Legservice + egaliseren Visgraat Plak PVC vloer

 32,50 per m²

1 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
1
Uw prijs
 32,50

Beschrijving

Korting tot wel 40%

In combinatie met onze Visgraat PVC vloeren kunt u tot 40% korting krijgen op de legservice inclusief egaliseren.

Bekijk onze Visgraat PVC vloeren

Visgraat PVC vloer

Een vloer met visgraat PVC geeft een prachtige, klassieke maar ook een moderne en chique uitstraling aan ieder interieur. Het patroon waarin de stroken worden gelegd en de unieke houtdessins zorgen voor een indrukwekkend uiterlijk in iedere leefruimte. Kiest u voor een visgraat vloer van Cavallo Floors, dan kunt u altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Uw visgraat PVC vloer laat u bij ons leggen door een ervaren PVC legger. Deze legservice is inclusief het egaliseren van uw vloer. Bovendien zijn de lijm en egaline bij de prijs inbegrepen.

Waarom kiezen voor een PVC visgraat vloer?

Het laten leggen van een PVC visgraat vloer biedt vele voordelen. Een PVC vloer (visgraat of ander patroon) heeft diverse pluspunten ten opzichte van een houten of laminaat vloer. Ten eerste is de vloer een stuk stiller dan een laminaat vloer. Verder heeft u geen stevige ondervloer nodig. Omdat PVC direct verlijmd wordt aan de ondergrond ontstaat er een compacte situatie, waardoor de PVC vloer wat betreft geluid een goede keuze is. Hierdoor heeft u een hoog rendement van de vloerverwarming en dus een veel gebruikte keus in combinatie met vloerverwarming. PVC staat bovendien bekend om de slijtvaste toplaag, die garandeert dat u de vloer zeer lange tijd kunt gebruiken. Dit is ook te zien bij elke PVC vloer aan het aantal jaar garantie dat de leverancier op die vloer geeft.

Waarom kiezen voor een visgraat PVC vloer van Cavallo Floors?

  • U ontvangt twee jaar garantie op het leggen uw vloer
  • Jarenlange fabrieksgarantie op uw PVC vloer
  • Hoge korting op het egaliseren en leggen van uw PVC visgraatvloer
  • Leggen met band en/of bies is mogelijk

Bestellen van uw visgraat PVC vloer

Cavallo Floors geeft op veel visgraat PVC plakvloeren korting op de legservice. Heeft u een visgraat vloer uitgekozen die u graag wilt bestellen, dan ziet u direct op de betreffende bestelpagina de voor deze vloer geldende korting.Staat er geen korting op de site aangegeven bij de visgraatvloer? Vraag een offerte aan, dan maken we graag een speciale prijs voor uw PVC visgraatvloer. Wilt u uw visgraat PVC vloer laten leggen met een band en/of een bies? Ook dan kunt u een offerte aanvragen voor de mogelijkheden. Let op. Bij het bestellen van een visgraat PVC vloer dient u rekening te houden met tien procent zaagverlies.

Het inmeten van de vloer

Wanneer u akkoord heeft gegeven op de offerte komen wij graag twee à drie weken voor het leggen van uw vloer de ruimte inmeten. Tijdens deze afspraak meten we het aantal m² goed na en kijken wij bovendien naar het vocht in de ondergrond. Zorgt u er daarom voor dat de ondergrond goed zichtbaar is. Eventueel reeds aanwezige vloeren dienen verwijderd te zijn. Onze collega moet verder overal goed bij kunnen. Tijdens deze afspraak heeft hij ook een rij mee. Hiermee kijkt hij of de ondergrond vlak is en of er glooiing aanwezig is in de dekvloer. Wanneer dit het geval is kan het zijn dat er aangegeven wordt dat er meer egaline nodig is om de PVC visgraatvloer er netjes in te leggen.

Tevens neemt hij of zij bij deze afspraak het op de offerte aangegeven materiaal mee. Zo kunt u het ter plekke even goed bekijken en checken. Na het inmeten ontvangt u van ons een definitieve orderbevestiging. Gaat u daarmee akkoord, dan bestellen wij het benodigde materiaal. Ondanks dat onze collega uw ruimte met grote zorgvuldigheid inmeet, kunt u hieraan geen rechten ontlenen.

Kosten van inmeten

Het inmeten is boven de  50m2 gratis. Onder 50m2 rekenen wij hiervoor een bedrag van € 75,00. Wij leggen geen vloeren in ruimtes met een oppervlakte van minder dan 35m2. Wilt u een visgraat PVC vloer laten leggen in één of meer ruimtes met extra veel m²? Vraag dan een speciale prijs aan. Wij maken graag een offerte op maat voor u op.

De ondergrond

De ondergrond dient voor het vast verlijmen van een PVC visgraatvloer te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • de ruimte waar de vloer gelegd wordt moet leeg zijn
  • de vloer dient schoon te zijn en gezogen
  • de vloer moet goed droog zijn
  • de oude plinten en overzetplinten dienen verwijderd te zijn

Het leggen van de vloer

Voordat onze professionele legger begint met het leggen van uw vloer neemt hij of zij graag vooraf samen met u nog even uw wensen door. Dit om misverstanden te voorkomen. Gaat de legger aan de slag, dan dient deze voldoende licht te hebben. Als de visgraat PVC vloer gelegd is, is deze direct beloopbaar. De vloer is de dag daarna belastbaar. Loopt u bij het opleveren van de vloer direct alles goed na om te controleren of alles naar wens is. Zijn er dingen die u liever anders ziet, geef dat dan direct door aan de legger. Als hij of zij er nog is kan het namelijk onmiddellijk verholpen worden omdat de lijm van de plak PVC vloer dan nog niet zo hard is. Het verhelpen van het probleem gaat dan een stuk eenvoudiger en sneller en dit voorkomt dat de legger op een later tijdstip terug moet komen.