Hebeta Largo XL H-501323

 39,95 per m²

3,72 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,72
Uw prijs
 148,61

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Beschrijving

Merk: Hebeta

Serie: Largo XL 

Typenummer: H-501323

Pak inhoud: 3,72 m²

De Hebeta Largo XL heeft een natuurgetrouwe uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van een echte houtenvloer. Deze natuurgetrouwe uitstraling is bijvoorbeeld te danken aan de extra matte toplaag en de 4zijdige v-groef.

 • Lengte vloerdeel : 152,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 30,5 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Embossing: Register embossing
 • Aantal stuks per pak: 8
 • V-Groef : Micro 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja, tot max 28 graden
 • Garantie: 20 jaar woongebruik
 • Gebruiksklasse: 33
 • Kleurgroep : Beige
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Hebeta Largo XL H-501323

Bent u op zoek naar een goede, betaalbare PVC vloer met een natuurlijke uitstraling? De Hebeta Largo XL H-501323 heeft een mooie houtlook, is scherp geprijsd en is goed te combineren met vloerverwarming. Dankzij de natuurgetrouwe register embossing structuur, die alle noesten en nerven in het hout volgt, heeft u met deze PVC vloer een bijna van niet echt hout te onderscheiden vloer in huis. De vloerdelen van de Hebeta Largo XL H-501323 hebben een afmeting van 152,5 cm lang en 30,5 cm breed. De totale dikte bedraagt 2,5 mm inclusief een toplaag van 0,55 mm.

Cavallo Floors Verkoopt diverse vloeren van uitstekende Kwaliteit. Wij onderscheiden ons door: prijs, kwaliteit en vaardigheid. Die vaardigheid is goed te merken bij de legservice die wij leveren. Dus mocht u niet in staat zijn om de vloer zelf te leggen dan kunt u daar altijd gebruik van maken. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot gratis levering. Deze mogelijkheid ontstaat binnen ons werkgebied bij een bestelling vanaf €500,- en buiten ons werkgebied vanaf €1000,-. Wij begrijpen dat de aanschaf van een vloer niet eenvoudig is, daarom staan wij altijd voor u klaar met een eerlijk en betrouwbaar advies.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Hebeta PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Hebeta PVC vloer raden we aan om met Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Hebeta PVC in combinatie met vloerverwarming

Hebeta PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.