PVC vloer leggen + egaliseren

 24,75 per m²

1 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
1
Uw prijs
 24,75

Beschrijving

Korting tot wel 45%

In combinatie met onze PVC vloeren kunt u tot 45% korting krijgen op de legservice inclusief egaliseren.

Bekijk al onze PVC vloerenBekijk onze Visgraat PVC vloeren

Het Leggen van uw plak PVC- vloer is bij Cavallo Floors in goede handen. Bij ons  kunt u eenvoudig uw PVC- vloer laten leggen door een ervaren PVC-legger. Deze legservice is inclusief het egaliseren van uw vloer. De lijm en het egaline zitten bij de prijs inbegrepen.

Laat uw Klik-PVC en Plak-PVC vloeren goedkoop en vakkundig leggen door Cavallo Floors. Cavallo Floors heeft veel ervaring in het leggen van PVC-vloeren. Dit doen we voor een super scherpe prijs en ook nog eens vakkundig en netjes!

Wilt u een PVC vloer laten leggen waarvan de oppervlakte minder dan 35 m² is? Helaas dan leggen wij uw vloer niet. Heeft u juist veel m² ? Vraag een speciale prijs aan, wij maken graag een offerte voor u.

Cavallo Floors geeft op veel Plak PVC-vloeren korting op de legservice. Zie bij de keuze van uw vloer hoeveel korting u ontvangt op de legservice ! Alleen op die bestelpagina is de korting op de legservice geldig.

Wanneer u akkoord gegeven heeft op de offerte komen we graag 2 a 3 weken voor het leggen van uw vloer de vloer inmeten. Boven de 50 m² is dit gratis. Onder de 50 m² rekenen we hiervoor € 75,-

*Het inmeten van de vloer.

Ongeveer 3 weken voor het leggen van de vloer komen we bij u inmeten om het vocht te meten in de ondergrond en het aantal vierkante meters na te meten. De ondergrond moet dan goed zichtbaar zijn. Eventuele vloeren die er liggen moeten verwijderd zijn. En onze collega moet overal goed bij kunnen. Onze collega neemt nog even het materiaal mee die op de offerte staat aangegeven zodat alles nog even goed bekeken en gecheckt kan worden. Na het inmeten ontvangt u de definitieve orderbevestiging. Indien u akkoord gaat, bestellen wij het materiaal van de order. Ondanks dat het inmeten met grote zorgvuldigheid gebeurd kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Wat mag u van Cavallo Floors verwachten?

– 2 Jaar garantie op het leggen van uw vloer

– Het egaliseren van de vloer en het vakkundig plaatsen van uw PVC vloer.

– Heeft u bepaalde wensen? Geef het aan ons door veel is mogelijk!

Zoals u kunt zien mag u dus heel wat van ons verwachten en wij doen het dan ook graag voor u!

Betaald parkeren?
Indien er alleen een mogelijkheid tot betaald parkeren voor u woning bestaat dan dient u hiervoor zorg te dragen. De parkeerkosten kunt u zelf betalen of met de legger afrekenen bij oplevering van uw vloer.

De ondergrond:

De ondergrond moet voor het vast verlijmen van een PVC vloer aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De ruimte waar de vloer gelegd wordt moet leeg zijn
  • De vloer moet schoon zijn
  • De vloer moet goed droog zijn
  • De oude plinten en overzetplinten moeten verwijderd te zijn.

*Het leggen van de vloer.

Wanneer de legger begint met het leggen van de vloer dan graag vooraf goed samen nog even uw wensen doorspreken. Dit om misverstanden te voorkomen.

De legger moet voldoende licht hebben om aan de slag te gaan.

Ook bij oplevering van de vloer alles goed langs lopen om te kijken of alles naar uw zin is. Zijn er dingen die u liever anders ziet, geef het dan aan de legger door. De legger is er dan nog en kan het meteen verhelpen. De lijm van het pvc bij een PLak PVC vloer  is dan nog niet zo hard en het verhelpen gaat dan dus makkelijker en sneller.

Wanneer de vloer gelegd is, is de vloer gelijk beloopbaar. De volgende dag is de vloer belastbaar.