Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535

 39,95 per m²

3,871 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,87
Uw prijs
 154,65

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Beschrijving

Merk: Hebeta

Serie: Charente XXL

Typenummer: 4535

Pak inhoud: 3,871 m²

Deze Hebeta Charente XXL PVC vloer heeft extra grote afmetingen wat de natuurlijke houtnerfstructuur van de vloer benadrukt in uw interieur, net een echte houten vloer. De kleur van de Hebeta Charente XXL PVC vloer is afgestemd op de trends van vandaag! Hiermee is deze Hebeta Charente XXL PVC vloer een perfecte keuze voor iedereen die opzoek is naar het gevoel van een houten vloer met de voordelen van PVC!

 • Decor naam: Eiken natuur dubbel gerookt
 • Lengte vloerdeel : 153 cm
 • Breedte vloerdeel : 25,3 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Embossing: Register embossing
 • Aantal stuks per pak: 10
 • V-Groef : Micro 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 20 jaar
 • Gebruiksklasse: 23, 33
 • Kleurgroep : Beige
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535

Cavallo Floors heeft veel ervaring met PVC vloeren. Wij bieden dan ook een divers aanbod aan PVC vloeren aan waaronder de Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535 uit de Hebeta PVC collectie. De Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535 is een prachtige PVC vloer met extra grote afmetingen van 153 bij 25,3 cm met een dikte van 2,5 mm. De Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535 heeft een natuurgetrouwe uitstraling, net een echte houten vloer dankzij de v-groef rondom de zijden en de registered embossing van de Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535 PVC vloer. Dankzij de toplaag van 0,55 mm kan de Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535 ook voor uw project worden ingezet.

Wilt u uw Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535 PVC vloer vakkundig laten leggen? Dat is mogelijk bij Cavallo Floors door onze PVC legservice te bestellen waarbij wij de Hebeta Charente XXL Eiken natuur dubbel gerookt 4535 PVC vloer bij u komen leggen en egaliseren. Vakkundigheid hierbij is gegarandeerd dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen, bezorgen en leggen van PVC vloeren.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Hebeta PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Hebeta PVC vloer raden we aan om met Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Hebeta PVC in combinatie met vloerverwarming

Hebeta PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.