Douwes Dekker Elegant Extra lange plank jasmijn 4V 05068

 32,36 per m²

2,673 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,67
Uw prijs
 86,48

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Douwes Dekker

Serie: Elegant

Typenummer: 05068

Pak inhoud: 2,673 m²

De Douwes Dekker Elegant serie bestaat uit 4 verschillende natuurgetrouwe kleuren. Zo is de Douwes Dekker Elegant passend bij elke woonstijl.

 • Decor naam: Extra lange plank jasmijn 4V
 • Lengte vloerdeel: 220 cm
 • Breedte vloerdeel: 24,3 cm
 • Dikte: 9 mm
 • Structuur: Embossed-in-register
 • Groeven: 4v
 • Type Kliksysteem: SAFE-LOCK
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 25 jaar
 • Gebruiksklasse: 23 huishoudelijk / 32 commercieel
 • Kleurgroep: Middenbruin
 • Fabrikant: Douwes Dekker
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

 

Douwes Dekker Elegant Extra lange plank jasmijn 4V 05068

De Douwes Dekker Elegant Extra lange plank jasmijn 4V 05068 is een prachtige laminaatvloer en is nu voor een scherpe prijs te koop bij Cavallo Floors. Met de levendige uitstraling van de Douwes Dekker 05068 kun je de laminaatvloer met allerlei soorten hout combineren.

De Douwes Dekker Elegant Extra lange plank jasmijn 4V 05068 valt zeer gemakkelijk te onderhouden. En de Douwes Dekker Elegant Extra lange plank jasmijn 4V 05068 is extreem slijtvast.

Verder is de Douwes Dekker Elegant Extra lange plank jasmijn 4V 05068 uitermate goed geschikt in combinatie met vloerverwarming. Ook is de Douwes Dekker Elegant Extra lange plank jasmijn 4V 05068 extreem slijtvast. De Douwes Dekker Elegant 05068 heeft een authentieke uitstraling met veel details. Hierdoor valt de Douwes Dekker Elegant Extra lange plank lavendel 4V 05068 haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Bovendien is de Douwes Dekker Elegant Extra lange plank jasmijn 4V 05068 kras- en slijtvast. De 05068 is 9 mm dik en heeft extra grote planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm.

 

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Douwes Dekker laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina  onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Douwes Dekker Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer via IDeal of bankoverschrijving.
 • U betaalt bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Meer informatie over het merk Douwes Dekker kijk dan even op de website van Douwes Dekker.