Montinique Progress XL M-54548

 39,95 per m²

3,871 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,87
Uw prijs
 154,65

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Beschrijving

Merk: Montinique

Serie: Progress XL

Typenummer: M-54548

Pak inhoud: 3,871 m²

Deze Montinique Progress XL vloer is bijna niet van een echte houten te onderscheiden. De vloer is voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en van een 4 zijdige V groef met een natuurlijke matte toplaag.

 • Lengte vloerdeel : 153 cm
 • Breedte vloerdeel : 25 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Embossing: Register embossing
 • Aantal stuks per pak: 10
 • V-Groef : Micro 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja, tot max 28 graden
 • Garantie: 20 jaar
 • Gebruiksklasse: 33
 • Kleurgroep : Donkerbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Montinique Progress XL M-54548

De Montinique Progress XL M-54548 PVC vloer is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur is bijna elke plank nagenoeg uniek. Maar dan wel met de voordelen van PVC: de Montinique Progress XL M-54548 is hygiënisch en goed schoon te maken, geschikt voor astma- en carapatiënten, makkelijk te combineren met vloerverwarming, een ideale warmtegeleider en geluiddempend. De vloerdelen hebben een afmeting van 153 cm lang en 25 cm breed. De totale dikte bedraagt 2,5 mm inclusief een toplaag van 0,55 mm. Hiermee is deze vloer een uitstekende keuze voor normaal woongebruik of eventueel projectmatig gebruik.

Bent u opzoek naar een mooie vloer die bij u past? Dan bent u bij Cavallo Floors aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie vloeren door de jaren heen opgebouwd. Ook staan wij garant voor vakkundigheid, dit is bijvoorbeeld goed te merken bij de legservice die wij leveren. Hier kunt u gebruik van maken als u niet in staat bent om de vloer zelf te leggen. Ook bieden wij de mogelijkheid tot gratis bezorging van de vloer. Deze mogelijkheid ontstaat binnen ons werkgebied bij een aankoop van € 500,-en buiten ons werkgebied bij een aankoop van € 1000,-.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Hebeta PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Hebeta PVC vloer raden we aan om met Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Hebeta PVC in combinatie met vloerverwarming

Hebeta PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalthet bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.