Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204

PVC visgraat vloer Tarkett PVC

 49,95  42,46 per m²

3,66 m² per pak
 65,21 per m² compleet gelegd
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,66
Uw prijs
 155,39

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Klik op de onderstaande ondervloer en pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Tarkett

Serie: iD Supernature Forest Oak Visgraat

Typenummer: 24403204

Pak inhoud: 3,66 m²

Deze vloer uit de Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat collectie is een prachtige  Visgraat PVC vloer met v-groef en houtreliëf, net een echte houten vloer scherp geprijsd bij ons te bestellen. Deze vloer heeft een toplaag van 0,7 mm waardoor deze ook geschikt is voor projectgebruik. Bij deze Visgraat PVC vloer krijgt u KORTING op de bijbehorende Visgraat PVC legservice.

 • Decor naam: Basalt
 • Lengte vloerdeel : 61 cm
 • Breedte vloerdeel : 12 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,7 mm
 • Aantal planken per pak: 50 planken
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 
 • Gebruiksklasse: 23, 34
 • Kleurgroep : Donkerbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204

Nu ook bij Cavallo Floors te bestellen: De Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204, een populaire Visgraat PVC vloer uit de Tarkett PVC collectie. De Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204 vloer staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en het natuurgetrouwe uiterlijk van de vloer dankzij het houtreliëf van de Visgraat PVC vloer. Hiermee is de Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204 PVC Visgraat vloer niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

De Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204 visgraat vloer bestaat uit planken van 61 cm bij 12 cm met een dikte van 2,5. De Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204 heeft een toplaag van 0,7 mm waardoor de vloer ook geschikt is voor projectgebruik. Vakkundig advies bij de Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204 is gegarandeerd dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen, bezorgen en leggen van PVC vloeren. Wilt u uw Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204 PVC Visgraat vloer laten leggen? Ook dat is mogelijk door onze Visgraat PVC legservice te bestellen. Bovendien krijgt u KORTING op deze legservice wanneer u deze combineert met de Tarkett iD Supernature Forest Oak Visgraat Basalt 24403204 Visgraat PVC vloer. Bestel nu hierboven en pak uw LEGKORTING.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Tarkett Visgraat PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Tarkett Visgraat PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Tarkett Visgraat PVC in combinatie met vloerverwarming

Tarkett Visgraat PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Tarkett Visgraat PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.

 

Waarom Cavallo Floors?

Houd u rekening met:

 • Ca. 5% zaagverlies
 • Ondervloer
 • Onderhoud
 • Randafwerking
 • Evt. eind- en overgangsprofielen
Webshop Keurmerk