Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Creek Oak Beige 24514041

 39,91 per m²

3,75 m² per pak
 60,95 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,75
Uw prijs
 149,65

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Tarkett

Serie:  supernature iD Inspiration 55 XXL

Typenummer: 24514041

Pak inhoud: 3.75 m²

De Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL is dankzij de Tektanium laag, bestendig tegen vlekken, krassen, schuren en slijtage. Daarnaast zorgt deze Tektanium laag ook voor een levensechte houten uitstraling!

 • Decor naam: Creek Oak beige 
 • Lengte vloerdeel : 150 cm
 • Breedte vloerdeel : 25 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 10 
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar bij woongebruik
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Lichtbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Creek Oak Beige 24514041

De Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Creek Oak Beige 24514041 is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dankzij de Tektanium matte toplaag is deze vloer super sterk. Deze matte toplaag zorgt daarnaast ook voor de natuurgetrouwe uitstraling. De totale dikte van de Tarket supernature iD Inspiration 55 XXL Creek Oak Beige 24514041 is 2,55 mm. De toplaag is 0,55 mm, wat betekend dat deze vloer geschikt is voor in de woonkamer, slaapkamer, thuiskantoor en de keuken.

Cavallo Floors heeft al jarenlange ervaring in de vloerenwereld. Wij bieden u diverse kwaliteitsvloeren voor de beste prijzen. Daarnaast hebben wij ook verschillende services. Wilt u de Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Creek Oak Beige 24524041 vakkundig laten inleggen? Wij willen het voor u doen! Vakkundigheid is hierbij gegarandeerd vanwege jarenlange ervaring met het inleggen van vloeren.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Tarkett PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Tarkett PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Tarkett PVC  in combinatie met vloerverwarming

Tarkett PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Tarkett PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.