Parador Classic 1050 Merbau 1744693

 26,17 per m²

2,493 m² per pak

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
2,49
Uw prijs
 65,25

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Parador

Serie: Classic 1050 

Typenummer: 1744695

Pak inhoud: 2,493 m²

De Parador Classic 1050 collectie biedt houtdecors met een natuurlijke uitstraling die geschikt is voor zowel een klassiek als een modern interieur. De vloeren van de Parador Classic 1050 collectie hebben een lange levensduur en zijn nog perfect in staat na intensieve gebruikersjaren.

 • Decor naam: Merbau 
 • Lengte vloerdeel : 128,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 19,4 cm
 • Dikte: 8 mm
 • Structuur: oliestructuur
 • V-Groef : Geen 
 • Type Kliksysteem: Safe- Lock pro
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar bij woongebruik
 • Gebruiksklasse: 23/32
 • Kleurgroep : Roodbruin 
 • Land van productie: Duitsland
 • Fabrikant: Parador
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Parador Classic 1050 Merbau 1744693

De Parador Classic 1050 Merbau 1744693 is een prachtige vloer met een natuurgetrouwe uitstraling, dankzij de authentieke look en feel. Deze vloer is te leggen op veel verschillende ondergronden. Zo is deze vloer te leggen op een licht oneffen grond. Daarnaast is deze vloer ook goed te combineren met vloerverwarming. De Parador Classic 1050 Merbau 1744693 past perfect bij u wanneer u opzoek bent naar een vloer die gemakkelijk te onderhouden is.

Bij Cavallo Floors hebben ze al jarenlange ervaring in de vloerenwereld. Wij zijn online een van de goedkoopste vloerenverkopers. We hebben een uitgebreid aanbod aan PVC- en Laminaatvloeren. Daarnaast kunt u bij de Parador Classic 1050 Merbau 1744693 ook gebruik maken van onze bezorgservice. Binnen ons werkgebied bezorgen we de vloer gratis bij een bestelling vanaf de €500,-. Daarbuiten bezorgen we de vloer gratis bij een bestelling vanaf de €1000,-.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge MFD-plint en bijpassende afdeklatten voor de randafwerking.

Ondervloer advies:

Ondergrond betonvloer :

Ondergrond betonvloer met 10 db geluidsreductie in appartementen:

Op een houten ondergrond:

Belangrijk bij een laminaatvloer is dat deze op een goede, stabiele en vlakke ondergrond gelegd wordt. Hierbij speelt de vormvastheid van de ondervloer een belangrijke rol. Bij een lage stabiliteit kan het kliksysteem los of uit elkaar gelopen worden. Ook dempt een kwalitatief goede ondervloer het loopgeluid. (Dit geeft meer het geluidseffect van een vaste vloer).

Onderhoudsadvies:

Deze Parador Classic 1050  laminaatvloer vloer raden we aan om met Lecol OH-70 laminaat refresher of met Quick Step schoonmaak product 2L te reinigen, verder is de laminaatvloer onderhoudsvrij. Voor hardnekkig vuil en verdere informatie over het onderhoud lees dan de pagina onderhoud en laminaat.

Vloerverwarming en laminaat.

Parador Classic 1050  Laminaat kan prima in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw laminaatvloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt  bij de bezorging van uw laminaatvloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteits laminaatvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw laminaatvloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw laminaatvloer: Veelgestelde vragen over Laminaat.

Wilt u meer informatie over het merk Parador? Kijk dan even op de website van Parador.