Greenflor Pure Character GWP 565 Oak Nature – Steppe Beige

 54,95 per m²

3,34 m² per pak
 72,28 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,34
Uw prijs
 183,53

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Greenflor

Serie: Pure Character

Typenummer: GWP565

Pak inhoud: 3,34 m²

De Green-Flor Pure Character is een innovatief nieuw polypropyleen product dat pvc-chloorvrij, weekmakervrij en verwaarlozerbare en niet-gedetecteerde VOC’s heeft. Het is geur en smaak vrij evenals huid-compatibel. De speciaal ontwikkelde nieuwe inkten geven een design met briljante kleurbewerkingen.

 • Decor naam: Oak Nature-Steppe Beige
 • Lengte vloerdeel : 121,9 cm
 • Breedte vloerdeel : 22,86 cm
 • Dikte: 3 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 12 planken
 • V-Groef : Geen
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar
 • Gebruiksklasse: 32
 • Kleurgroep : Beige
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Greenflor Pure Character GWP 565 Oak Nature – Steppe Beige

De rechte planken van de Greenflor Pure Character GWP 565 Oak Nature –  Steppe Beige hebben een afmeting van 121,9 cm lang en 22,86 cm breed. De totale dikte bedraagt 3 mm inclusief een toplaag van 0,55 mm. Deze toplaag maakt de vloer een goede keuze voor normaal woongebruik of eventueel projectmatig gebruik. Door het mooie realistische diepe reliëf en de matte afwerking heeft deze vloer een natuurlijke uitstraling van echt hout. Op deze mooie sterke vloer krijgt u 15 jaar garantie bij woongebruik.

Koop nu deze vloer bij Cavallo Floors of vraag een offerte aan. Wij bieden deze vloer aan tegen een scherpe prijs. Tevens hebben wij alleen maar goede reviews dit komt door onze goede service en doordat wij u altijd een goed en eerlijk advies geven passend bij u en uw woonsituatie. Cavallo Floors onderscheidt zich door prijs, kwaliteit en vaardigheid. Bij een bestelling van €500,- binnen in ons werkgebied en €1000,- buiten ons werkgebied kunt u gebruik maken van onze gratis bezorgservice. Wij bezorgen de vloer bij u binnen huis. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de vloer te betalen bij levering. (met pin).

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Greenflor PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Greenflor PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Greenflor PVC  in combinatie met vloerverwarming

Greenflor PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Greenflor PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.