Douwes Dekker Opgewekt venkel 2V 05017

 22,95 per m²

2,179 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,18
Uw prijs
 50,02

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Douwes Dekker

Serie: Opgewekt

Typenummer: 05017

Pak inhoud: 2,179 m²

Inclusief gratis ondervloer of korting op de ondervloer: Alufoam gratis. Pu Rubber gratis. Parketman 7mm gratis, Blue Floor 95% korting, Heat Foil 95% korting. Lees hieronder het ondervloeradvies wat op uw woonsituatie van toepassing is.

 • Decor naam: venkel 2V
 • Lengte vloerdeel: 126,1 cm
 • Breedte vloerdeel: 19,2 cm
 • Dikte: 8 mm
 • Voelbare structuur: Ja, embossed-in-register
 • Kliksysteem: Uniclic
 • Groeven: 2V
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 20 Jaar huishoudelijk, 10 jaar commercieel
 • Gebruiksklasse: 23 huishoudelijk / 32 commercieel
 • Kleurgroep: Beige
 • Land van productie: West Europa
 • Fabrikant: Douwes Dekker
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Douwes Dekker Opgewekt venkel 2V 05017

Opzoek naar de Douwes Dekker Opgewekt venkel 2V 05017? Dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres. Wij hebben namelijk veel ervaring met laminaatvloeren, dus vakkundigheid bij de Douwes Dekker Opgewekt venkel 2V 05017 is gegarandeerd. Bovendien heeft deze Douwes Dekker Opgewekt laminaatvloer een prachtige natuurgetrouwe look, net een echte houten vloer. Dit wordt mogelijk gemaakt door de embossed in register structuur van de laminaatvloer. Hiermee is de Douwes Dekker Opgewekt venkel 2V vloer een aanrader voor iedereen die opzoek is naar de sfeer van een houten vloer. Bestel dus nu hierboven en combineer met een ondervloer. De Alufoam, Pu Rubber en Parketman ondervloer zijn namelijk GRATIS bij de Douwes Dekker Opgewekt venkel 2V 05017 laminaatvloer!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Douwes Dekker laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina  onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Douwes Dekker Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt 15% van het totaal bedrag. Het restant bedrag kan betaald worden via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Meer informatie over het merk Douwes Dekker kijk dan even op de website van Douwes Dekker.