Gelasta City Visgraat Smoked Oak Natural 8102

PVC visgraat vloer Gelasta PVC

 38,95 per m²

3,72 m² per pak
 61,70 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,72
Uw prijs
 144,89

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Bij deze vloer moet u rekening houden met circa 10 procent zaagverlies.

Merk: Gelasta

Serie: City Visgraat

Typenummer: 8102

Pak inhoud: 3,72 m²

De City Visgraat Smoked Oak Natural is een prachtige visgraat PVC vloer uit de City Visgraat collectie van Gelasta. De vloer heeft een chique en sfeervolle uitstraling, is geschikt voor vloerverwarming en heeft een realistisch uiterlijk d.m.v. een voelbare structuur. De vloer is vochtbestendig en kan dus zelfs in uw badkamer gelegd worden!

 • Decor naam: Smoked Oak Natural
 • Lengte vloerdeel : 61,00 cm
 • Breedte vloerdeel : 12,20 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal panelen per pak: 50 stuks
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar huishoudelijk gebruik, 10 jaar commercieel gebruik
 • Gebruiksklasse: 33, 42
 • Kleurgroep : Beige
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Gelasta City Visgraat Smoked Oak Natural 8102

Opzoek naar de Gelasta City Visgraat Smoked Oak Natural 8102? Dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres! Cavallo Floors heeft veel ervaring met het verkopen van Gelaste City Visgraat PVC.

De Gelasta City Visgraat Smoked Oak Natural 8102 heeft chique uitstraling en een voelbare structuur die er realistisch uitziet en aanvoelt dankzij de v-groef rondom de zijden en de toplaag van 0,55 mm, waarmee de Gelasta City Visgraat Smoked Oak Natural 8102 niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De Gelasta City Visgraat Smoked Oak Natural 8102 is daarnaast vochtbestendig waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is en zelfs in de badkamer kan worden gelegd.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Gelasta PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Gelasta PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Gelasta PVC  in combinatie met vloerverwarming

Gelasta PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Gelasta PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.