mFLOR Authentic Oak XL Liguria 56316

 48,55 per m²

3,45 m² per pak
 67,11 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,45
Uw prijs
 167,50

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: mFLOR

Serie: Authentic Oak XL

Typenummer: 56316

Pak inhoud: 3,45 m²

De mFLOR Authentic Oak XL heeft een prachtige eiken uitstraling, die niet van een echte eikenhoutenvloer te onderscheiden is. Dankzij de Natural Touch, ziet deze vloer er niet alleen natuurlijk uit, maar voelt deze ook zo!

 • Decor naam: Liguria 
 • Lengte vloerdeel : 150 cm
 • Breedte vloerdeel : 23 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal stroken per pak: 10 stroken
 • V-Groef : standaard 
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15  jaar bij huishoudelijk gebruik, 8 jaar bij projectgebruik
 • Gebruiksklasse: 33 zwaar projectmatig, 42 licht industrieel
 • Kleurgroep : Bruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

mFLOR Authentic Oak XL Liguria 56316

De mFLOR Authentic Oak XL Liguria 56316 is een prachtige vloer met een natuurgetrouwe uitstraling. Deze vloer is bijna niet te onderscheiden van een echte eikenhouten vloer. De vloer heeft extra grote planken met een formaat van 150 x 23 cm. De planken hebben een toplaag van 0,55 mm en een totale dikte van 2,55 mm. Hiermee is de vloer geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Wanneer u opzoek bent naar kwaliteitsvloeren voor de scherpste prijs, bent u op het juiste adres bij Cavallo Floors. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan PVC, Laminaat- en houtenvloeren voor de beste prijzen. Daarnaast hebben we ook onze eigen services. Met onze legservice kunt u de mFLOR Authentic Oak XL Liguria 56316 op een vakkundige manier en met KORTING laten egaliseren en leggen!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de mFLOR PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze mFLOR PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

mFLOR PVC  in combinatie met vloerverwarming

mFLOR PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw mFLOR PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.