Gelasta Vario Visgraat Prestige Oak Natural 4400

PVC visgraat vloer Gelasta PVC

 40,95 per m²

3,00 m² per pak
 63,70 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3
Uw prijs
 122,85

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Gelasta

Serie: Vario 

Typenummer: 4400

Pak inhoud: 3,00 m²

De Gelasta Vario Visgraat is een prachtige collectie met een natuurlijke houten uitstraling! Deze PVC visgraat collectie heeft een 4-zijdige vgroef, waardoor het visgraat motief perfect wordt. Deze vloer heeft een een toplaag van 0,55 mm, waardoor deze vloer zeer geschikt is voor normaal woongebruik.

 • Decor naam: Prestige Oak Natural
 • Lengte vloerdeel : 61,20 cm
 • Breedte vloerdeel : 15,30 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal panelen per pak: 32 stuks
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar huishoudelijk gebruik, 10 jaar commercieel gebruik
 • Gebruiksklasse: 
 • Kleurgroep : Lichtbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Gelasta Vario Visgraat Prestige Oak Natural 4400

De Gelasta Vario Visgraat Prestige Oak Natural 4400 heeft een prachtige houten uitstraling, die niet te onderscheiden is van echt hout. Visgraatvloeren zijn de trend van dit moment! De vloeren hebben een 4-zijdige v-groef, waardoor de planken benadrukt worden en het visgraat motief erg goed tot zijn recht komt.

Cavallo Floors is online een van de goedkoopste vloerenverkopers. Wij willen de Gelasta Vario Visgraat Prestige Oak Natural 4400 bij u komen inleggen met onze eigen legservice. Vakkundigheid is hierbij gegarandeerd vanwege jarenlange ervaring.

Maak uw vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Gelasta PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Gelasta PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Gelasta PVC  in combinatie met vloerverwarming

Gelasta PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Gelasta PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.