Meister LC150 Eik Muscat 6416

 23,70 per m²

2,55 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,55
Uw prijs
 60,44

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Meister

Serie: LC150

Typenummer:  6416

Pak inhoud: 2,55 m²

Lees hieronder over het ondervloeradvies wat op uw woonsituatie van toepassing is.

Met deze laminaatvloer uit de collectie van Meister heeft u een mooie ongecompliceerde vloer van de vertrouwde hoogwaardige Meister-kwaliteit. Door het authentieke uiterlijk, het voelbare diep ingegraveerde reliëf en de demping door de stabiele opbouw van de plank is Meister laminaat haast niet van echt hout te onderscheiden.

De Meister laminaatvloer is voorzien van een diamond pro-oppervlak en een tussenlaag met AquaSafe+ waardoor deze 4 uur bestendig is tegen water en prima gelegd kan worden in vochtige ruimtes. Verder is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en het veilige en is het Meister laminaat voorzien van het eenvoudige kliksysteem van Multiclic.

 • Decor naam: Eik Muscat
 • Lengte plank : 128,8 cm
 • Breedte plank : 19,8 cm
 • Dikte: 8 mm
 • V-Groef : 4v
 • Type Kliksysteem: Multiclic
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar bij woongebruik/ 5 jaar projectmatig gebruik
 • Gebruiksklasse: 23/32
 • Kleurgroep : Donkerbruin
 • Land van productie: Duitsland
 • Fabrikant: Meister
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Meister LC150 Eik Muscat 6416

Wanneer u op zoek bent naar de 6416 van de Meister LC150 serie, dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres! De Meister LC150 Eik Muscat 6416 is een laminaatvloer die speciaal gemaakt is voor huishoudens waarin geleefd mag worden. Zo is de Meister 6416 waterdicht, extra stevig, comfortable en ook nog eens een mooi design.

Verder zijn de planken van de Meister LC150 Eik Muscat 128,8 cm lang, 19,8 cm breed en 8 mm dik. Ook heeft de Meister LC150 4 V-groeven wat een ruimtelijke uitstraling geeft en de 6416 nog echter maakt.

Daarnaast is de Meister LC150 Eik Muscat 6416 voorzien van het Multiclic legsysteem dat het leggen van de Meister LC150 Eik Muscat 6416 zeer eenvoudig maakt.
Kortom de Meister LC150 6416 is robuust, waterdicht, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en ook nog eens tijdloos. En als u de Meister LC150 6416 bij Cavallo Floors besteld krijgt u er ook nog 60% korting op de ondervloer! Dus doe er uw voordeel mee en bestel de Meister LC150 Eik Muscat 6416 nu bij Cavallo Floors!

 

 

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 dB geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Meister LC150 laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

De Meister LC150 Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Meer informatie over het merk Meister kijk dan even op de website van Meister laminaat.