Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Delicate Oak Almond 24514092

 41,60 per m²

3,75 m² per pak
 60,16 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,75
Uw prijs
 156,00

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Tarkett

Serie: supernature iD Inspiration 55 XXL

Typenummer: 24514092

Pak inhoud: 3.75 m²

De Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL is dankzij de Tektanium laag, bestendig tegen vlekken, krassen, schuren en slijtage. Daarnaast zorgt deze Tektanium laag ook voor een levensechte houten uitstraling!

 • Decor naam: Delicate Oak Almond
 • Lengte vloerdeel : 150 cm
 • Breedte vloerdeel : 25 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 10 
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar bij woongebruik
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Lichtbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Delicate Oak Almond 24514092

De Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Delicate Oak Almond 24514092 heeft een embossed register, waardoor de vloer bijna niet te onderscheiden is van echt hout. De planken van de Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Delicate Oak Almond 24514092 zijn soepel, maar ook stevig. Dit zorgt ervoor dat deze vloer ook gelegd kan worden in ruimtes waar de temperatuur regelmatig schommelt.

Cavallo Floors verkoopt diverse kwaliteitsvloeren voor de mooiste prijzen. Daarnaast hebben wij ook verschillende services. Wij bezorgen de Tarkett supernature iD Inspiration 55 XXL Delicate Oak Almond 24514092 bij u, dankzij onze eigen bezorgservice. Binnen ons werkgebied bezorgen we de vloer gratis bij een bestelling vanaf de €500,-. Buiten ons werkgebied willen wij de vloer gratis bij u bezorgen, bij een bestelling vanaf de €1000,-.

Maak uw vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Tarkett PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Tarkett PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Tarkett PVC  in combinatie met vloerverwarming

Tarkett PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Tarkett PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.