Kingsize 8mm 169 Berdal Marmer

 33,50 per m²

2,53 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,53
Uw prijs
 84,76

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Egger

Serie: Kingsize 8 mm

Typenummer: 169

Pak inhoud: 2,53 m²

De Kingsize 8mm collectie heeft voor iedereen wat! Het is een prachtige collectie met verschillende keuzes die variëren van een hip blokmotief tot een populair tegeldesign. Ieder vloerdeel is extra groot, waardoor de Kingsize 8mm uitermate geschikt is voor in grote ruimtes!

 • Decor naam: Berdal Marmer 
 • Lengte vloerdeel: 129,1 cm
 • Breedte vloerdeel: 32,7 cm
 • Dikte: 8 mm
 • Antistatisch: Ja
 • Groeven: Geen
 • Type Kliksysteem: Just clic
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 20 Jaar
 • Gebruiksklasse: 23, 32
 • Kleurgroep: Grijs
 • Land van productie: Duitsland
 • Fabrikant: Egger
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Kingsize 8mm 169 Berdal Marmer 

De Kingsize 8mm 168 Berdal Marmer heeft een prachtige trendy marmerlook. Deze vloer is afkomstig van de vloerenproducent Egger, van Duitse topkwaliteit! De vloerdelen van de Kingsize 8mm 169 Berdal Marmer zijn extra breed, met een afmeting van wel 32,7 cm. Dankzij deze extra brede vloerdelen, oogt de vloer mega strak. De Kingsize 8mm 168 Berdal Marmer is slijtvast en daardoor gaat deze vloer extra lang mee. Daarnaast is deze vloer ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.

Cavallo Floors biedt de Kingsize 8mm 168 Berdal Marmer voor de beste prijs aan! Wij willen deze vloer bij u komen leggen met onze eigen legservice. Wij garanderen u bij onze legservice vakkundigheid, vanwege jarenlange ervaring. Bij de Kingsize 8mm 168 Berdal Marmer geven wij u korting op verschillende ondervloeren en onderplaten!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Egger laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Egger Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald 15% van het totaal bedrag. Het restant bedrag kan betaald worden via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Meer informatie over het merk Egger kijk dan even op de website van EGGER Laminaat.