Sense 170 Deep wood P DB

 32,36 per m²

3,34 m² per pak
 54,63 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,34
Uw prijs
 108,07

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Sense

Serie: P

Typenummer: 170

Pak inhoud: 3,34 

Deze Sense 170 Deep wood P PVC vloer koopt u bij Cavallo Floors. De PVC vloeren van Sense P hebben een zeer natuurlijke houten uitstraling met 4 microvoegen, waardoor de planken er als echte houten planken uitzien. Deze PVC vloer van Sense is van topkwaliteit en zal jarenlang meegaan. Daarbij krijgt u KORTING op het leggen en egaliseren van uw vloer Cavallo Floors.

 • Decor naam: Sense 170 Deep wood P DB
 • Lengte vloerdeel :  121,9 cm
 • Breedte vloerdeel : 22,9 cm
 • Dikte:  2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 12
 • V-Groef : 4v
 • Type Kliksysteem: Verlijmd
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 25 jaar bij woongebruik, 10 jaar bij commercieel gebruik
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Wit
 • Levertijd: 5-7 Werkdagen

Sense 170 Deep wood P DB

De Sense 170 Deep wood P DB is een mooie PVC vloer van planken met een natuurlijke uitstraling. De planken zijn voorzien van v-groeven rondom alle zijden, waardoor de planken nog meer op echte houten planken lijken. De planken zijn 121,9 cm lang en 22,9 cm breed. De dikte bedraagt 2,5 mm inclusief de toplaag van 0,55 mm. Door de R waarde van 0,025 m2 K/W, is de vloer zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Cavallo Floors kan de vloer voor u leggen. De vloer kan worden verlijmd of worden gelegd met Easyfix zelfklevende ondervloer, zodat u de vloer later gemakkelijker weer kan verwijderen bij bijvoorbeeld gehuurde ruimtes. Bij Cavallo Floors bent u verzekerd van vakkundigheid in het leggen van uw Sense PVC vloer door de jarenlange ervaring die we hebben in het vak. Ook bieden we de mogelijkheid tot gratis bezorging. Dit kan binnen ons werkgebied bij een aankoop vanaf €500,- en erbuiten vanaf €1000,-. We hebben ook alleen maar positieve reviews, dus u kunt op ons rekenen.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Sense 170 Deep wood P DB vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

De Sense Deep wood P DB vloer raden we aan om met gewoon water te reinigen. Sense 170 Deep wood P DB is voorzien PUR coating waardoor de vloer makkelijk te reinigen is. Wilt u toch graag een schoonmaakmiddel of reiniger gebruiken? Graag dan een kwaliteitsreiniger of product gebruiken zoals bv. Van Dr Schutz.

Sense 170 Deep wood P DB in combinatie met vloerverwarming

Sense Deep wood P DB kan zeer prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.