Parador Classic 1050 Acacia grijs 1744694

 26,17 per m²

2,493 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,49
Uw prijs
 65,25

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Parador

Serie: Classic 1050 

Typenummer: 1744694

Pak inhoud: 2,493 m²

De Parador Classic 1050 collectie biedt houtdecors met een natuurlijke uitstraling die geschikt is voor zowel een klassiek als een modern interieur. De vloeren van de Parador Classic 1050 collectie hebben een lange levensduur en zijn nog perfect in staat na intensieve gebruikersjaren.

 • Decor naam: Acacia grijs
 • Lengte vloerdeel : 128,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 19,4 cm
 • Dikte: 8 mm
 • Structuur: oliestructuur
 • V-Groef : Geen 
 • Type Kliksysteem: Safe- Lock pro
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar bij woongebruik
 • Gebruiksklasse: 23/32
 • Kleurgroep : Grijs 
 • Land van productie: Duitsland
 • Fabrikant: Parador
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Parador Classic 1050 Acacia grijs 1744694

De Parador Classic 1050 Acacia grijs 1744694 is een prachtige vloer met een authentieke look en feel. Deze planken van deze vloer verbinden zich met de Klikverbinding Safe-Lock® PRO. Dat betekend dat de planken eenvoudig, veilig en nauwkeurig te installeren zijn. Deze vloer is geschikt voor alledaags gebruik en gemakkelijk te onderhouden.

Wanneer u opzoek bent naar een kwaliteitsvloer voor de scherpste prijs bent u op het juiste adres bij Cavallo Floors. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan PVC- en Laminaatvloeren van kwaliteit. Bij ons staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wanneer u een vloer bij ons koopt, kunt u daarom dus ook een veilige en betrouwbare levering verwachten.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Parador Classic 1050  laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Parador Classic 1050  Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt  bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Wilt u meer informatie over het merk Parador? Kijk dan even op de website van Parador.