Tarkett supernature iD Inspiration 55 visgraat Highland Oak Light Grey 24537115

PVC visgraat vloer Tarkett PVC

 43,31 per m²

3,6 m² per pak
 67,68 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,6
Uw prijs
 155,91

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Tarkett

Serie: supernature iD Inspiration 55 visgraat

Typenummer: 24537115

Pak inhoud: 3,6 m²

De Tarkett supernature iD Inspiration 55 visgraat is een prachtige vloer met een zeer realistische uitstraling dankzij de Tektanium toplaag! Daarnaast zijn de planken van deze collectie zowel soepel als stevig. Hierdoor is het mogelijk om de planken in veel verschillende ruimtes te leggen!

 • Decor naam: Highland Oak Light Grey 
 • Lengte vloerdeel : 60 cm
 • Breedte vloerdeel : 15 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 4
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar bij woongebruik
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Lichtbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Tarkett supernature iD Inspiration 55 visgraat Highland Oak Light Grey 24537115

De Tarkett supernature iD Inspiration 55 visgraat Highland Oak Light Grey 24537115 is een prachtige visgraat PVC vloer met een natuurlijke uitstraling, die bijna niet te onderscheiden is van een echte houtenvloer. De Tarkett supernature iD Inspiration 55 visgraat Highland Oak Light Grey 24537115 planken zijn van premium vinly. Dat betekend dat de planken erg flexibel, zowel soepel als stevig, zijn. Hierdoor is het mogelijk om de Tarkett supernature iD Inspiration 55 visgraat Highland Oak Light Grey  24537115 te leggen in ruimtes waar de temperatuur regelmatig schommelt en in ruimtes waar het erg koud is.

Cavallo Floors is online een van de goedkoopste vloerenverkopers. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan PVC en Laminaat vloeren. De vloeren die wij verkopen zijn van topkwaliteit en voor de beste prijzen. Naast de verkoop van vloeren hebben we ook verschillende services. Zo hebben wij onze eigen legservice. Wij leggen en egaliseren de vloer dan op een vakkundige manier in. De Tarkett supernature iD Inspiration 55 visgraat Highland Oak Light Grey 24537115 leggen en egaliseren wij met KORTING in!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Tarkett PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Tarkett PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Tarkett PVC  in combinatie met vloerverwarming

Tarkett PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Tarkett PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.