PVC Visgraat Floorlife Yup Collection Herringbone beige 3504

PVC visgraat vloer Floorlife PVC

 40,45 per m²

1,13 m² per pak
 64,83 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
1,13
Uw prijs
 45,71

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Floorlife dryback

Serie: Yup Collection Herringbone

Typenummer: 3504

Pak inhoud: 1,132 m²

Floorlife Yup Collection Herringbone PVC is een nieuwe collectie van Floorlife die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen.  De Floorlife Yup Collection Herringbone bestaat uit 6 kleuren die 50,5 cm lang, 11,9cm breed en 2,5mm dik zijn. Daarnaast hebben de vloeren aan elke zijde een v-groef en is de structuur van de vloeren voelbaar. De vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming en ook is er LEGSERVICE VOOR VISGRAAT PVC! mogelijk.

 • Decor naam: Yup Collection Herringbone beige 3504
 • Lengte vloerdeel : 59,5 cm
 • Breedte vloerdeel : 11,9 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak:  16 planken
 • V-Groef : 4
 • Structuur: Natuurgetrouwe structuur (EIR)
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 15 jaar
 • Gebruiksklasse: 23/33/42
 • Kleurgroep : Beige
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

PVC Visgraat Floorlife Yup Collection Herringbone beige 3504

Visgraat PVC is de interieurtrend van het moment. Daarom bieden wij bij Cavallo Floors nu ook de Floorlife Yup Collection Herringbone Collectie. Een van de decors van deze collectie is de PVC Visgraat Floorlife Yup Collection Herringbone beige 3504 , een mooie Visgraat PVC vloer met een dikte van 2,5 mm, een v-groef rondom de zijden en een toplaag van 0,55 mm wat de vloer een natuurlijke uitstraling geeft die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De PVC Visgraat Floorlife Yup Collection Herringbone beige 3504 is goed te combineren met vloerverwarming en is gemakkelijk schoon te maken.

Op de bijbehorende legservice van de PVC Visgraat Floorlife Yup Collection Herringbone beige 3504 krijgt u korting bij Cavallo Floors. De legservice bevat het vakkundig laten leggen + egaliseren van de PVC Visgraat Floorlife Yup Collection Herringbone beige 3504 door ons. Bestel de PVC Visgraat Floorlife Yup Collection Herringbone beige 3504 nu hierboven en pak uw legkorting!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Visgraat PVC Floorlife dryback-vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Visgraat PVC Floorlife dryback vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Visgraat PVC Floorlife dryback in combinatie met vloerverwarming

Spigato Visgraat PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een visgraat PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Visgraat PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.