04731 kan vakkundig door Cavallo Floors bij uw woning worden gelegd met een gratis ondervloer!

 

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Douwes Dekker Visgraat PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Douwes Dekker Visgraat PVC vloer raden we aan om met Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Douwes Dekker Visgraat PVC in combinatie met vloerverwarming

Douwes Dekker Visgraat PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.