mFLOR Reservoir Oak Ardingly 72136

 33,75 per m²

3,34 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,34
Uw prijs
 112,73

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Beschrijving

Merk: mFLOR

Serie: Reservoir Oak 

Typenummer: 72136

Pak inhoud: 3,34 m²

Deze mFLOR Reservoir Oak collectie heeft vloeren met een natuurlijke uitstraling door de natuurgetrouwe kleurvariatie. Dankzij de toplaag van 0.3 mm is deze vloer geschikt voor zwaar woongebruik!

 • Decor naam: Ardingly 
 • Lengte vloerdeel : 121.92 cm
 • Breedte vloerdeel : 22.86 cm
 • Dikte: 2 mm
 • Toplaag: 0.3 mm
 • Aantal planken per pak: 12
 • V-Groef : Micro
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: huishoudelijk 15 jaar, projectmatig 8 jaar
 • Gebruiksklasse: 23 zwaar huishoudelijk, 31 licht projectmatig 
 • Kleurgroep : Grijs
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

mFLOR Reservoir Oak Ardingly 72136

Deze mFLOR Rervoir Oak Ardingly 72136 heeft een echte houten uitstraling, dankzij het realistische kleurverschil. De mFLOR Reservoir Oak Ardingly 72136 heeft een toplaag van 0.3 mm waardoor deze vloer geschikt is voor intensief gebruik. De totale dikte is 2 mm. Daarnaast is de mFLOR geluiddempend. Wilt u graag vloerverwarming? Ook dat is mogelijk bij de mFLOR Reservoir Oak Ardingly 72136. Daarnaast is deze vloer kras- en vlekbestendig. De mFLOR Reservoir Oak Ardingly 72136 is waterbestending, wat betekent dat deze vloer gemakkelijk te reinigen is.

Bij Cavallo Floors verkopen ze diverse kwaliteitsvloeren. Wij willen de mFLOR Reservoir Oak Ardingly 72136 bij u binnen bezorgen, dankzij onze eigen bezorgservice. Daarbij willen wij u 10 minuten gratis legadvies geven. Wilt u de vloer liever vakkundig laten inleggen? Wij willen dat u voor u doen! Wij leggen de vloer vakkundig voor u in, dankzij jarenlange ervaring.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de mFLOR PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze mFLOR PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

mFLOR PVC  in combinatie met vloerverwarming

mFLOR PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u mFLOR PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.