Gelasta City Smoked Oak Natural 4601

 37,95 per m²

3,34 m² per pak
 56,51 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,34
Uw prijs
 126,75

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Gelasta

Serie: City 

Typenummer: 4601

Pak inhoud: 3,34 m²

Nu korting op de legservice bij de vloeren uit de City collectie van Gelasta. Vloeren die een natuurlijke uitstraling hebben, extra beschermd zijn tegen schade en ook nog eens waterproof zijn!

 • Decor naam: Smoked Oak Natural
 • Lengte vloerdeel : 121,92 cm
 • Breedte vloerdeel : 22,86 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal panelen per pak: 12 stuks
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar huishoudelijk gebruik, 10 jaar commercieel gebruik
 • Gebruiksklasse: 33, 42
 • Kleurgroep : Middenbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Gelasta City Smoked Oak Natural 4601

De Gelasta City Smoked Oak Natural is een vloer perfect te combineren bij een modern of klassiek interieur. Deze vloer heeft veel praktische voordelen. De Gelasta City Smoked Oak Natural 4601 is allereerst gemakkelijk in de onderhoud. Wilt u graag vloerverwarming? Ook dat is mogelijk bij de Gelasta City Smoked Oak Natural 4601. Heeft u deze vloer graag in de badkamer? Ook dat kan.

Bij Cavallo Floors hebben ze al jarenlang ervaring in de vloerenwereld. Ze bieden u diverse vloeren aan met kwaliteit. Wij willen de vloer bij u in huis bezorgen. Daarbij willen wij u 10 minuten GRATIS legadvies geven. Wilt u dat wij de vloer komen inleggen? Dat doen wij vakkundig voor u! Wilt u de scherpste prijs weten? Vraag dan een offerte aan!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Gelasta PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

De Gelasta PVC vloer raden we aan om met gewoon water te reinigen. Wilt u toch graag een schoonmaakmiddel of reiniger gebruiken? Graag dan een kwaliteitsreiniger of product gebruiken zoals bv. Van Dr Schutz.

Gelasta PVC  in combinatie met vloerverwarming

Gelasta PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Gelasta PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.