Kingsize 8mm 012 Rillington eiken donker

 33,50 per m²

2,53 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,53
Uw prijs
 84,76

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Egger

Serie: Kingsize 8 mm

Typenummer: 012

Pak inhoud: 2,53 m²

De Kingsize 8mm collectie heeft voor iedereen wat! Het is een prachtige collectie met verschillende keuzes die variëren van een hip blokmotief tot een populair tegeldesign. Ieder vloerdeel is extra groot, waardoor de Kingsize 8mm uitermate geschikt is voor in grote ruimtes!

 • Decor naam: Fontia beton grijs
 • Lengte vloerdeel: 129,1 cm
 • Breedte vloerdeel: 32,7 cm
 • Dikte: 8 mm
 • Antistatisch: Ja
 • Voelbare structuur: Ja Ge-oliede natuurlijke matte houtstructuur
 • Groeven: Geen
 • Type Kliksysteem: Just clic
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 20 Jaar
 • Gebruiksklasse: 23, 32
 • Kleurgroep: Middenbruin
 • Land van productie: Duitsland
 • Fabrikant: Egger
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Kingsize 8mm 011 Rillington eiken donker

Cavallo Floors is al jarenlang thuis in de wereld van vloeren. Hierdoor is er inmiddels een ruim aanbod van vloeren opgebouwd. Voor iedereen zit er dus wel een vloer bij. Daarbij is er door de jaren heen ook vakkundigheid opgebouwd, die te merken is in onze service. Zo kan de vloer voor u gelegd worden, voor als u niet in staat bent om dit zelf te doen. Daarbij is er ook gratis bezorging mogelijk bij een aankoop vanaf €500,- binnen ons werkgebied en vanaf €1000,- erbuiten.

De Kingsize 8mm 011 Rillington eiken donker heeft extra breden planken en is daardoor geschikt voor in grote ruimtes. De vloerdelen hebben een lengte van 129,1 cm en een breedte van 32,7 cm. De dikte is 8 mm. De vloer is te combineren met vloerverwarming, wat handig is voor als u van plan was aanvullend vloerverwarming aan te schaffen. Ook kan de vloer in kantoren en winkels geplaatst worden, omdat deze geschikt is voor zakelijke doeleinden. Wanneer de vloer niet helemaal aan uw verwachting voldoet kunt u gebruiken maken van de 20 jaar durende garantie.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Egger laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Egger Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald 15% van het totaal bedrag. Het restant bedrag kan betaald worden via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Meer informatie over het merk Egger kijk dan even op de website van EGGER Laminaat.