Gelasta Authentic 4801 Classic Oak Smoked Light

 34,95 per m²

3,46 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,46
Uw prijs
 120,93

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

  Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
  Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

  Beschrijving

  Merk: Gelasta

  Serie: Authentic

  Typenummer: 4801

  Pak inhoud: 3,46 m²

  De Gelasta Authentic is een prachtige natuurgetrouwe vloer. Deze vloer is voorzien van een extra matte toplaag die de natuurgetrouwe uitstraling nog meer versterkt.

  • Decor naam: Classic Oak Smoked Light 
  • Lengte vloerdeel : 122,70
  • Breedte vloerdeel : 23,50
  • Dikte: 2,5 mm
  • Toplaag: 0,5 mm
  • Aantal panelen per pak: 12 stuks
  • V-Groef : 4v
  • Geschikt voor vloerverwarming: ja
  • Garantie: 25 jaar huishoudelijk gebruik, 10 jaar commercieel gebruik
  • Gebruiksklasse: 33
  • Kleurgroep : Bruin 
  • Levertijd: 3-8 Werkdagen

  Gelasta Authentic 4801 Classic Oak Smoked Light

  De Gelasta Authentic 4801 Classic Oak Smoked Light past perfect bij u, wanneer u opzoek bent naar een duurzame vloer. Deze vloer heeft een prachtige natuurlijke uitstraling, dankzij de matte toplaag. Ondanks de realistische houten uitstraling, is dit toch echt een PVC vloer. Dat betekend dat deze vloer ook de gemakken heeft van een PVC vloer. Zo is deze vloer gemakkelijk te onderhouden. Ook is deze vloer waterproof. Wanneer u ervoor kiest om uw vloer te combineren met vloerverwarming, is dat ook mogelijk bij deze Gelasta vloer.

  Bij Cavallo Floors hebben ze een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvloeren, voor de scherpste prijzen. Wanneer u een vloer bij ons koopt garanderen wij u een veilige en betrouwbare service, omdat klantvriendelijkheid en service bij ons hoog in het vaandel staan! Wij verkopen niet alleen vloeren, maar hebben ook verschillende services. U kunt de Gelasta Authentic 4801 Classic Oak Smoked bij u laten bezorgen, dankzij onze eigen bezorgservice. Ook is het mogelijk om deze vloer op een vakkundige manier te laten inleggen door onze legservice.

  Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

  Ondergrondadvies:

  De ondergrond waar de Gelasta PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

  Onderhoudsadvies:

  De Gelasta PVC vloer raden we aan om met gewoon water te reinigen. Wilt u toch graag een schoonmaakmiddel of reiniger gebruiken? Graag dan een kwaliteitsreiniger of product gebruiken zoals bv. Van Dr Schutz.

  Gelasta PVC  in combinatie met vloerverwarming

  Gelasta PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

  Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

  Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

  Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Gelasta PVC vloer de volgende mogelijkheden:

  • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
  • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

  Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

   

   

  Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.