Gelasta Artline visgraat 1221 Premium Oak Mystic

 38,95 per m²

2,79 m² per pak
 61,70 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,79
Uw prijs
 108,67

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Gelasta

Serie: Artline visgraat 

Typenummer: 1221 

Pak inhoud: 2,79

De Gelasta Artline visgraat is een vloer met een prachtige natuurlijke uitstraling, dankzij de extra matte toplaag en de 4zijdige v-groef. Ook heeft deze vloer een fijn plankformaat. Door het ideale plankformaat en de natuurgetrouwe uitstraling geeft deze vloer een prettige sfeer aan uw woning!

 • Decor naam: Premium Oak Mystic 
 • Lengte vloerdeel : 60,96
 • Breedte vloerdeel : 15,24
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,5 mm
 • Aantal panelen per pak: 30 stuks
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar huishoudelijk gebruik, 10 jaar commercieel gebruik
 • Gebruiksklasse: 33
 • Kleurgroep : Bruin 
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Gelasta Artline visgraat 1221 Premium Oak Mystic

Wanneer u opzoek bent naar een vloer met een prachtige natuurgetrouwe uitstraling, bent u op het juiste adres bij de Gelasta Artline visgraat 1221 Premium Oak Mystic. Deze vloer heeft een natuurlijke uitstraling, dankzij de extra matte toplaag. Ook is iedere plank voorzien van een 4zijdige v-groef die de natuurgetrouwe uitstraling benadrukt. Daarnaast heeft deze vloer ook nog een prettig formaat plank met een afmeting van 60,96 x 15,24. De natuurlijke uitstraling en het prettige formaat plank zorgt ervoor dat iedere woonruimte een prettige sfeer heeft.

Bij Cavallo Floors hebben ze al jarenlange ervaring in de vloerenwereld. Wij zijn online een van de goedkoopste vloerenverkopers. Bij ons in het aanbod vindt u diverse PVC- en Laminaatvloeren. Daarnaast hebben we ook verschillende services. Met onze legservice willen we de Gelasta Artline Visgraat 1221 Premium Oak Mystic op een vakkundige manier bij u egaliseren en inleggen. Wij garanderen onze vakkundigheid, vanwege jarenlange ervaring. Ook heeft u bij deze vloer nog eens KORTING op onze legservice!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Gelasta PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

De Gelasta PVC vloer raden we aan om met gewoon water te reinigen. Wilt u toch graag een schoonmaakmiddel of reiniger gebruiken? Graag dan een kwaliteitsreiniger of product gebruiken zoals bv. Van Dr Schutz.

Gelasta PVC  in combinatie met vloerverwarming

Gelasta PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Gelasta PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.